Karin Liss

Karin Liss

Karin Liss är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro

Karin Liss har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Karin Liss har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 173 omdömen med ett betyg på 4.9. Karin Liss har haft 62 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det allra bästa med att vara mäklare är variationen i vardagen och nya möten med människor varje dag.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag går in i varje uppdrag helhjärtat och alltid med en positiv inställning. Jag vill verkligen göra affären till den bästa någonsin, för både säljare och köpare!

Vad gör du helst på fritiden?
När jag får en stund över blir det gärna en tur på sjön, om inte på skridskor eller skidor så i en båt eller bakom båten på en wakeboard.

2022-03 - 2023-02

173 omdömen om Karin Liss

Sedan starten hos Reco 2016
  • sålde sitt hus med hjälp av Karin Liss en del av Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
    • Gåsholmen - Björbo
    2023-03-30 Verifierad kund
    Karin var proffsig och lyhörd , hon hade möjlighet att mötas upp på plats. Gav bra information om hur huset skulle ordnas inför fotografering och visning . Gjorde bra återkoppling kring bud och hur bostadsaffären löpte på. Alla möten var väl förberedda och vid frågor fick vi snabbt svar. Vi kan rekommendera Karin till hennes framtida bostadsaffärer
    Hälsningar Anna
    • Stationssamhället
    2023-03-30 Verifierad kund
    Glad o. Trevlig och framför allt kunnig.
    Jag rekommenderar henne gärna
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Karin Liss en del av Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
    • Gagnef
    2023-03-28 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande, engagerad och ger bra information.
    • Dala-Järna
    2023-03-28 Verifierad kund
    Ett professionellt bemötande och hon levde upp till mina förväntningar . Så jag kommer givetvis anlita henne vid mitt nästa husköp
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Karin Liss en del av Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
    • Dala-Järna
    2023-03-07 Verifierad kund
    En glad och trevlig mäklare. Noga å gör ett super bra jobb.
    Tack för din fina rekommendation. Karin Liss
    • Stationssamhället
    2023-02-26 Verifierad kund
    På ett proffsigt sätt hjälpe hon oss med en förhandsvisning och höll oss sen uppdaterad hur det gick. Smidig kontraktskrivning.
    Tack för er fina rekommendation. Dottern med familj kommer få ett kanontrevligt hus. Karin Liss
    • Uppsälje
    2023-02-24 Verifierad kund
    Vänligt bemötande
    Bra stöd och hjälp men
    varför två fotografer vid två olika tillfällen?
    Tack för att du tog dig tid att skriva några rader och ge en fin rekommendation. Det blev två vändor med fotografen då du var mitt i flytten medan vi förberedde en kommande försäljning och fotografen skulle ta utvändiga bilder. Eftersom du hade så fint även inne och bra ordning, så kunde fotografen ta bilder även inne i några rum. Sen uppdaterade vi annonsen med fler bilder då du flyttat. Därav två omgångar. Det blev extra många bilder denna gång! Karin Liss
    • Arvslindan
    2023-02-19 Verifierad kund
    Allt gick bra. Bra bemött. Hade inte så stora förväntningar.
    Tack för att du tog dig tid att skriva några rader. Kul att få hjälpa er medan ni letade hus. Rekordpris för ert hus i en speciell marknad där detta gick iväg efter första visningen till otroligt bra nivå. Tack för ert förtroende. Karin Liss
    • Centralt
    2023-02-16 Verifierad kund
    Hej jag tycker att Karin Liss är professionella och duktigt som mäklaren. Hom är självständigt snäll och hjälpsam hon är också vänligt och att det blev lättare att jag kan köpa min bostad så snabbt som möjligt. Hon vet om vad kan hon göra en snabb affär och jag hoppas att hon ska vara bra duktigt och trevligt mäkrare som hon är nu och alltid.
    Chutima Svensson
    Tack för dina fina ord Chutima. Det blir ett perfekt hus för dig. Rosa dessutom. Hoppas du kommer trivas Karin Liss
    • Centralt
    2023-02-15 Verifierad kund
    Mycket bra. Förklarade hela tiden vad som görs och vad som kommer sedan. Höll mig hela tiden underrättad om vad hon skulle göra och hur hon tänkte. Jag förväntade mig att få bra hjälp
    och det fick jag verkligen.

Kan verkligen rekommendera henne till andras hjälp.
    Tack för din fina rekommendation Harry. Roligt att höra att du är så nöjd. Det var ett sant nöje att få hjälpa dig med förmedlingen Karin Liss