Karin Liss

Karin Liss

Karin Liss är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro

Karin Liss har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Karin Liss har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 213 omdömen med ett betyg på 4.8. Karin Liss har haft 61 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det allra bästa med att vara mäklare är variationen i vardagen och nya möten med människor varje dag.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag går in i varje uppdrag helhjärtat och alltid med en positiv inställning. Jag vill verkligen göra affären till den bästa någonsin, för både säljare och köpare!

Vad gör du helst på fritiden?
När jag får en stund över blir det gärna en tur på sjön, om inte på skridskor eller skidor så i en båt eller bakom båten på en wakeboard.

2022-09 - 2023-08

213 omdömen om Karin Liss

Sedan starten hos Reco 2016
Roger N
Köpte sitt hus med hjälp av Karin Liss en del av Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
Dala-Floda

Karin är helt enkelt mycket vänlig, kunnig, hjälpsam och trevlig.

Charlotta N
Sålde sitt hus med hjälp av Karin Liss en del av Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
Dala-Floda

Karin är otroligt kunnig och professionell. Dessutom fantastiskt trevlig! Hon har hjälpt oss på bästa sätt och jag kan varmt rekommendera henne som mäklare!

Alexis Antoine C
Myrholen

Mycket nöjd med Karins prestation. Hon var professionell och tålmodig med tanke på att vi bara kunde prata engelska. Hon var effektiv i alla skeden av försäljningsprocessen och såg till att våra önskemål om personlig tid uppfylldes. Vi rekommenderar starkt tjänsterna från Djurås filial.

Emma Linnèa Josefine Caroline N
Sålde sin stuga med hjälp av Karin Liss en del av Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
Statjärn

Jag blev alltid så vänligt bemött av Karin Liss. Karin har alltid gjort det så himla Smidigt och Enkelt för mig: "Karin har jobbat Snabbt och har alltid gett mig Klar och Tydlig Info". Karin Liss är en ENASTÅENDE Kanonbra mäklare. Jag rekommenderar VARMT Karin Liss: "Toppen-mäklare". Jag är SUPERNÖJD. Mvh Emma Nordin, Nässjö

Svar från Karin Liss

Tack för dina varma ord Emma. Ett nöje att hjälpa dig med din stuga och hitta en riktigt bra köpare som kommer förvalta den väl framöver. Härligt att du upplevt allt så smidigt och tydligt. Tacksam för att jag fick hjälpa dig.

Rafael D
Köpte sin stuga med hjälp av Karin Liss en del av Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
Statjärn

Kompetens och trevlig bemötande

Svar från Karin Liss

Tack för att ni tog er tid att skiva en rekommendation. Ni kommer få en kanonfin stuga intill Statjärn.

Lennart Ingemar J
Björbo

Allt har fungerat från första mötet. Bra information efter visning. Helt nöjd.

Svar från Karin Liss

Tack för att du tog dig tid att skriva några rader.

Eljas Majt Karin Elisabet G
Närsen-Björbo

Karin har en väldigt fin personlighet med proffsigt bemötande både mot kund och köpare! Affären har gått snabbt och smidigt precis som vi har önskat. Vi är supernöjda!

Svar från Karin Liss

Tack för en mycket fin rekommendation. Otroligt roligt att hjälpa er förmedla er pärla.

Hasse G
Närsen-Björbo

Jordnära och kunnig. Fick info löpande om processen. Avslappnad och trygg i sin roll.

Svar från Karin Liss

Tack för din rekommendation. Det var mycket kul att hjälpa er sälja er fina udde. Kul med rekord! :D

Lisa E
Närsen-Björbo

Ett genomgående trevligt och positivt bemötande. Mycket kunnig om området och fastigheten. Vi fick vänta lite väl länge på återkoppling under budgivningen (om varför det stod stilla) annars fin och bra kommunikation i alla skeden.

Svar från Karin Liss

Tack för att ni tog er tid att skriva några fina rader. Er blivande fritishuspärla kommer ni ha mycket glädje av vid fina Närsen. Det kan kännas frustrerande i vissa budgivningar när det går undan ibland och sedan dröjer att få besked från samtliga intressenter och en del spekulanter behöver extra tid på sig. Tack för ert tålamod och stort lycka till i stugan.

Ingalill S
Mockfjärd

Väldigt trevlig mäklare och helt insatt i sitt arbete.Jag behövde knappt göra något alls.Verkligen en mäklare att rekommendera till bekanta som vill sälja sin bostad.

Svar från Karin Liss

Tack för att du tog dig tid och skriva några rader Ingalill. Härligt att du kände att det var så smidig försäljning med en trygg köpare som kommer trivas bra i ditt fina hus. Lycka till i din lägenhet.