Patrik Jogedal
Patrik Jogedal är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle
.Patrik Jogedal har varit registrerad mäklare sedan 2016-04. Patrik Jogedal har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-03 och har fått 321 omdömen med ett betyg på 4.9. Patrik Jogedal har haft 42 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
321 omdömen om Patrik Jogedal
Sedan starten hos Reco 2018
köpte sitt hus med hjälp av Patrik Jogedal en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Mäklaren hade bra bemötande och kollade upp sånt man hade funderingar på. Dock hade jag minimal kontakt då min sambo tog det mesta med mäklaren av de frågor vi hade.
Fick jättebra bemötande av Patrik vid köpet av vår nya bostad!
köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Jogedal en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sympatisk, kunnig och lyhörd samt lätt att ”få tag på”. Kan varmt rekommenderas.
Bra kille Patrik, har inget att klaga på.
// Håkan Jonnson // Micke Söderström -
Han förstår inte riktig vad Vi menar . Till slut bli det bra
Tydlig, noggrann och lyhörd. Bra återkoppling längs hela vägen.
Patrik har varit riktigt bra! Han har skött försäljningen lysande, Jag har absolut ingenting att klaga på! :)
sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Jogedal en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
En alltid pålitlig mäklare av högsta klass!!!
Noggrann, utmärkt på återkoppling, trevlig, otroligt kunnig, ordnar allt som behövs
sålde sitt hus med hjälp av Patrik Jogedal en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Trevligt och bra bemötande. Professionellt agerande med kunden i centrum.