Gick smidigt och snabbt att sälja via Linda på Svenskfast Gällivare, proffsigt och bra bemötande
Linda Eriksson
Linda Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
.Linda Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2018-10. Linda Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-10 och har fått 139 omdömen med ett betyg på 4.8. Linda Eriksson har haft 42 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
139 omdömen om Linda Eriksson
Snabb återkoppling och bra service. Trevlig och bra att ha och göra med. Hade en annan lägenhet i åtanke, som tyvärr såldes, men vi blev erbjuden denna istället.
Trevlig och professionell som gjorde säljprocessen snabb och smidig!
Mycket smidigt att göra vår lägenhetsaffär med henne.
Linda är en bra mäklare, hon hjälpte oss med att ordna en extra visning eftersom vi bor så långt bort. Trevlig och professionell! Rekommenderas varmt!
Väldigt professionell och seriös mäklare, jag är väldigt nöjd.
Tack snälla – det uppskattas verkligen 😊✨
Linda är stöttande, idérik och jäkligt underhållande. Hon försöker att skapa bästa möjliga förutsättningar att komma till avslut. Tack Linda du är bäst!! 💜
Stort tack för de fantastiska orden! Så roligt att höra att engagemanget och stödet uppskattades 😊✨
Hon ser bara möjligheter, i allt. Det finns ingen som Linda!
Tusen tack för de fantastiska orden! Det värmer verkligen att höra 😊✨
Trevlig och effektiv, vilket uppskattas när det brinner i knutarna =) Hjälper både säljare och köpare på bästa sätt.
Stort tack för omdömet! Kul att höra att både tempo och bemötande uppskattades 😊⭐
Proffsig med snabb återkoppling, personligt bemötande och hjärtat för Gällivare. Vi är glada att vi tog Linda som vår mäklare!
Tusen tack! Väldigt glad att ni kände er trygga och nöjda med valet av mäklare 😊⭐