Bra läge, trevligt bemötande, bra pris. Lite otydlig sida när man bokade tid.
Speedy Bilservice Södermalm
Speedy Bilservice på Södermalm hjälper dig med all service till bilen, mitt i centrala Stockholm. Här får du som kund noggranna råd och reparationer av professionella bilmekaniker - alltid med högsta ärlighet och serviceanda. Vi dokumenterar alltid reparationerna som sker så att inga missförstånd uppstår. Dessutom behåller...
1020 omdömen om Speedy Bilservice Södermalm
Sedan starten hos Reco 2013
Det känns att de vet vad de pratar om! Bra service, trevliga, kunniga! Jag kommer komma hit med alla mina framtida bilfix!
Alltid bra service och bemötande på Speedy Bilservice Södermalm. Batteribyte gjordes.
Toppen på alla sätt ! Trevligt kunnigt o snabbt!
Trevlig och professionellt folk, och också mycket ”speedy”! 👍🤩
Mycket trevligt och trovärdigt bemötande
Fick tid med kort varsel för byte av bromsskivor fram och en service! Bra ut fört arbete och mycket trevliga och måna om sina kunder
Fick tid snabbt. Justa och trevliga. Men orimligt dyrt i förhållande till offert., plus 100%. 3 timmars felsökning trots att man visste vilket felet var. Jobbet var dock väl utfört. Samt att man höll avtalad tid.
Supersnabba och alltid tillmötesgående och trevliga! Bästa bilmecken!
Snabb, vänlig, hjälpsam, prisvärd.
Bra bemötande och service. Allt gick enligt plan.
Trevliga och hjälpsamma. Rekommenderas!
Vid bokning skulle jag fått en prisuppgift av verkstaden men de hörde inte av sig så jag fick kontakta dem och då även flytta min bokade tid eftersom den ej blev bekräftad. Men vi hittade en ny tid snabbt och själva servicen med byte till vinterdäck gick relativt smidigt.
Motorlampan lyste, men felet identifierades och ordnades på bästa sätt. Jag är en återkommande kund (fransk bil), alltid lika nöjd.
Superfint mottagen och nöjd med service och support!
Bra verkstad och trevligt bemötande!
Fick snabb och bra service redan dagen efter jag ringde.
Toppen verkstad! Bästa bilmecken!
Superbra, varje gång!
Snabbt och bra! Inget att klaga på!
Ingen på plats förrän 8:15, men sedan snabb och god service.
Jätte hjälpsamma och proffsiga
Snabb och bra till rimligt pris.
Grymma som alltid! Så bra service och väldigt hjälpsamma. 🌟
Snabb hantering och service av min bil. 5+
Snabb och prisvärd hjälp med byte av bakre hjullagren.👍
Bra service, jobbet klart supersnabbt. Inget att klaga på, mycket nöjd!
Supersnabb och trevlig service
Har använt Speedy Södermalm i många år. ÄgRen är helt underbar! Snabb och fantastisk service!!!
Alltid nöjd, har stort förtroende för dem!
Har lämnat in min bil på olika verkstäder i Stockholm men den här verkstaden är den jag har fått störst förtroende för.
Fick snabb och proffsig hjälp jag är mycket böjf
Jag ha repat mina bilar i 20 år. Hos speedy. Verkstan ligger nära min bostad och de har alltid varit snabba att fixa alla sorters fel. Rekommenderas. Jens.
Fick hjälp med att byta bakre ljuddämpare på min gamla Polo. Fick ett fast pris och allt gick smidigt och blev klart samma dag.
Mycket bra service. Jag böt bil i ett sent skede men det var inga problem för dem.
Ett bra arbete och ett trevligt bemötande. Rekommenderas!
Prisvärt, trevliga, effektiva! Alltid nöjd efteråt!
Snabb hjälp och till ett rimligt pris!
Superbra service. En gång fick jag till och med låna verktyg för att kunna använda hemma. Snabba. Bra pris.
Jag blev glatt överraskad över den snabba servicen jag fick, även pris & bemötande. Demontering och montering av fjäderben.
Snabb och bra service. Rekommenderas varmt!
Snabbt och bra bemötande. Trevligt och hjälpsamt
Alltid trevliga och driver inte upp priset
Hade beställt tid kl 08:00 via nätet, men dom kunde inte börja före kl 12:00. Fick parkera på gatan och betala parkeringsavgit för 4 timmar 99 kr. Då hade dom väl kunnat kontaktat mej dagen före och frågat om jag kunde komma kl 12:00.
Snabb bra trevlig,,rekommenderas
Vi har lämnat in bilen hos Speedy Södermalm i flera år nu. Alltid lätt att få tid, alltid bra service och till bra pris.
Trevligt och proffsigt bemötande. Bra och snabb service.
Snabb och proffsig service. Hit återvänder jag gärna när jag behöver hjälp med bilen.
Snabba och noggranna. Mycket fint kundbemötande och det känns som jag hittat min bilverkstad i Stockholm!
Trevligt bemötande i telefonen. Snabb och smidig hjälp på verkstaden.