Jan Jönsson Eklund

Jan Jönsson Eklund

Jan Jönsson Eklund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

Jan Jönsson Eklund har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Jan Jönsson Eklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 12 omdömen med ett betyg på 4.8. Jan Jönsson Eklund har haft 14 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

12 omdömen om Jan Jönsson Eklund

Pablo E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jan Jönsson Eklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
Eslöv Rönneberga

Utmärkt. Varmt välkommen till möte och serviceinriktad 💯

Svar från Jan Jönsson Eklund

Tack så mycket för att du och din fru tog er tid att lämna ert omdöme om mig. Det var bara trevligt och ett nöje att hjälpa er. Ni kommer säkert att trivas i er nya bostad och jag passar på att önska er lycka till.

Catalina C
Eslöv Rönneberga

Mycket bra service, informerad och kunnig!

Svar från Jan Jönsson Eklund

Tack så mycket för att du och din man tog er tid att lämna ert omdöme om mig. Det var bara trevligt och ett nöje att hjälpa er. Ni kommer säkert att trivas i er nya bostad och jag passar på att önska er lycka till.

Marita W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jan Jönsson Eklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
Eslöv Centralt

Kompetent. ”Lagom” säljig.. Professionell när det gäller tider, avtalade möten, återkopplingar etc.

Svar från Jan Jönsson Eklund

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det var bara trevligt och ett nöje att hjälpa dig och din bror med försäljningen. Jag tror att den nya ägaren kommer att bli nöjd med köpet och trivas i lägenheten.

Anders Tony Niclas J
Eslöv Trollsjön

Först tog det ett halvår att sälja lägenheten och dessutom fick jag gå ner 10% i pris. Förmodligen konjunkturens fel. Jan har förmodligen gjort det han var tvungen till men inte mer. Han valde att skriva kontrakt precis innan nyår så jag fick betala skatten i år, innan jag fått pengarna. Jag trodde det var pengarna som gällde för skatten, Jan förstod att så inte var fallet men berättade inte det. Han la dessutom ett överlåtelsedatum utan att fråga först så det blev när vi var på resa. Slutligen bad jag på kontraktsskrivningen om att få arvodet SMSat, vilket han heller inte gjorde.

Svar från Jan Jönsson Eklund

Hej, Niclas! Tack för att du tog dig tid att lämna en rekommendation och för din feedback. Jag kan inte bestämma vilken tillträdesdag det blir utan det bestäms utifrån säljare och köpares önskemål. Tillträdesdagen är bestämd vid överlåtelseavtalets undertecknande och jag mejlar ut alla handlingar innan man träffas på vårt kontor för att skriva under dem. Allt för att både köpare och säljare ska vara förberedda och nöjda. Vad gäller kapitalvinstberäkningen informerar jag skriftligen och muntligen i samband med förmedlingsavtalet. I förmedlingsavtalet står även överenskommen provision.

Ivan T
Eslöv Centralt

Jag är mycket nöjd med hela processen och samarbetet med mäklaren. Från första kontakten till avslutad affär har allt fungerat mycket smidigt och professionellt. Mäklaren har varit engagerad, tillgänglig och tydlig i sin kommunikation, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela försäljningen/köpet. Alla frågor besvarades snabbt och jag fick bra vägledning i varje steg av processen. Jag uppskattar särskilt det professionella bemötandet och den goda servicen. Resultatet överträffade mina förväntningar och hela affären...

Svar från Jan Jönsson Eklund

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det var bara trevligt och ett rent nöje att hjälpa dig och din fru genom hela processen med att köpa lägenheten. Jag är mycket tacksam för att ni uppskattar min professionella service och mitt stöd genom köpprocessen samt att ni vill rekommendera mig till andra som står i begrepp att köpa och sälja sin bostad.

Titti
Eslöv Centralt

Blev först mycket besviken på hans kontakt med mig. Blev helt annorlunda den tredje månaden då hände det en del och efter ytterligare 3 😁 månader Blev den såld och det sköter han utmärkt, tillträde den 10 mars o jag förväntar mig samma fina service. Jan Eklund har ett fint och kunnigt sät och kan svara på alla frågor Tack

Svar från Jan Jönsson Eklund

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det var bara trevligt och ett rent nöje att hjälpa dig genom försäljningsprocessen. Jag är mycket tacksam för att du uppskattar mitt uppträdande och kunskap och att jag kunnat svara dig på alla dina frågor. Jag passar på att önska dig lycka till i ditt nya boende.

Pia O
Eslöv Trollsjön

Jan är en glad, öppen, skämtsam, positiv och tydlig mäklare Lyssnade på mina frågor Svarade med stor kunskap Jag kände mig viktig i mitt köp av bostadsrätten

Svar från Jan Jönsson Eklund

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det var bara trevligt och ett rent nöje att hjälpa dig och din man genom köpprocessen. Jag är mycket tacksam för att ni uppfattar mig som glad, öppen och tydlig – då har jag verkligen lyckats med min service när den får dig att känna dig som en viktig del av köpet. Jag önskar er lycka till i er nya bostad.

Patrik P
Köpte sitt hus med hjälp av Jan Jönsson Eklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
Eslöv Västra Strö

Jan har varit väldigt trevlig och haft ett proffsigt bemötande i vår fastighetsaffär.

Svar från Jan Jönsson Eklund

Tack så väldigt mycket för det omdömet. Det har varit både lätt och trevligt att jobba tillsammans med er och säljaren. Önskar er lycka till med det nya huset.

Valentina J
Eslöv Centralt

Jag blev bemött mycke positivt av mäklaren Jan. På alla mina frågor om lägenheten och hela processen hanterade han på ett mycket professionellt sätt. Jag är jätte nöjd och glad, så jag skulle rekommendera mäklaren Jan till alla mina vänner och släkntingar när de behöver köpa eller sälja en bostad.

Svar från Jan Jönsson Eklund

Jag tackar så mycket för att du tog dig tid att svara och för det fina omdömet. Det har varit mycket trevligt att få hjälpa er igenom denna process och ser fram emot att få vara med resten av vägen fram till avslutet vid tillträdet. Behöver ni någon mer hjälp så får ni gärna höra av er så ordnar vi det tillsammans. MVH – Jan

Ehsan A
Eslöv Centralt

Jag vill gärna uttrycka min stora uppskattning för det arbete som Jan Jönsson Eklund på Svensk Fastighetsförmedling i Eslöv har gjort i samband med försäljningen av min bostad. Jan visade prov på gedigen erfarenhet, ett lugnt och tryggt bemötande samt en tydlig förståelse för marknaden. Tack vare hans engagemang och professionella arbetssätt lyckades han genomföra försäljningen på kort tid och på ett sätt som kändes både smidigt och tryggt för mig som säljare. Jag är mycket nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera Jan till andra som går i säljtankar.

Svar från Jan Jönsson Eklund

Jag tackar så mycket för att du tog dig tid att svara och för det fina omdömet . Det har varit mycket trevligt att få hjälpa dig igenom denna process och ser fram emot att få vara med resten av vägen fram till avslutet vid tillträdet. MVH - Jan