Trevlig och hjälpsam,fixade allt som behövdes till försäljningen .
Sanna Pohjanen
Sanna Pohjanen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
.Sanna Pohjanen har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Sanna Pohjanen har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-03 och har fått 445 omdömen med ett betyg på 4.9. Sanna Pohjanen har haft 70 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
445 omdömen om Sanna Pohjanen
Bra service, informativ och trevlig!
Sanna är mycket duktig, proffsig och engagerad i husförsäljningen. Varma rekommendationer! Tack Sanna!
Sanna är en mycket empatisk, förtroendeingivande, professionell person. Vi skulle inte tveka att anlita henne vid eventuell framtida bostadsaffär. Vi rekommenderar henne varmt! Tusen tack Sanna! Disa o Lars Gösta
Mycket trevlig och hjälpsam! Förklarar och hjälper så man känner sig trygg och får förståelse för det som ska se !
Kan varmt rekommendera Sanna! Trevligt bemötande och en trygg fastighetsaffär!
En trevlig person som erbjuder högkvalitativa tjänster.
Jag har känt mig väldigt trygg med min försäljning som Sanna har hjälpt mig med. Jag rekommenderar henne till det bästa.
Det kanske handlade om personkemin men jag har haft med lättare och tydligare mäklare förr.
Professionellt bemötande. Lyhörd om våra önskemål. Återkopplar snabbt och lätt att nå när vi har haft funderingar kring försäljningen Kan bara vara supernöjd