Alla kategorier Byggföretag Stockholms län Sundbyberg Stockholm Ideal Städ

Stockholm Ideal Städ

Bergshöjden 36, 174 45 Sundbyberg — Visa karta

1.0 i betyg av 5 rekommendationer
 

Läs vad 5 kunder tycker om Stockholm Ideal Städ

 • Nina D
  Nina D skrev om Stockholm Ideal Städ
  VARNING, VARNING, VARNING!!!!! Köpte timmar genom let's deal. De avbokade, dök inte upp och svarade slutligen inte i telefon eller på sms.
  HELT OSERIÖST! Jag är förvånad över att Lets deal fortfarande listar dom!!! Läs mer
  gillar detta
 • Fenuril F
  Fenuril F skrev om Stockholm Ideal Städ
  Helt för jävligt företag. De kom försent, jag var tvungen att ringa flera ggr för att få hit personalen. De som kom var helt inkompetenta. Ritade med bläck penna på min tapet, borrade för många hål i väggen, satte upp vägg skenor snett, förstörde ett lamp uttag. Och allt detta tog åtta timmar för 3-4 pers att göra. Vad ska man säga. Läs mer
  gillar detta
 • Hanna L
  Hanna L skrev om Stockholm Ideal Städ
  VARNING! Oseriöst företag!

  Vi hade köpt 8 timmars målning via Let's Deal och önskade måla om taket i vardagsrummet.

  I det första samtalet med företaget verkade allt lugnt. Vi bestämde en tid då de skulle komma och titta på taket och vi skulle komma överens om hur lång tid det skulle ta, vilket material som skulle behövas etc. De dök inte upp den avtalade tiden. Däremot ringde det en kille senare på kvällen och meddelade att "Vi kommer imorgon för att måla ert tak".
  - Nej, svarade vi, ni kan inte bara komma hit utan att veta vad det är ni ska göra. Vi har heller inte köpt material eller flyttat på några möbler. Ni skulle ju komma hit först så att vi skulle diskutera jobbet, menade vi.

  Vi kom överens med killen om att han skulle komma dagen därpå för att titta på taket. Han dök aldrig upp!

  Vi ledsnade på hur oproffsigt de uppträdde. Vi kontaktade Let´s Deal och fick pengarna tillbaka. Läs mer
  gillar detta
 • Eva S
  Eva S skrev om Stockholm Ideal Städ
  Helt oseriöst företag!
  Har även jag köpt 8 timmars målning genom Let´s Deal, hade 2 st innerdörrar som skulle målas, arbetet är en katastrof och mitt 5-åriga barnbarn hade gjort det bättre! En sk. målare befann sig hos oss i 2 timmar skulle slipa grunda och måla, dörrarna ser nu för jävliga ut och är målade lite här och där man tror det är ett skämt. Ingen vill prata med mig när jag ringer dom ringer inte tillbaka. trots detta har dom skickat en faktura för 8 timmars jobb:( Läs mer
  gillar detta
 • Marie B
  Marie B skrev om Stockholm Ideal Städ
  Jag betalade för 12 timmars måleri av mitt sovrum genom Let´s Deal.

  Firman skickar till att börja med 2 st killar att samtidigt göra 6 timmar var. Om man vet bara lite om målning så vet man också att det är en HELT annan sak. Och att skicka två killar på ett sånt litet jobb, rummet är dessutom endast 6 kvm är konstigt bara det.

  Jag och min dotter hade redan innan tagit bort befintliga tapetlager på alla väggar för att säkerställa att de verkligen skulle göra allt. Det enda de här två killarna hann med på 12 köpta timmar var att spackla en gång. Ingen slipning ingen målning, ingenting! Jag har målat en hel del själv innan och det är inga problem att hinna med MYCKET mer än så på 12 timmar även om man inte är proffs. Har även pratat med målare som bekräftar detta. Känner mig totalt lurad!

  Nu står jag här med ett knappt halvfärdigt rum och ingen annan målare som vill ta ett så litet jobb. Själv är jag precis ryggopererad och kan inte göra det själv. Sover nu på en alldeles för hård soffa vilket är rena döden för min rygg.

  Killarna kunde dessutom varken svenska eller engelska så det var väldigt svårt att försöka ha någon kommunikation över huvud taget. De skitade dessutom ner mycket, tog inte med sig skräpet och det var smuts och spackel-gegga hela väggen från ytterdörr till sovrum och hela köket.

  Skickade sedan faktura med sju dagars tid att betala men där förfallodatum redan gått ut dagen innan. Nu åker man väl på någon påminnelseavgift också... Läs mer
  gillar detta

Bästa byggföretagen i Sundbyberg:

4.7 i betyg av 30 omdömen
Johan M Johan M tycker:
“Professionellt team med dedike...” Läs mer
4.9 i betyg av 24 omdömen
5.0 i betyg av 12 omdömen
5.0 i betyg av 4 omdömen
4.8 i betyg av 4 omdömen

Karta

Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 25 rekommendationer
Stenhuggarvägen 4 J, 13238, Saltsjö-Boo
Kategorier