Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Studio Mione

Studio Mione

4.5

Studio Mione i Majorna är en kreativ studio med fokus på kvalitet och personlig service. Här har jag skapat en avkopplande och lyxig plats där du kan unna dig en stunds omvårdnad. Studion erbjuder ett brett spektrum av skönhetsbehandlingar, inklusive naglar, fransar, bryn, permanent hårborttagning, spray tan, kosmetisk tatuering,...

37 omdömen om Studio Mione

Erica F
Skrev om Studio Mione

Har kommit och gått under drygt 10 år.

Björn Henry L
Skrev om Studio Mione

Första gången hos Studio Mione och möts av Rosannas mycket varma och fantastiska personlighet. En mysig och varm atmosfär. Rosanna är oerhört duktig, professionell och tillmötesgående. Till Rosanna kommer vi tillbaka❤️ /Björn & Helen

Svar från Studio Mione

Tack snälla Björn för dina ord. Vad Roligt att ni är nöjda. Ni är så välkomna så:)

Marita H
Skrev om Studio Mione

Man känner sig alltid välkommen när man kommer till Rosanna. Liten mysig salong men ändå stort urval av behandlingar, och stort urval av produkter. Jag har alltid varit nöjd när jag gått därifrån. Bra parkering rätt över gatan. // Marita

Marita H gillar detta

Alltid kul när du kommer Marita ❤️🥰 Tack snälla för din fina recension ✨🫶🏽

Anna H
Skrev om Studio Mione

Väldigt trevligt bemötande och bra resultat på vaxing.

Tack snälla Anna 🙋🏽‍♀️❤️💫 Så glad jag blir att höra du är Nöjd 🫶🏽

Maimuna J
Skrev om Studio Mione

Professionell personal med ett varierande utbud av tjänster och varor. Trevliga fräscha lokaler med avslappnande estetik.

Svar från Studio Mione

Härligt att höra du är nöjd hos oss 🥰🥰 varmt välkommen tillbaka 🫶🏽💫

Malin L
Skrev om Studio Mione

Proffsigt och noggrant utförande samt bemötande vid utförandet av det man är där för 👍 Kan varmt rekommendera Studio Mione💕 / Malin

Svar från Studio Mione

Tack bästa Malin 😍❤️ Jag blir så glad att höra du är så nöjd hos oss 🙋🏽‍♀️✨ Tack för dina rader 🫶🏽

Jessica M
Skrev om Studio Mione

Påläst och kunnig och fick ett otroligt bra och personligt bemötande.

Svar från Studio Mione

Vad glad jag blir att höra att du fick en positiv upplevelse och en välgjord behandling som du blev nöjd med 😍❤️ Stort tack för att du också valde att skriva några rader 🙏🏻

Gunilla S
Skrev om Studio Mione

På Studio Mione blir jag alltid väl omhändertagen. Personalen är supertrevlig och de uppfyller verkligen mina förväntningar. Jag har fått perfekta fransar varje gång och det finns så mycket fint i butiken. Rekommenderas varmt.

Svar från Studio Mione

Att få så fina betyg av er stamkunder är verkligen överväldigande 😍❤️ Blir så lycklig och glad att höra ni är så nöjda och att mitt koncept når ut till er. Helheten är A&O och så viktig. Stort tack till dig Gunilla som varit min kund sedan mitten av 2018!!!!!! 😱😱❤️💫

Johan C
Skrev om Studio Mione

Jag gör laserbehandling för hårborttagning hos Rosanna på Studio Mione. Rosanna är kunnig, omtänksam och får dig att känna dig avslappnad. Resultaten kommer gradvis, precis som hon förklarar, och jag är väldigt nöjd. Tryggt, proffsigt och alltid trevligt bemötande – kan varmt rekommenderas! ///Johan

Johan C gillar detta
Svar från Studio Mione

Men Johan 😭❤️ Hur gullig är inte du. Älskar när kunden inte ger upp utan litar på processen. Det har verkligen Johan gjort! Han har varit tålmodig och hjälpt mig i processen med laserbehandlingarna för hårborttagning. Dessutom att få hjälpt honom med sin hudproblematik, det är det jag brinner för 😍❤️✨ När terapeut och kund samarbetar, gör en plan och hjälps åt - det är då du får det absolut 100% resultat du önskar 😍🥰

Håkan K
Skrev om Studio Mione

Väldig proffsig behandling, effektiv och trevligt bemötande.

Svar från Studio Mione

Ni stammisar är ju guld värt och som jag är så otroligt tacksam över ❤️🙏🏻 Tack Håkan för din positiva feedback Ses snart igen 🙋🏽‍♀️

Åza S
Skrev om Studio Mione

Mycket bra. Professionellt och varmt mottagande samt behandling.

Svar från Studio Mione

Tack Åza! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd och att din upplevelse var positiv ❤️❤️ Varmt välkommen tillbaka och utforska vårt stor utbud av behandlingar inifrån och ut ✨

Sandra A
Skrev om Studio Mione

Alltså denna salong borde alla gå till. Rosanna är så gullig och det är så snyggt och städat och rent och fint överallt. Man känner sig välkommen det är som att komma hem till någon mysigt som bara den.

Svar från Studio Mione

EXAKT SÅ!!! vill jag att ni kunder ska känna. Som att ”komma hem” till mig. Men ändå känna er omhändertagna och att ni gör en behandling som känns lyxig, välgjord och avslappnande. Blir så glad att höra du är nöjd med oss 🙏🏻❤️ Tack för dina fina ord

Ingrid Annika Margareta L

Jag har faktiskt ingen aning om var när hur denna upplevelse var

Svar från Studio Mione

Tack för din feedback, var det Insculpt Face du gjorde? Ja den behandlingen kräver ju sina gånger för att ge synligt resultat 🙏🏻 sen är aldrig en behandling ogjord utan gör gott för ansiktet ändå men man kanske inte ser 🥰 välkommen tillbaka att prova igen eller varför inte en lyxig klassisk ansiktsbehandling ✨

Ingela F
Skrev om Studio Mione

Trevligt bemötande av den gulliga personalen, hjälpsamma och omtänksamma. Trevlig miljö med hög mysfaktor. Hade inga förväntningar på Studie Mione men genomgår en tio gångers behandling med Insculpt chair, tyvärr har jag inte sett något resultat ännu men hoppas på att det ska vända.

Svar från Studio Mione

Men åh fina Ingela, tack snälla för dina ord och underbart att du har den känslan hos oss 😍🙏🏻 Det kommer, jag lovar. Kommer ta tid men det kommer att hjälpa ❤️

Anna N
Skrev om Studio Mione

Varm rekommendation!! Du blir väl omhändertagen och känner dig trygg! Rosanna är så kunnig på det hon gör och skräddarsy just den perfekta behandlingen just för dig. Du kommer inte bli besviken!

Svar från Studio Mione

Tack snälla Anna för din superfina recension 😍😍 WOW så kul du är nöjd med din laserbehandling, ett område avklarat, nu kör vi nästa 💪🏼

Maria J
Skrev om Studio Mione

Trevlig och proffsig salong. Duktig innehavare - gott resultat av behandlingen.

Svar från Studio Mione

Tack fina du 🥰🙏🏻 Blir så glad när mina kunder är nöjda med helheten och inte bara behandlingen ❤️

Helene G
Skrev om Studio Mione

Mysigt välkomnande litet krypin i Kungsladugård. En komplett salong med otroligt duktiga medarbetare. Rekommenderas varmt.

Svar från Studio Mione

Tack snälla Helene 😍 så roligt du är nöjd. Precis så, ”ett mysigt litet krypin” ❤️🙏🏻

Malin B
Skrev om Studio Mione

Fantastisk fin service, bra resultat, mysig lokal och butik att komma till, varmt å härligt inbjudande och kan varmt rekommenderas. //Malin

Malin B gillar detta
Svar från Studio Mione

Men tack snälla Malin, Gulle dig 😍❤️ Man blir ju motiverad när man har så fina Stammisar 🙏🏻

Margareta L
Skrev om Studio Mione

Inspirerande, välkomnande, kunden i fokus, skicklig i sitt yrke. Rekommenderar.

Margareta L gillar detta
Svar från Studio Mione

Tack fina Maggan 😍🙏🏻 Underbart att höra du är nöjd och du är så varmt välkommen tillbaka ❤️

Nadine R

Helt okej upplevelse. Ganska bra

Svar från Studio Mione

Tack Nadine för din feedback 🥰 Varmt välkommen tillbaka så hoppas jag vi ska göra dig ännu mer nöjd 🙏🏻

Ann-Christine J
Skrev om Studio Mione

Trevligt bemötande. Kompetent utförare! Hade inga förväntningar egentligen på "stolen". Tycker att jag har blivit hjälpt en del, kommer gärna tillbaka.

Svar från Studio Mione

Tack för din recension och varmt välkommen tillbaka ❤️ Håll utkik i mejlen för kommande event och kampanjer 🥰

Camilla K
Skrev om Studio Mione

Högsta betyg till salong Mione och deras personal! Jag har blivit mer än nöjd med mina naglar varje gång!

Svar från Studio Mione

Wow 😍 tack så mycket Camilla, så roligt att höra och stolt jag blir ☺️ Men så enkelt när man har så underbara kunder ❤️

Kerstin S
Skrev om Studio Mione

Välkomnande och inspirerande miljö. Rosanna är en härlig och duktig behandlare.

Tack Kerstin för dina fina ord ❤️ Tack för att du tog dig tid att skriva 🥰

Bengt A
Skrev om Studio Mione

Det var jättebra .Jag blev bra bemött . Jag hade stora förväntningar och Studio Mione levde upp till dem. Tyvärr inträffade en liten incident sista gången jag var där. Egentligen mitt fel . Blev lite besviken den gången , men är ändå nöjd

Frida J
Skrev om Studio Mione

Alltid trevligt. Alltid nöjd. Bra utbud av behandlingar och produkter för kropp och själ. Fantastisk personal, lyhörda lugna och kompetenta. Fortsätt ert grymma jobb.

Tack finaste du ❤️🥰 Ses snart igen 🙏🏻

Melissa R
Skrev om Studio Mione

Fick inte det resultat jag var ute efter.

Svar från Studio Mione

Hej Melissa Vad tråkigt att höra du inte blev nöjd. Vad gjorde du för behandling? Jag hittar nämligen bara en Melissa i mitt kundregister från 2022, så är det någon av de behandlingar du gjorde då.? Tråkigt du inte sagt något tidigare än att lägga en recension om det här 3 år senare.

Camilla A
Skrev om Studio Mione

Varit nöjd med de behandlingar jag genomfört

Svar från Studio Mione

Vad roligt att höra Camilla Tack för din recension - hoppas vi ses snart igen 🙏🏻

Ann N
Skrev om Studio Mione

Mysig salong/affär. Duktiga tjejer som arbetar. Mycket tillmötesgående och trevlig personal.

Tack Ann, vad glad jag blir för din upplevelse hos oss 🥰 Ses nästa gång 😘

Emma S
Skrev om Studio Mione

På studie mione kan du förvänta dig att känna dig som hemma. Rosanna har sen dag 1 varit så tillmötesgående, och svarat vid alla frågor jag haft om olika behandlingar. Hon har hjälpt mig och är otroligt professionell i hennes arbete!

Svar från Studio Mione

Men Gulle dig Emma 😍 tack snälla för Dina fina ord och för att du är trogen stammis ❤️

Johanna N
Skrev om Studio Mione

Välkomnande och fin service kan rekommenderas

Tack Johanna ❤️ tacksam att ha dig som kund 🙏🏻

Mia L
Skrev om Studio Mione

Rosanna är fantastisk på det hon gör och jättetrevlig men får oftast vänta 15min efter min tid börjar då tidigare kund dragit över.

Svar från Studio Mione

Tack Mia för din feedback 🙏🏻 Ja ibland blir det tyvärr så även om det absolut inte är önskvärt 😮‍💨

Agnes U
Skrev om Studio Mione

Trevligt mysigt omhändertagande. Personligt ändå proffsigt . Vill gå dit jämt om jag kunde🥰❤️

Svar från Studio Mione

Men tack snälla fina Agnes!!! Vad roligt att du blev så nöjd och fin du är som tog dig tid att skriva 🥰🙏🏻 betyder så mycket. Varmt välkommen tillbaka 💫

Gunilla N
Skrev om Studio Mione

Rosanna upplevs som väldigt kompetent Nöjd med min behandling som ändå inte nådde 100 %. Lite kaffe hade varit trevligt o fått när man sitter o väntar på att bedövningen ska ta Bara vatten lite simpelt

Svar från Studio Mione

Tack Gunilla för din feedback. Jag ber om ursäkt om det inte nådde fram men koffein är tyvärr inte så bra i samband med Microblading behandling då ökad risk för blödning kan ske och då blir det ett sämre resultat tyvärr vad gäller pigmenten. Hör gärna av dig om du inte känner dig helt nöjd med resultatet så ska vi se vad vi kan göra 🥰

Annika V
Skrev om Studio Mione

Jag gjorde en behandling i Sculpt Chair som jag är mycket nöjd med. Rosanna är kunnig och väldigt serviceminded. Salongen är personligt och trevligt inredd och mottagandet är varmt.

Tack snälla Annika för ditt omdöme. Vad kul att höra att du är nöjd 🥰

Ulf R
Skrev om Studio Mione

TREVLIGT, MYSIG LOKAL. Jätte trevlig personal.

Men TACK Ulf! Glad jag blir av att du upplevde ett positivt bemötande 🥰

Julia K
Skrev om Studio Mione

Jag blev trevligt bemött och var jättenöjd med naglarna jag gjorde

Svar från Studio Mione

Tack Julia för att du ville lämna ett omdöme 🥰 Saga tackar och är glad att du blev nöjd!

Ann-christine H
Skrev om Studio Mione

Ett väldigt trevligt bemötande och blev dessutom informerad om att det skulle vara rea nästkommande helg 😊

Svar från Studio Mione

Ja vem gillar inte en REA 😆🤌🏽 Tack snälla för du ville lämna ett omdöme för oss, det betyder mycket 🙏🏻