Anna Björklund Pettersson

5 år i branschen
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
4.9
Affärer senaste året

Anna Björklund Pettersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro

Anna Björklund Pettersson har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Anna Björklund Pettersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 334 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Björklund Pettersson har haft 57 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

334 omdömen om Anna Björklund Pettersson

Sedan starten hos Reco 2022
Sandra S
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Björklund Pettersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
Djurmo

Vi har uppskattat Annas trygghet och ärlighet, i vår första husförsäljning. Använt oss av en mäklare som vi själva hade velat ha som mäklare vid ett husköp!

Sebastian A
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Björklund Pettersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
Gagnef

Anna har varit tydlig och pedagogisk genom hela processen. Återkopplingen har varit snabb hela tiden oavsett om det varit muntligen, via mail eller sms. Stor tumme upp från Bons!

Svar från Anna Björklund Pettersson

Tack för fina ord Sebbe! Det blev som ni hoppats, och det verkar som alla är nöjda och glada! :)

Mikael R
Sålde en tomt med hjälp av Anna Björklund Pettersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
Mockfjärd

Har nu köpt ifjol och såld nyligen fastigheter med Anna och kan inte tänka mig söker någon annan mäklare. Professionell, kunnig, diskret och trevlig med känslor för båda sidor. Utmärkt.

Svar från Anna Björklund Pettersson

Tusen tack Mikael för dina fina ord och för förtroendet! Så roligt att få hjälpa er både köpa och sälja. Stort tack! 🙏

Pontus J
Borlänge

Vi har genom Anna köpt två hus och sålt ett. Väldigt nöjd med bemötandet och inga frågor är för dumma. En jättebra mäklare som vi kommer ta hjälp av igen om vi skulle behöva.

Svar från Anna Björklund Pettersson

Tack för värmande ord Pontus! Nu hoppas jag att ni hittat rätt och att ni ska trivas många år framöver! :)

Alexandra S
Djurmo

Trevlig och kompetent mäklare.

Svar från Anna Björklund Pettersson

Tack Alexandra! Hoppas ni ska trivas i Djurmo!

Anders S
Gagnef

Mycket bra bemötande,positivt och entusiastiskt. Man blir vän med henne. Bra hjälp genom hela processen.

Svar från Anna Björklund Pettersson

Tusen tack Anders! Ja, vissa kunder känns verkligen som vänner efter vägen. Det har varit en ära att få vara din mäklare – inte bara en, utan hela fyra gånger! Stort tack för förtroendet att få hjälpa dig både att köpa och sälja bostad!

Karl Patric J
Stockgropen

Trevlig och öppen mäklare som var kunnig och erfaren. Affären gick smidigt.

Svar från Anna Björklund Pettersson

Tack för fina ord Patric! Känns verkligen som att det blev "rätt" köpare också. Skönt att allt gick så smidigt tillslut!

Elin P
Mockfjärd

Bra och tydlig information hela vägen. Mycket gott bemötande. Rekommenderar!

Svar från Anna Björklund Pettersson

Tack för värmande ord Elin! Och grattis till ett fint köp!

Doris B
Mockfjärd

Mycket bra bemötande och ett väldigt fint prospekt.

Svar från Anna Björklund Pettersson

Tack Doris! Skönt för dig att veta att ditt ställe kommer att få nytt liv och tas om hand med varm hand.

Leif H
Djurås

Mycket bra jobbat och gott resultat

Svar från Anna Björklund Pettersson

Tack för din rekommendation Leif! Ja det gick snabbt och smidigt - precis enligt önskemål! :)