Linda Eriksson

8 år i branschen
Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Affärer senaste året

Linda Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gällivare

Linda Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2018-10. Linda Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 288 omdömen med ett betyg på 4.8. Linda Eriksson har haft 37 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

288 omdömen om Linda Eriksson

Sedan starten hos Reco 2022
Victoria N
Sålde sitt hus med hjälp av Linda Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Gällivare

Alltid tillgänglig, professionell och engagerad genom hela processen. Vi har känt oss trygga och väl omhändertagna från start till mål. Snabb på att återkoppla, tydlig i sin kommunikation och alltid trevlig och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera henne till andra som går i säljtankar!

Sara N
Köpte sitt hus med hjälp av Linda Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Gällivare

Svin nöjda, får alltid tag i Linda om vi har frågor och hon ser till att vi fick svar på allt. ♥️

Ronja S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Silfwerbrandshöjden

Linda har varit toppen, är supernöjd! Alltid snabb återkoppling, lätt att få tag på och engagerad. Önskade en smidig snabb process och det lyckades hon uppfylla. Hon har fått mig att känna mig trygg genom hela processen. Rekommenderar! ☺️

Hannes F
Köpte sin bostad med hjälp av Linda Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare

Jesper J
Gällivare

Trevlig, hjälpsam och effektiv.

Jonna I
Repisvaara

Linda är otroligt kunnig, trevlig och hjälpsam! Andra gången vi säljer med henne som mäklare och lika nöjda båda gångerna ⭐️

William R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linda Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Gällivare

Mycket bra att ha och göra med, snabbt och smidigt

Maja A
Gällivare

Mycket hjälpsam och snabba svar!

Daniel S
Gällivare

Oj, har inte så mycket erfarenhet av henne 😊 Jag prisgämnförde alla mäklare sen valde henne.

Joakim B
Gällivare

Duktig mäklare som kan marknaden och är lättillgänglig! 👍

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Bo Håkan B
Muorjevaara

Mycket bra och trevlig o uppdaterar läget

Tobias A
Forsvallen

Mycket bra bemötande och organaniserad. Blev en snabb och bra affär

Anna L
Muorjevaara

Det kändes jättebra med Linda, det blev en snabb och smidig affär och vi kände oss trygga med henne.

Svar från Linda Eriksson

Tusen tack Anna för din fina reco, jag blir innerligt glad att höra att ni känner ett förtroende till mig. Stort lycka till med försäljningen nu, så ses vi helt säkert i framtiden. Ha en fantastisk sommar! :)

Birgit Marita J
Sålde sitt hus med hjälp av Linda Eriksson en del av HusmanHagberg Gällivare
Centrala Gällivare

Det var ett otroligt, professionellt men ändå varmt bemötande av kunden. Lyssnade in kundens behov, jag kunde med stort förtroende överlämna uppdraget till henne. BÄSTA MÄKLAREN I GÄLLIVARE

Svar från Linda Eriksson

Tusen tack Marita för din fina reco. Jag blir innerligt glad över att läsa hur nöjd du har varit under försäljningsprocessens gång. Jag kan inte mer än att tacka dig över att jag fick det stora förtroendet att sälja ditt livsverk. Ha en underbar sommar! :)

Jonathan S
Heden

Blev snabbt och bra bemöta efter kontakt via mejl. Snabb på att höra av sig löste det mesta som vi hade frågor och funderingar på. Affären gick väldigt smidigt och snabbt,

Svar från Linda Eriksson

Tack för en fin reco, nu får vi hoppas det går lika bra med försäljningen av erat hus. Ha det bra! :)