Positiv och personlig. Kunnig och påläst tar reda på ev frågetecken. Bra återkoppling. Känner oss väl omhändertagna.
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Gagnef/Vansbro! Gagnef/Vansbro tillhör det största mäklarföretaget i Dalarna med hela 25 medarbetare. . Med engagemang, omtänksamhet och ett nytänk kan vi ta hand om din bostadsaffär. Vi erbjuder skräddarsydda processer, helt efter dina önskemål, så att du kan hitta ditt drömboende...
881 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
Sedan starten hos Reco 2016
Mycket engagerad. Alltid positivt bemötande. Uppdaterade så jag visste vad som hände. Finns bara gott att säga.
Tack för att du tog dig tid att svara på detta. Härligt att vi kom i mål med en bra köpare av din fina stuga.
Bra hjälpsam och driven . Engagemang i sitt arbete
Tack för att du tog dig tid att skriva en fin rekommendation. Kul att få hjälpa till på hemmaplan!
Karin är en återkommande mäklare hos oss. Det tack vare hennes tydlighet, enkelhet & drivkraft. Vi rekommenderar varmt Karin, bästa mäklaren i kommunen alla dagar i veckan🌟
Kul att få hjälpa er igen :) Så kanonfint jobb ni gjort med huset och det blev perfekt hus för köparna. Tusen tack för värmande ord.
Jag har aldrig köpt hus tidigare men Karin var väldigt tillgänglig, hade svar på våra frågor och gjorde att det hela gick riktigt smidigt. Tack för det. / Pontus
Trygg, positiv, kunnig, lyhörd och hårt arbetande. En person som tar sitt jobb seriöst och är mycket duktig på det dessutom.
Proffsig och närvarande!! Otroligt duktig
Tack snälla Fia! Ska bli spännande att se vad ni gjort med huset framöver! :)
Anna är superduktig, proffsig på alla sätt.
Tackar ödmjukast för fina ord Lina! :)
Hade med Anna och göra kopplad tillköp av tomt. Mötet gick smidigt till och inte några invändningar kring detta. Har inte nägra vidare erfarenheter av Anna som mäklare.
Tack för att du tog dig tid att skriva en rad Andreas! Och verkligen bra jobbat med bygget, kommer bli kanonfint!
Since the moment I subscribed for viewing of the house everything went very fast! An appointment for the viewing was there quickly and Karin kept me informed about the status in a great way. It turned out that in fact I was the only one going to do an offer on the house and within an hour Karin called me back with that the seller agreed. Then things really speeded up! The next day I recieved the concept "kjöpekontrakt" and less then a week later it was signed! Good communication and fast response. I would recommend Karin and her colleagues for buying or selling a house.
En mycket trevlig och engagerad mäklare som verkligen tog sig tid att informera samt lyssna och följa upp under hela processen. Professionell i sitt bemötande och skapade ett tryggt intryck. Allt flöt på smidigt från start till mål.
Karin är insatt i lokala marknaden, och kan därigenom ge bra råd vid köp/försäljning. Hon är dessutom glad och trevlig samt har ett bra servicemind.
Hej Jag tycker Karin har varit rak och tydlig och sett möjligheterna på försäljningen.
Karin anlände vid den överenskomna tiden, och med 45 minuter var visningstiden längre än hos andra fastighetsmäklare. Visningen sker huvudsakligen med egna ögon, men informationen Karin gav var tydlig. Det var tydligt att hon var väl förberedd. Dessutom var man fri att göra sin egen grej och bestämma vad man ville fokusera mest på. Under kontraktsundertecknandet avsattes gott om tid för att förtydliga texten, och frågor besvarades tydligt. Allt förlöpte i en avslappnad atmosfär. Under hela processen besvarades meddelanden och e-postmeddelanden snabbt.
Kände mig trygg . Fick konkret information . Tack / Ylva Näktergal 🌺
Jättebra och proffsigt bemötande. Snabb och bra återkoppling. Jag är supernöjd med Karins jobb och insats under hela processen. 🌸
Vi fick hjälp av Karin vid köp av vårat första hus. Jättefint bemötande! Vi kände oss verkligen trygga med vår affär. Karin är ett riktigt proffs!
Det funkade fint med försäljningen av Hagen 15. Mycket professionellt.
Anna är en trevlig mäklare med god erfarenhet av fastighetsmarknaden. Hon vill göra både säljare och köpare nöjda och jag fick gott förtroende för henne. Hon tog hand om vår försäljning på ett mycket bra och professionellt sätt.
Tack för värmande ord Karin. Slutresultatet överträffade verkligen alla förväntningar och jag är så glad att er fina gård hamnar i bra händer!
Bra och snabbt bemötande. Svarade på alla frågor och informerade på ett bra sätt. Tydlig och trevlig.
Tack Martin! Och grattis till en jättefin gård!
Anna var lätt att ha kontakt med och hon skötte uppdraget proffsigt!
Tack snälla för fina ord Annika! Varmt välkomna till Mockfjärd!
Karin har mycket positiv energi och är kunnig i sitt yrke. Hon har ett gott rykte och det har hon förtjänat. I försäljningen av vårt hus så var hon jättebra i början; tillgänglig, anpassningsbar och inlyssnande. Tyvärr så har Karin gjort ett så pass bra jobb under en längre tid att alla vill ha henne som mäklare. Det har vi upplevt har lett till att hon tagit på sig alldeles för många kunder samtidigt. För oss innebar det stressade samtal från bilen, när hon försökte trycka en lunch mellan möten, att saker glömdes bort (annonsering...
Hon har varit mycket bra inge problem
Vi hade lång resväg till huset och hade svårt att komma till den planerade visningstiden, men Karin var flexibel så att visningen kunde flyttas till en tid som passade oss. Hon lotsade oss sedan genom köpprocessen på ett tydligt sätt, även om vissa svar och dokument kom lite senare än väntat.
Engagerad och mycket trevlig mäklare som man lätt får kontakt med vid frågor mm
Tack snälla Camilla! Stort lycka till på din fina gård - åker gärna förbi och kikar hur ni fått det framöver!
Mycket bra bemötande och väl skött försäljningsprocess överlag.
Tack för en fin rekommendation Mikael!
Ärlig och engagerad mäklare / människa Kan starkt rekommendera henne
Tack Catharina! Det tog sin tid med lantmäteriförrättningar mm, men det blev ju jättebra i slutändan! Tack för förtroendet!
Trevlig och kunnig. Svarade snabbt på frågor. Intresserad.
Tack för värmande ord Gunnar! Hoppas ni trivs på höjden!?
Mycket professionell, trevlig och tillmötesgående.
Tusen tack för fina ord Maritta!
Trevligt bemötande, kämpar och är på tå hela tiden, kunnig och bred, inget eget hittepå som jag har upplevt tidigare, positiv och gör allt för kunden,..över förväntan och peppade oss när man började misströsta,..väldigt bra mäklare i våra ögon, så glad att vi fick ha henne vid både försäljning och köp,..en supermäklare ut i fingerspetsarna!🥰👍👍👍
Wow Micke, vilken recension! Tack!! Så glad att jag fått hjälpa er både vid köp och försäljning! Ni säljer en otroligt fin gård och köper ett otroligt fint hus, kunde ju inte bli bättre! Nu ser vi fram emot en smidig inflytt! :)
Proffsig på alla sätt . Tydlig och hjälpte mig med flera frågor jag hade . Rekommenderas starkt
Tack Johannes! Härligt att höra att du är nöjd! :)
Var varsam när det gäller att ta risker, vilket visade sig vara klokt i efterhand.
Tack för din rekommendation P-O. Jag håller med om att försiktighet med risker kan vara avgörande. Att agera med eftertanke gav ett gott resultat den här gången!
Engagerad och väldigt kunnig, stort kontaktnät och väldigt intresserad. Kan varmt rekommendera henne.
Varmt tack för dina fina ord Andréas! Och tack även för förtroendet att sälja ert fina hem!
Proffesionell , snabb återkoppling. Vi är jättenöjda. Kan varmt rekommenderas.
Tack för en fin rekommendation Ulrika! Lycka till med ert projekt! :)
Trevligt bemötande o kunnig inom området.Väldigt engagerad, för att få till en bra affär. Bra kommunikation. Så bra jobbat.💐
Tack för en fin rekommendation Janne! Hårt jobb lönar sig, nu får ni äntligen börja packa flyttlasset! :) Stort grattis!
Erfaren och engagerad! Respektfullt bemötande.
Anna är en duktig mäklare . Noggrann och lättsam, full med energi. Löpande information under resans gång. Mycket nöjda. Skulle kunna anlita henne igen.
Hej Pär-Håkan! Tack snälla du för värmande ord. Roligt att du är nöjd!
Jag tycker att Anna var jättebra. Hon var drivande o höll hela tiden kontakt med mej. Allt var korrekt! Vi är nöjda i familjen.
Tack för en fin rekommendation och förtroendet att hjälpa er med försäljningen Marit!
Glad och trevligt bemötande. Mycket nöjd.
Tack för att ni tog er tid att svara. Kul att få hjälpa till på "hemmaplan".
Det var vänligt och fungerade väl.
Anna was very forthcoming anc clear in communications. She exeeded my expectation in providing information and made the purchasing process as transparent as possible. In addition she put us in contact and facilitated some discussion with the seller about the property
Thank you so much for your kind words! I’m really glad I could support you throughout the process and make everything as smooth and transparent as possible. It was a pleasure working with you!
Trevlig och tillmötesgående. Fick bra hjälp och svar på frågor.
Tack för ditt svar. Hoppas ni ska trivas bra. Varmt välkomna till byn :)
Vi träffade Anna när vi köpte huset så när vi nu skulle sälja så var det en självklarhet att Anna skulle vara våran säljare. Har under hela försäljningen känt oss trygga att det skulle komma till en försäljning. Anna du är bäst❤️
Tack snälla ni för de fina orden! Nu får ni landa i släktgården istället och era köpare ser verkligen fram emot sin inflytt! Varmt grattis!
Vänlig och professionell i en komplicerad situation
Glad och trevlig. Ger ett kunnigt och professionellt intryck.
Väldigt nöjd med Karin som mäklare!!
Tack för att du tog dig tid och skriva. Kul att få hjälpa er förening. Bra med engagerade personer i våra byar.
Mäklaren var alltid tillgängligt om det fanns frågor och man fick snabbt svar tillbaka. Även om hon var upptagen. Då meddelade hon det och svarade så snart som möjligt.
Tack för ditt svar och härligt att det blir ni som får denna lokal att leva upp på nytt. Ska bli spännande att följa.
Är väldigt nöjd med Karin! Hon kan den aktuella marknaden och vill skapa en bra affär för både köpare och säljare. Rekommenderas!
Tack för fina ord Rickard. Det blev en riktigt bra köpare för din gård och smidig process för er alla.
Karin Liss är kunnig , mycket trevlig och lätt att få tag på. Vi kände oss helt trygga med henne som mäklare. Rekommenderas
Tack för dina rader. Roligt att det blir ni som tar över den stora gården. Kommer passa er perfekt.
Fick ett bra bemötande av Karin Liss. Trevlig, kunnig och lyhörd. Hon levde verkligen upp till mina förväntningar. Allt gick smidigt från första kontakt till köpekontrakt. Samma bra bemötande från Tina på kontoret, även från hennes vikarie Jolina.
Tack för att du tog dig tid att skriva din fina rekommendation. Det blev en kanonbra köpare för er magiska plats. Du fick hjälp av mina superhjältar på kontoret under sommaren också! Roligt att vi alla kunde vara delaktiga.