Anna Björklund Pettersson

Anna Björklund Pettersson

Anna Björklund Pettersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro

Anna Björklund Pettersson har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Anna Björklund Pettersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 89 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Björklund Pettersson har haft 36 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

89 omdömen om Anna Björklund Pettersson

Sedan starten hos Reco 2022
  • sålde sitt hus med hjälp av Anna Björklund Pettersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
    2023-03-19 Verifierad kund
    Hon var väldigt engagerad och lyssnade på vad vi ville :).
    Tack för din rekommendation Karin! Efter några turer fram och tillbaka blev affären klar och jag tycker att både ni och köparna gjort en bra affär! Anna Björklund Pettersson
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Anna Björklund Pettersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
    2023-03-17 Verifierad kund
    I och med detta husköp är det första som jag och min man gjort så visste vi inte vad vi skulle förvänta oss. Anna var pedagogisk och jättebra på att förklara allt vi undrade över. Hon hade ett vänligt bemötande och kändes trygg.
    Tack för er rekommendation! Ja det blev en del samtal och kontroller innan vi kom i mål. Jag hoppas (och tror) att ni ska trivas bra i huset! Anna Björklund Pettersson
    • Gagnef
    2023-03-15 Verifierad kund
    Anna hjälpte oss snabbt att hitta en köpare till vårat hus, det blev en snabb affär och hon fanns där när vi hade frågor eller funderingar.
    Hej Emelie! Det gick verkligen undan med er försäljning, alla nöjda och glada! :) Anna Björklund Pettersson
    2023-03-13 Verifierad kund
    Anna hjälpte oss att få ett bra pris för huset. Hon såg till att både oss som säljare och köparen var trygga och att vi fått svar på alla våra funderingar. Dessutom fick vi jätte bra återkoppling genom hela försäljnings processen. Skulle varmt rekommendera anna som mäklare.
    Hej Neil! Tack för din fina rekommendation! Det känns viktigt för mig att alla är trygga genom försäljningen. Härligt att vi hittade en lösning så alla parter känner sig nöjda. Så glad för er skull! Anna Björklund Pettersson
    2023-03-11 Verifierad kund
    Engagerad mäklare gällande hus samt bra telefon kontakt
    Tack för din rekommendation Katarina! Kommer bli roligt att följa er resa framöver! Anna Björklund Pettersson
  • Cecilia G
    • Björbo
    2023-03-10 Verifierad kund
    Skulle varmt rekommendera Anna till alla som ska sälja eller köpa hus. Med stor kunnighet berättar hon och svarar på allt man undrar över och vill veta. Trovärdig och pålitlig. En superbra mäklare !!
    Hej Cecilia, Stort tack för din fina rekommendation. Jag blir så glad av att höra hur du beskriver mig! Nu ser jag fram emot att hitta en bra köpare till ditt fina hus också. Välkomna till Björbo! Anna Björklund Pettersson
    2023-03-09 Verifierad kund
    Mycket gott bemötande, hårt arbete och gjort allt för att få till en bra och smidig affär!
    Hej Daniel, tusen tack för din rekommendation. Det har varit en annorlunda och spännande försäljning! Stort tack för förtroendet igen. Anna Björklund Pettersson
    2023-03-02 Verifierad kund
    Jättebra bemötande av mäklaren som gick in med stor energi och stort intresse av försäljningen.
    Jag hade höga förväntningar och hon överträffade mina förväntningar.
    Höll mig bra uppdaterad om hur det gick med intressenter och vad hon kände med dom som var där och tittade, vilket stämde bra med hur det blev
    Tack Tobias för din fina rekommendation! Härligt att få hjälpa er komma i land med försäljningen och även att få förtroendet att hjälpa er med ert andra hus. Nu hoppas jag att familjen snart ska få landa (och växa) i det nya huset! Anna Björklund Pettersson
    Gilla
  • köpte en tomt med hjälp av Anna Björklund Pettersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
    • Gagnef
    2023-02-20 Verifierad kund
    Trevligt och proffsigt bemötande.
    Kunnig och påläst.

Med andra ord, utmärkt!
    Tack för den fina rekommendationen Peter! Hoppas ni ska komma att trivas vid Gimmen. Bara att höra av er när ni kommit en bit på väg! Anna Björklund Pettersson
    • Bäsna
    2023-02-16 Verifierad kund
    En helt enastående mäklare med förmågor långt utöver det vanliga. Anna har från första stunden vi träffades visat 100% varmhjärtad professionalitet och Vi har känt oss fullkomligt trygga med Anna under hela processen, från start till sälj, och även efter det. En superduktig mäklare helt enkelt!
    Vilket fint omdöme du skrivit Henrik! Tusen tack!! Så glad att jag fått hjälpa er. Tack än en gång! Anna Björklund Pettersson