Vi har haft städning nu var fjärde vecka i flera år och vi är supernöjda! Perfekt städresultat med extra piff dessutom. Alltid punktliga utförare, glada leenden och gott humör. Vi kan varmt rekommendera Städhem i Köping.
Städhem Köping
Städhem i Köping erbjuder storstädning, hemstädning, flyttstädning, fönsterputs och kontorsstädning. I över 10 år så har Städhem levererat personliga och trygga städtjänster utförda av engagerad personal som har en hållbar arbetsmiljö och en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Upplev själv skillnaden med Städhem...
17 omdömen om Städhem Köping
------------------------------
Städningen är mycket bra, där har vi inget att klaga på. Mycket bra städpersonal! Men kommunikationen med den administrativa delen är inte bra. Man får inte svar på mail, tyvärr. Vi har också ringt för att få ett datum för fönsterputs och de skulle höra av sig om tid. Ingen ringde tillbaka eller mailade. Så vi bokade en annan firma för fönsterputs.
Svårt att få kontakt med kontoret och återkoppling. Ibland känns det som städningen går lite fort. Bra om personalen tittar så städningen ser bra ut innan man går vidare till nästa rum.
Städning. Den blev bra som vanligt. Trevlig personal.
Skönt att komma hem till ett städat hem.
Alltid trevlig personal och enkelt att boka om samt även att få fönsterputsning. Så justa att de frivilligt föreslagit att minska tiden när de märkte att de behövde mindre tid. Jag är helt nöjd med deras städning.
Alltid ett bra bemötande och tillmötesgående personal. Vi har haft städ 1gång/per månad i många år och städhem har alltid levererat. Hade förväntningar att få ett rent hem och det fick vi!
V.nliga och glada tjejer. Snabba och noggranna. Stämde med vad vi avtalade om.
Vänligt bemötande trevlig personal och noggrannhet i städningen.
Blivit vänligt bemött De gör ett bra jobb De kommer à inte alltid de klockslag de medelst Men annars nöjd
Trevlig och noggrann personal. Har städ 1 ggr/månaden. Samt fönsterputs vår och höst.
Att öppna dörren och komma in i ett nystädat hem eller att alla fönster är putsade är en otrolig känsla. Städhem är proffsiga på alla sätt. Vi har bokat storstäd, veckostäd och fönsterputsning och är så nöjda. Städhem är också väldigt flexibla med att möta olika önskemål med tider och nycklar osv.
Har inte haft dom så länge,jag tycker dom är bra. Så jag är helnöjd hittills. Lotta🥰
Vi var less på att lägga fritiden till att storstäda. När vi istället vill umgås med varandra. Nu behöver vi bara hålla efter och Städhem gör hästjobbet. Så skönt och vi är så tacksamma för att dem gör ett toppen jobb hos oss i Köping ⭐️
Vi har varit kunder i över 5 år med hemstädning och fönsterputs. Allt fungerar väldigt bra!
Jag kan verkligen rekommendera Städhem. Vi har haft hemstädning i flera år och det fungerar väldigt bra på alla sätt.