Sanna Pohjanen

Sanna Pohjanen

Sanna Pohjanen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gällivare

Sanna Pohjanen har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Sanna Pohjanen har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-03 och har fått 334 omdömen med ett betyg på 4.9. Sanna Pohjanen har haft 57 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

334 omdömen om Sanna Pohjanen

Sedan starten hos Reco 2017
Elin W
Köpte sin stuga med hjälp av Sanna Pohjanen en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Soutujärvi

Har både sålt och köpt bostad med hjälp av Sanna, bemötandet och hjälpen man får av henne är fantastiskt bra! Rekommenderat henne till många vänner!

Göta J
Sålde sitt hus med hjälp av Sanna Pohjanen en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Björkmansheden

Tillmötesgående och saklig. Trevlig och ett proffsigt bemötande. Jag rekommenderar verkligen Sanna Pohjanen som mäklare. Mycket nöjd med försäljning av min fastighet Götha Johansson

Emilia E
Köpte sitt hus med hjälp av Sanna Pohjanen en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Apelqvistheden

Bra och trevlig mäklare med bra återkoppling

Sebastian S
Folkets Park

Mycket bra professionell, trevlig

Simon M
Centrum

Sanna hade ett professionellt och trevligt bemötande under hela köpesprocessen. Då vi köpte huset utan att själva kunna vara på plats och se det innan var det viktigt för oss att känna oss trygga med mäklaren, vilket vi gjorde. Hon är hjälpsam, kommunikativ och kunnig, har inget negativt att säga!

Simon J
Rantavaara

väldigt arrangerad i sitt jobb. Snabb med svar på frågor. Väldigt trevlig och bemötande.

Iris K
Björkmansheden

Sanna är trygg och varm, hon tar sig tid att förklara och att lyssna.

Tony F
Sålde sin stuga med hjälp av Sanna Pohjanen en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Skaulo

Snabbt, smidigt och lyckad affär, finns inget att klaga på

Ida J
Myråsen

Engagerad och hjälpsam genom hela processen!

Iris Marlene Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sanna Pohjanen en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Centrum

Sanna gav ett mycket proffesionellt bemötande. Hjälpsam vid affären och gav bra information på ett tydligt sätt. Rekomenderas!!!!