Sparadiset Östermalm

Sparadiset Östermalm

4.8 / 5 baserat på 8 omdömen
Sparadiset är ett annorlunda spa som inte påminner om något annat. Vi har hämtat inspiration från hela världen. Här får du njuta av behandlingar såsom massage, ansiktsbehandling, chokladinpackning och mycket mera!

Utmärkelser

8 omdömen om Sparadiset Östermalm

Sedan starten hos Reco 2009
 • YOUCEF A
  skrev om Sparadiset Östermalm AB
  2022-05-21 Spontant omdöme
  Min fru och jag bokade en Greatdays Hawaiian Lomi Lomi 30 min och Spa 60 min för två. Jag var positiv överraskad över hur bra hela upplevelsen blev. Det är en rätt diskret ingång till Sparadiset på en innergård. En liten trappa leder ner till mottagningen med lobbyn i en tyst och nedtonad trång källarmiljö. Vi fick Hawaii rummet med spa med 2st dusch en förfriskande frukttallrik med kall vatten samt två frottébadrockar och handdukar som var framlagda på soffan. Min badrock var definitivt för liten för mig. En tjej gav oss en kort instruktion om hur spa bassängen skulle användas med de olika vattenstråleinställningarna. Vattentemperaturen var inställ till 38C vilken var skönt för en avkoppling 45min blev mer än nog för mig. Därefter fick vi gå över till ett behandlingsrum för Lomi Lomi massage på två parallella massagebord förberedda med ett täcke och handdukar. Två fantastisk duktiga massöser tog hand om oss samtidigt under en halvtimme. Min massage var precis det jag behövde för att slappna av och rätta till min rygg.
  Jag rekommenderar varmt ett besök till Sparadiset Östermalm som en oas för avkoppling och relax.
  Gilla
 • skrev om Sparadiset Östermalm AB
  2012-11-05 Spontant omdöme
  Härligt litet SPA med mycket kunnig och tillmötesgående personal. Har varit kund sedan några år tillbaka och blir aldrig besviken!
  Gilla
 • skrev om Sparadiset Östermalm AB
  2011-11-07 Spontant omdöme
  Idag var jag på en ansiktsbehandling hos Michaela på Östermalm.

  Tack Michaela för en väldigt fin behandling med ett jättebra resultat! Hela jag strålar! Jag är så himla nöjd med hela besöket.

  Jag vill verkligen rekommendera Sparadiset.

  Vi ses igen.

  Lena
  Gilla
 • Alejandra X
  skrev om Sparadiset Östermalm AB
  2009-01-02 Spontant omdöme
  Mycket trevlig personal, helt okej priser, mysig miljö. Rekommenderas!
  Gilla
 • skrev om Sparadiset Östermalm AB
  2008-12-01 Spontant omdöme
  Tänk att en sådan liten pärla ligger gömd mitt inne i stan, kunde man inte tro.
  Åk hit ensam för en timmas avslappnande massage (kan rekommendera den Hawaiianska massagen). Eller varför inte ta med din sambo och skäm bort er själva med bubbelbad och härliga behandlingar. Den fantastiska personalen skämmer bort en varje gång och man möts alltid med ett leende. Glöm dyra behandlingar på diverse stela spa i stan, här kan man njuta och lyxa för humana priser.
  Ett tips är att Sparadiset även åker ut till företag för att göra behandlingar. Väldigt uppskattat av personalen!
  S
  Gilla
 • skrev om Sparadiset Östermalm AB
  2008-11-27 Spontant omdöme
  Bra och prisvärt spa med en schysst inredning som ger en tillbaka alla Thailands minnena... tog dit tjejen och hon älskade det.
  Gilla
 • skrev om Sparadiset Östermalm AB
  2008-11-27 Spontant omdöme
  Ett väldigt trevligt Spa-anläggning. Personalen är väldigt kunnig och servicen är av högsta klass.
  Rekommenderas till både man och kvinna.
  Gilla
 • skrev om Sparadiset Östermalm AB
  2008-11-27 Spontant omdöme
  Mycket bra och trevlig personal som vet precis vad dom sysslar med. Man är alltid nöjd när man går därifrån, oavsett vilken behandling man än tar. Prisvärt!
  Gilla