Sollentuna Bildemontering AB

Kronåsvägen 6B, 191 46 Sollentuna — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 
Här kan ni söka efter både nya och begagnade bildelar. Ni kan också få information om hur man skrotar bilen, om våra öppettider samt hur ni hittar till oss.

Läs vad 1 kund tycker om Sollentuna Bildemontering AB

 • Reco tipsar!
  Min Bil Vallentuna
  4.5 / 5 i betyg — 426 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Reparation av spridare i samband med motorstop och en grundlig stor service. Det blev en stor summa men en prisvärd reparation som vi är myc"
  Bror Kristian L
 • Lars

  2015-11-04

  Spontant omdöme
  Lars skrev om Sollentuna Bildemontering AB
  Företagets personal och ledning är totalt bakom. Ska köpa en plastlist till bilen som spruckit.

  Ringer och frågar innan besök om delen som finns listad på Laga.se som tillgänglig hos företaget. Om denna verkligen också finns på lager. Mycket för att jag vet hur slarviga skrotarna är. Frågar då specifikt och förklarar att jag inte vill åka i onödan. Jodå, delen fanns, fick jag höra.

  Åker därför dit. Väl där springer de som yra höns och efter en lång stund får jag höra ett ”ojdå” och att den inte fanns alls.

  Trots detta. Trots att idioterna slösat två timmar av min tid helt i onödan tar de inte bort bildelen, utan denna ligger FORTFARANDE som beställningsbar på Laga.se.

  Ett riktigt skitföretag. Det här är riktiga praktidioter som omöjligen ens kan ha klarat nioårig grundskola. Som garanterat inte ens klarar att knyta skorna. Läs mer
  gillar detta

Bästa bilskrotarna i Sollentuna:

4.5 i betyg av 1245 omdömen
Peter P Peter P tycker:
“Utmärkt service hela vägen, in...” Läs mer

Karta

Kategorier