Hannah Breslin
Hannah Breslin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Flen
.Hannah Breslin har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Hannah Breslin har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.8. Hannah Breslin har haft 21 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 96 Läs vad Hannah Breslin
sålde sin stuga med hjälp av Hannah Breslin en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Väldigt trevlig och proffsig!
Hon är mån om att allt ska kännas bra och gör det där lilla extra. Jag är extremt nöjd med Hannah. -
sålde sitt hus med hjälp av Hannah Breslin en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Toppenbemötande, svar på alla frågor och en snabb och smidig försäljning!
Hittills mycket nöjda, men fastighetsaffären är inte helt klar än, så ber att få återkomma med mera uppgifter när allt är slutfört och klart.
köpte sitt hus med hjälp av Hannah Breslin en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Bra bemötande. klart å tydlig i informationen. Mycket trevlig å glad.
En mycket sympatiskt, proffesionellt och noggrant hanterande av försäljningen. Kommer garanterat rekommendera henne för andra. Bästa tänkbara mäklaren som med trygghet och sakkunnighet stöttade oss genom hela försäljningsprocessen.
köpte sin stuga med hjälp av Hannah Breslin en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Hanna var hela tiden trevligt och svarade på frågor professionellt
Snabb och korrekt service. Korrekt bedömning av värdet på fastigheten
Det gick snabbt och smidigt dessutom var hon trevlig 🤗🐕
sålde sin lägenhet med hjälp av Hannah Breslin en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Mycket hjälpsam, höll kontakt och fixade allt.
Mycket gott bemötande Hon levde gott o väl upp till mina förväntningar En mycket lättsam kontakt o god bedömningsförmåga om mitt objekt Jag rekommenderar verkligen Hannah som en mycket god fastighetsförmedlare hos SF