Alltid bra bemötande och snabb service!
Speedy Bilservice Åhus
Oljeservice, AC, Avgassystem, Däck, Stötdämpare, Broms, Koppling. Detta är exempel på vad Speedy Bilservice i Åhus kan hjälpa dig med. Hos oss får du alltid 3 års garanti. Dessutom kan du teckna Speedy Bilservice assistansförsäkring som gör att du får fri bärgning, Assistans på plats, Hemtransport/hämtning av fordon, Hyrbil...
1184 omdömen om Speedy Bilservice Åhus
Sedan starten hos Reco 2018
Trevligt bemötande, mycket bra service.
Seriös och proffsig bilservice som försöker hitta bästa lösning på ditt bilproblem utan att lura på dig onödiga reperationer.
Snabbt och enkelt. Bra service.
Trevligt bemötande o lagom väntan.
Mycket bra service Korrekt offert/pris Mycket väl utfört arbete och snabbt
Kundvänlighet, väl utfört jobb
Blev väl bemött då vinterhjulen skulle på. Kunde njuta av en kopp kaffe under tiden. Personalen på Speedy är alltid trevliga och gör ett bra jobb
Väldigt snabba på däckbyten och bra service
Alltid trevligt bemötande och snabb service. Jag skulle vilja att de hörde av sig om de hittar något fel vid servicegenomgångem så kan man förhoppningsvis ta det direkt.
Allt fungerade jättebra, trevligt bemötande, snabb service fick tid på några dagar
Bäst på allt,;) Har mycket kunskap Har otrolig service Man får alltid snabb tid
Smidigt och bra! Alltid trevlig personal.
Alltid trevlig och engagerad personal👍
Mycket bra bemötande hade stora förväntningar som också uppfylldes snabb och bra service bilen snabbt fixad
Trevlig personal. Punktligheten. Ont om plats utanför.
God service og altid trevligt personal.inte for dyrt häller.
Personlig service, håller avtalade tider!
Professionellt bemötande och lyhördhet.
Blev bemött på ett mycket trevligt sätt, dom har fått en ny trogen kund om det skulle behövas i framtiden.
Bra service och bra kund bemötande. Bara tumen upp
Snabb hantering. Trevlig personal. Hjälpsamma och kunniga. Mycket nöjd.
Bra snabb service, trevliga människor som jobbar där.
Bra bemötande vid hjulbyte. Rekommenderas.
Snabbt, smidigt o trevligt bemötsnde!
Trevliga och sakkunniga personal. Kommer definitivt tillbaka.
Bra och trevlig service. Tiden stämde perfekt. Använder alltid Speedy
Trevligt bemötande och prima arbete
Full service, alltid bra bemötande. Men fönstren var inte så fina .
Bra bemötande, korrekt prisuppgift, och bra återkoppling.
Mycket väl bemött Tiden var perfekt enligt beställningen Utförande gick snabbt Med andra ord är jag mycket nöjd Hälsningar Bo
God service! Snabba! Trevliga
Alltid proffessionellt bemötande och arbete
Bra service.☺️Mån om att det blir bra, annars återkom. Bra pris.
Överlag bra. Fick bra hjälp och rådgivning med mitt ärende vad som ansågs bäst.
Väldigt trevligt bemötande och bra service!
Super bra 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Mycket bra service, snabbt och smidigt.
Snabb service o trevligt bemötande
Toppenservice och fint bemötande! ++++
Alltid nöjd med service och däckbyten
Alltid snabb och bra service när det gäller byte av däck.
Bra service och trevlig personal !
Snabb service och genuint trevlig personal. Väldigt professionellt att man får en offert skickat som man kan läsa igenom i lugn och ro. Senaste besöket behövde jag inte betala för (liten "reperation") trots att ju varje bil tar upp deras tid. Tack!
Alltid samma trevliga bemötande, om jag ber om något litet som jag inte diskuterat så fixas detta. Idag byte till vinerhjul! Mvh Iris Lindqvist
Enkelt, smidigt och bra kvalitet
Mycket bra service, och vänligt bemötande. Bra utförande av de arbete jag fått hos Speedy.
Fått hjälp av speedy Åhus i ett anal år nu, alltid toppenservice och ärlighet kring vad som behöver göras
Bra och tydligt bemötande. Allt klaffade perfekt och att få reda på priset innan reparation mm är mycket bra.
Mycket bra och snabb service!