Gabriel Youhanoun

Gabriel Youhanoun

Gabriel Youhanoun är mäklare på STHLM ESTATE

Gabriel Youhanoun har varit registrerad mäklare sedan 2019-09. Gabriel Youhanoun har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 126 omdömen med ett betyg på 5.0. Gabriel Youhanoun har haft 44 försäljningar sen 2022-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-07 - 2023-05

126 omdömen om Gabriel Youhanoun

Sedan starten hos Reco 2022
    2023-05-31 Verifierad kund
    Very nice and helpful, easily accessible when it comes to questions & thoughts. Very pleased with the experience of my purchase. He represents both buyers and sellers in a good way! .
    2023-05-31 Verifierad kund
    Fantastiskt bemötande av Gabriel. Vi träffade honom under några visningar och fattade beslutet direkt att vi skulle ha med honom att göra. Ödmjuk i sitt sätt att hantera saker och ting och snabb med att återkoppla. Allting sköttes galant 10/10
    2023-05-29 Verifierad kund
    Proffsig mäklare som hade förmågan som många andra mäklare saknar; Att vara lyhörd, vänta in oss som spekulanter och inte stressa igenom processen (:
    2023-05-29 Verifierad kund
    Trevlig, genuin och korrekt. Skapade trygghet genom hela köpprocessen och hanterade alla delar på ett proffsigt sätt. Han agerade tillmötesgående och hade tid för alla frågor och funderingar. Rekommenderas starkt!
    2023-05-25 Verifierad kund
    Gabriel lyckades sälja min lägenhet för mer än vad jag hade satt som mål för min försäljning. Testade annan mäklare ett år tidigare som inte kom i närheten av det som Gabriel lyckades leverera. Stort tack!
    2023-05-25 Verifierad kund
    Grym! Snabb, rak, ärlig och otroligt motiverad!

Kommer fortsätta ha kontakten med Gabriel framöver.

Starka rekommendationer.
    2023-05-25 Verifierad kund
    Bara positivt att säga! Supertrevlig och tillmötesgående. Väldigt professionell och kunnig, vi kände att vi kunde lite på vad han sa. Alltid snabb återkoppling och förklarade allt så att vi förstod. Kommer rekommendera till alla jag kan!
    2023-05-23 Verifierad kund
    Gabriel är en mäklare med stora visioner. Det var första gången jag sålde något och Gabriel gjorde det till en enkel resa från start till mål. Det gick alltid att höra av sig när man hade frågor.
    2023-05-23 Verifierad kund
    Jag har nu både köpt och sålt med Gabriel. Att Gabriel brinner för det han gör utmärker sig i precis allt han gör. Gabriel’s professionalitet och engagemang är inte lik någon annan. Från dag 1 han fått mig som kund att känna mig som den enda kund han har. Gabriel har lagt ner sin själ i det arbete han gjort. Han överstigit alla mina förväntningar. Han återkopplar snabbt, ger ärliga professionella svar och även goda råd utifrån hans erfarenhet som mäklare. En mäklare i toppklass som inte bara kan sitt jobb utan är en otroligt ödmjuk, trevlig och behaglig person att ha att göra med. Jag kommer aldrig anlita en annan mäklare och kommer varmt rekommendera honom vidare till alla jag känner!
    2023-05-22 Verifierad kund
    Vi är supernöjda med Gabriel som mäklare!
    Vår lägenhet såldes snabbt och processen var väldigt smidig.
    Rekommenderar starkt 👍🏼