Hannah Breslin
Hannah Breslin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Flen
.Hannah Breslin har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Hannah Breslin har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.8. Hannah Breslin har haft 19 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
109 omdömen om Hannah Breslin
Sedan starten hos Reco 2020
köpte sitt hus med hjälp av Hannah Breslin en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Jag tycker att Hannah har varit toppen på alla plan. Vi har fått svar på de frågor vi har haft, och mer därtill.
sålde sin stuga med hjälp av Hannah Breslin en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
En fantastisk trevlig, ödmjuk och duktig person. Jag hade nog inga förväntningar alls utan blev bara positivt glad hela tiden.
Ett riktigt proffs som hade koll på allting, visste vem och vilka jag skulle kontakta inför visning och försäljning.
Har fått många goda och bra råd av Hannah.
Hon lyckades hitta rätt och bra köpare inför försäljningen.
Vill varmt rekommendera Hannah Breslin. -
sålde sitt hus med hjälp av Hannah Breslin en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Hannah är kunnig, saklig och framförallt mänsklig.
Hannah har ett fint bemötande och hon är saklig, kunnig och noggrann. Under hela säljprocessen har vi haft en bra kommunikation. Jag kan varmt rekommendera Hannah.
Blev rekommenderad att anlita Hanna till min försäljning och det är jag väldigt nöjd med!
Hon har varit påläst och kunnig från första besöket.Under tiden har hon uppdaterat mig om vad son händer med visningar,bud och hur det har gått..
Trots lite tuffare tider så lyckades det bli en bra affär som jag känner mig nöjd med.
Tack Hanna för ett jättebra jobb och Lycka till i fortsättningen 💰🥰 -
köpte sin stuga med hjälp av Hannah Breslin en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
En fantastisk mäklare som är otroligt serviceinriktad, tydlig i kommunikationen och besvarar alla tänkbara frågor på ett trevligt och vänligt sätt. Oerhört professionell samtidigt som hon har ett stort fokus på ett personligt bemötande av både köpare och säljare. Kan verkligen varmt rekommendera denna mäklare!
Vi bemöttes på ett mycket proffsigt men avslappnat sätt. Vi har känt oss trygga under hela processen och Hannah har varit tillgänglig och snabb med att besvara frågor.
Trevligt bemötande, svarade direkt på Mail och samtal. Kunnig och trevlig. Arbetar snabbt och effektivt.
Tack för din hjälp och professionalism🙂💐
köpte sin lägenhet med hjälp av Hannah Breslin en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Trevlig, engagerad och svara fort och sakligt på alla frågor jag hade. Fick mycket stort förtroende för Hanna.