Speedy Phone Fix Lund

Speedy Phone Fix Lund

www.speedyphonefix.com
  • Badge2025
4.4

Speedy Phone Fix i Lund är en pålitlig partner för snabba, prisvärda och högkvalitativa mobilreparationer! Vi reparerar mobiltelefoner, datorer och surfplattor – ofta klara på bara 30 minuter. Hos oss arbetar erfarna, certifierade tekniker som hanterar de största varumärkena, inklusive Apple, Samsung, Huawei och OnePlus. På...

123 omdömen om Speedy Phone Fix Lund

Sedan starten hos Reco 2019

Tim D
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Mycket bra och prisvärd service

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Tim, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde vår service som både bra och prisvärd. Det betyder mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Britt N
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Hej Jag blev verkligen förvånad över er prissättning Jag köpte fyra biljetter o de fanns prisuppgift på 395 kr När jag sedan gjorde min beställning var priset 435 kr UTAN NÅGON FÖRKLARING eller att jag kunde se VARFÖR PRISET STACK IVÄG. Jag skulle verkligen bli glad över en förklaring Britt R N

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Britt, Tack för att du hör av dig och för att du uppmärksammar detta. Vi förstår verkligen din reaktion och beklagar att priset ändrades utan att det framgick tydligt i samband med din beställning. Det ska självklart vara transparent och lätt att förstå varför ett pris justeras. Prisavvikelsen kan bero på exempelvis tillkommande avgifter eller ett fel i prisvisningen, men detta är inget som ska upplevas otydligt för dig som kund. Vi tar din feedback på största allvar och vill gärna gå igenom ditt ärende i detalj för...

Ylva C
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Snabb service men dålig produkt (skärmskydd)

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej, Tack för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba servicen, men vi beklagar verkligen att skärmskyddet inte levde upp till dina förväntningar. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi tar feedback om våra produkter på största allvar och vill gärna titta närmare på detta. Du är varmt välkommen att kontakta oss eller komma förbi butiken, så ser vi gärna till att hitta en lösning för dig. Tack för att du uppmärksammade oss på detta – din feedback hjälper oss att bli bättre. Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Larsingvar N
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Hade stora problem med min mikrofon i min Sony V men ni gav inte upp och till slut fixade ni biffen.

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Larsingvar, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att vi till slut kunde lösa problemet med mikrofonen på din Sony. Vissa fel kan vara extra utmanande, men för oss är det viktigt att inte ge upp förrän mobilen fungerar som den ska. Tack för ditt tålamod och förtroende. Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Magnus B
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Svår del att byta som gav ytterliga problem vid lagning. Tog fullt ansvar, fixade telefonen och var väldigt öppna i kommunikation. Rekommenderas.

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Magnus, Stort tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi uppskattar verkligen din förståelse och ditt förtroende under processen. Ibland kan reparationer innebära oväntade utmaningar, men för oss är det självklart att ta fullt ansvar och se till att slutresultatet blir rätt. Vi är glada att höra att du upplevde vår kommunikation som öppen och tydlig, och att vi kunde lösa problemet på ett bra sätt. Tack för din rekommendation – den betyder mycket för oss. Du är alltid varmt välkommen...

Helene N
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Snabba på laga och blir fint resultat . Bytade skydds filmen på mobilen fram

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Helene, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba lagningen och det fina resultatet. Kul också att skyddsfilmen blev bra – det är ett enkelt sätt att skydda mobilen framöver. Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Anna C
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Snabbt och bra. Trevligt bemötande!

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Anna, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både den snabba servicen och det trevliga bemötandet. Det uppskattas verkligen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Eleonor Å
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Det gick snabbt och blev bra. Trevligt bemött

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Eleonor, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att allt gick snabbt, att resultatet blev bra och att du upplevde ett trevligt bemötande hos oss. Det betyder mycket för oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Carsten L
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Bra service och trevligt bemötande!

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Carsten, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och vårt bemötande. Det betyder mycket för oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Kerstin M
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Snabbt och bra åtgärdat. Vänligt bemötande.

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Kerstin, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att allt blev snabbt och bra åtgärdat och att du upplevde ett vänligt bemötande hos oss. Det uppskattar vi verkligen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Göran W
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Snabb bra serptill ett bra pris

Göran W gillar detta
Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Göran, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba och bra service till ett bra pris. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna feedback. Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Brian F

Snabb bra service . Säker på sin sak. Trevligt bemötande

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Brian, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vår snabba och trygga service samt vårt trevliga bemötande. Det betyder mycket för oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Marie Olofsdotter N
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Snabb service och bra bemötande.

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Marie, Stort tack för ditt omdöme! Vi är så glada att höra att du är nöjd med både vår snabba service och vårt bemötande. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och det värmer oss att du uppskattade vår insats. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen – vi finns här för dig! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Tomas A
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Trevliga. Snabb service som levde upp till vad man lovat

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Tomas, Stort tack för ditt omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du upplevde både ett trevligt bemötande och snabb service hos oss. Det är alltid vårt mål att leverera det vi lovar, och det är roligt att veta att vi levde upp till dina förväntningar. Tack för att du valde oss, och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Charlotta K
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Proffesionellt och fantastiskt bemötande!

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Charlotta, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du upplevde både professionalism och ett fantastiskt bemötande hos oss. Det betyder mycket för hela vårt team. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen – du är alltid välkommen! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Hopit S
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Bra bemötande och Mycket professionell.

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Hopit, Stort tack för ditt omdöme! Vi är jätteglada att du uppskattade både vårt bemötande och vår professionalism. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och det är fantastiskt att höra att vi har levt upp till dina förväntningar. Välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen – vi ser fram emot att assistera dig! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

BARAN Ü
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

snabbt och professionellt hjälp fick jag av dem. tack för hjälpen

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Baran, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba och professionella hjälpen du fick hos oss. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service, och din feedback betyder mycket för oss. Tveka inte att höra av dig om du skulle behöva hjälp igen i framtiden! Ha en fortsatt bra dag! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Magnus M
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

väl bemöt profsigt fesökning korekt bedömd produkt snabbt åtgärdat konkurens kraftigt pris lätt att komma till

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Magnus, Stort tack för ditt fina och utförliga omdöme! 🙏 Vi är glada att du uppskattade både bemötandet, felsökningen och vårt pris. Härligt att vi kunde lösa ditt ärende snabbt och smidigt – varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Eva W
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Väldigt bra bemötande på Speedy phone fix i Lund. Snabb och ordentlig service dessutom. Tack!

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Eva, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌸 Vi är glada att du uppskattade både bemötandet och vår service. Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Emma H
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Snabbt och smidigt. Trevlig personal.

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Emma, Stort tack för ditt omdöme! 🙏 Vi är glada att du upplevde vår service som snabb och smidig, och att vår personal gjorde ett bra intryck. Vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, Teamet på Speedy Phone Fix Lund

Maria N
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Trevlig och vänlig kille som byte batteri på min IPhone. Nöjd!

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Maria, Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vi är glada att du är nöjd med batteribyte och att du fick ett trevligt och vänligt bemötande. Din feedback betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver! Med vänliga hälsningar, Teamet på Speedy Phone Fix Lund

Bertil N
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Bra service och hjälpsamhet Bertil nilsson det

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Bertil, Stort tack för din feedback! 🙏 Vi är glada att du upplevde vår service som bra och att vi kunde vara till hjälp. Det betyder mycket för oss att vi kunde möta dina förväntningar. Hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver! Med vänliga hälsningar, Teamet på Speedy Phone Fix Lund

Janåke E
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Snabb och proffsigt bemötande, trevlig personal!

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Janåke, Tusen tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi är glada att du uppskattade vårt snabba och proffsiga bemötande – och att vår personal gjorde ett gott intryck. Din feedback motiverar oss att fortsätta leverera service i toppklass! Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen. Med vänliga hälsningar, Teamet på Speedy Phone Fix Lund

Susanne E
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Mycket bra, proffsiga och trevliga.

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Susanne, Tack så mycket för dina fina ord! 🙌 Det betyder mycket för oss att du upplevde vår service som både proffsig och trevlig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse – och det är härligt att höra att vi lyckats. Varmt välkommen åter när du behöver vår hjälp igen! Med vänliga hälsningar, Teamet på Speedy Phone Fix Lund

Araz E

Bra bemötande, Ärliga och kunniga👍

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Araz, Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme, och det gläder oss att du är nöjd med vårt bemötande och service. Varmt välkommen tillbaka om du skulle behöva vår hjälp igen! Med vänliga hälsningar, Teamet på Speedy Phone Fix Lund

Ulf L

Trevligt bemötande, fixade glaset

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Ulf, Tack så mycket för ditt omdöme! 🙏 Vi är glada att du uppskattade bemötandet och att vi kunde hjälpa dig med glaset. Varmt välkommen tillbaka om du behöver mer hjälp framöver! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Thomas H
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Snabb & effktiv byte av sprucket skydd på mobilen.

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Thomas, Stort tack för din fina recension! 👍 Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och effektivt med skärmskyddet. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Veronika S

Bytte skärm på iPhone 11. Väldigt snabb och bra service

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Veronika, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både hastigheten och servicen när du bytte skärm på din iPhone 11. Det betyder mycket för oss att få sådana positiva feedback! Varmt välkommen tillbaka om du skulle behöva hjälp med något mer i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Speedy Phone Fix Lund

Patrik R
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Trevligt bemötande men har fortfarande inte fått någon info om felet på min produkt jag lämnade in.

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Patrik, Tack för ditt omdöme och för att du uppskattar vårt bemötande! Vi beklagar verkligen att du inte fått någon återkoppling om felet på din produkt ännu. Det är definitivt inte den standard vi strävar efter, och vi förstår att det kan vara frustrerande. Vi kommer att undersöka detta omedelbart och se till att du får information om statusen så snart som möjligt. Tack för att du har valt oss, och vi hoppas få möjlighet att åtgärda detta snabbt. Vänliga hälsningar, Teamet på Speedy Phone Fix Lund

Malin O
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Mycket trevliga och lätt att komma till

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Malin, Stort tack för din fina feedback! 🌟 Vi är glada att du tycker det är smidigt att komma till oss och att du är nöjd med bemötandet. Varmt välkommen igen när du behöver hjälp! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Pernilla K
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Great support ! Quick and to low cost !

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hi Pernilla, Thank you so much for your review! We're really glad to hear that you were happy with the quick service and affordable price. You're always welcome back if you need any further assistance! Best regards, Ibrahim Speedy Phone Fix Lund

Stefan J
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Perfekt o snabbt åtgärdad, hade problem med ladd kontakt i telefon.590-: för några minuters arbete lite mycket kanske. Men jag är nöjd, behöver inte skaffa ny och de ska ju också leva. Tackar tackar

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Stefan, Stort tack för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse! 🙏 Vi är glada att vi kunde lösa problemet snabbt så att du slipper köpa en ny telefon. Vi förstår din synpunkt kring priset – i priset ingår både arbetet, reservdelar och garantin på reparationen, samt att vi kan ge dig en snabb och trygg service på plats. Vi uppskattar verkligen att du valde oss och hoppas kunna hjälpa dig igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Magnus W
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Bra service, bra jobb, inget att anmärka på!

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Magnus, Stort tack för ditt fina omdöme! 🤝 Vi är glada att du är nöjd med både service och arbete. Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Melissa M
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

De va snälla och bra service, fick hjälp med det jag behövde och fick studentrabatt

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Melissa, Tusen tack för din fina recension! 🌸 Vi är glada att du uppskattade både servicen och studentrabatten. Alltid roligt att kunna hjälpa till när det behövs – varmt välkommen tillbaka när som helst! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Mario P
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Behövde lite extra hjälp med en telefon som slutat fungera, fick den hjälp och stöd med det som behövde göras inkl lån av en del reservdelar för få igång telefon tillfälligt. Klart nöjd med hjälpen/servicen.

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Mario, Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig och att du är nöjd med servicen. Du är alltid välkommen tillbaka om du behöver mer hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Zoran Z
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Ett väldigt trevligt bemötande och professionell attityd. Rekommenderar varmt.

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Zoran, Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi är glada att du uppskattade både bemötandet och vår service. Din rekommendation betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig igen om du behöver. Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Peter S
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

De hjälpte mig snabbt och engagerat att sätta skärmskydd på min nya mobil

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Peter, Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt med skärmskyddet. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Speedy Phone Fix Lund när du behöver hjälp igen. Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Susanne E
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Jättebra service av kompetent och trevlig personal .

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Susanne, Tusen tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi blir väldigt glada över att höra att du är nöjd med både servicen och vårt bemötande. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Speedy Phone Fix Lund. Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Asmir N
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Proffsigt bemötande och bra priser.

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Tack så mycket, Asmir, för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension. Det gläder oss att du är nöjd med både vårt bemötande och våra priser. Varmt välkommen tillbaka när du behöver vår hjälp igen! Med vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix i Lund.

Anna J

Snabbt enkelt tog bara 30 minuter

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Tack Anna, För att du valde Speedy Phone Fix i Lund! Vi är glada att kunna hjälpa till, och det var ett nöje att få din telefon reparerad så snabbt. Och vi hoppas att du är nöjd med resultatet. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att höra av dig! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix, Lund.

Johan B
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Fixade min iphone på dagen efter ett ofrivilligt dopp i poolen.

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Johan, Tack för att du hör av dig – och stort tack för att du valde oss på Speedy Phone Fix i Lund! Vad skönt att höra att vi kunde hjälpa dig snabbt efter det ofrivilliga doppet i poolen. Vi vet hur stressigt det kan vara när mobilen plötsligt slutar fungera, så vi är glada att vi kunde få din iPhone fixad redan samma dag. Om du skulle behöva hjälp igen i framtiden – oavsett om det gäller vattenskador, skärmbyten eller något annat – är du alltid varmt välkommen in till oss. Tack igen för ditt förtroende! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix-Teamet

Matti S
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Trevligt bemötande och snabb service vid byte av skärm. Dock har inte skärmen riktigt samma kvalitet som original.

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Matti, Tack för din recension och för att du valde Speedy Phone Fix i Lund! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och den snabba servicen. När det gäller skärmen förstår vi att det är viktigt att den håller hög kvalitet. Vi använder alltid reservdelar av hög standard, men de kan ibland skilja sig något från originalet, särskilt vad gäller färgåtergivning eller känsla i touch. Om du upplever problem eller har några funderingar är du varmt välkommen tillbaka – vi hjälper gärna till! Tack igen för ditt förtroende!

Jessica S
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Bra och snabb service, vänligt bemötande. Bytte baksida på telefonen, den ser perfekt ut igen! Bra pris jmf med många andra liknande företag.

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Jessica, Stort tack för din fina feedback! Vi är så glada att du är nöjd med vår service och att din telefon ser perfekt ut igen. Vi strävar alltid efter att ge både bra pris och hög kvalitet, så det betyder mycket att höra att vi lever upp till dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp med något annat i framtiden! Ha en fantastisk dag! Vänliga hälsningar, Teamet på Speedy Phone Fix Lund

Ted W
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Tappade mobilen i backen på förmiddagen med sprucken glasbaksida som resultat. Ringde Speedy Phone Fix och fyra timmar sedan hade jag tillbaka den hel och färdig. Trevlig och pedagogisk personal. Snabb service!

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Ted, Tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och att din telefon nu är hel och fin igen. Det är alltid vårt mål att erbjuda både snabb och professionell service, och det värmer att höra att du är nöjd med både vår service och vårt bemötande. Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen i framtiden! Ha en fantastisk dag! Vänliga hälsningar, Teamet på Speedy Phone Fix Lund

Oskar S
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Superbra och trevlig service!!!

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Oskar, Stort tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vår service och vårt bemötande. Det är alltid vårt mål att ge bästa möjliga service och det värmer att höra att vi har lyckats. Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen! Ha en fantastisk dag! Vänliga hälsningar, Teamet på Speedy Phone Fix Lund

Lisa K
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Snabb och bra sevice. Trevigt bemötande

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Lisa, Stort tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vår service och vårt bemötande. Det betyder mycket för oss att höra att vi lever upp till dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp med något igen! Ha en härlig dag!

Janeth B
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Jag har varit där många gånger och alltid trevliga personalen

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Janeth B, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att du haft bra upplevelser hos oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen när du behöver det! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Jesper H
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Bra service på en svår reparation! Rekommenderas varmt

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Jesper H, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa till med den svåra reparationen och att du är nöjd med vår service. Det betyder mycket för oss att du rekommenderar oss! Vänliga hälsningar, Speedy Phone Fix Lund

Åke D
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Bra bemötande, ganska snabb åtgärd.Byte av skärm samt batteri. Fick även ett skydd för skärmen utan kostnad. Har använt deras tjänst förut, var nöjd även den gången. Rekommenderar dom gärna, iallafall dom i Lund.

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Åke D, Tack så mycket för din fina feedback! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och den snabba åtgärden vid ditt besök. Det betyder mycket för oss att du återvänder och känner dig nöjd med våra tjänster. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det är fantastiskt att du uppskattade det extra skyddet för skärmen – vi vill gärna att dina enheter ska vara i bästa möjliga skick! Tack för att du rekommenderar oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden....

Sofie L
Skrev om Speedy Phone Fix Lund

Blev bra bemött men tyckte det blev lite väl dyrt för att byta glas på mobilen. Nästan 2000

Svar från Speedy Phone Fix Lund

Hej Sofie L, Tack för din feedback och för att du valde Speedy Phone Fix i Lund! Vi är glada att höra att du blev bra bemött. Vi förstår att priset för reparationen kan kännas högt, och vi vill gärna förklara varför. När vi byter skärm på din mobil byter vi inte bara glaset, utan hela den kompletta LCD-skärmen, som inkluderar både LCD och touch-funktion tillsammans med ramen. Detta säkerställer att både bildkvaliteten och touch-funktionen fungerar perfekt efter reparationen och ger dig långvarig hållbarhet. Vi använder...