Daniel Flygare
Daniel Flygare är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
.Daniel Flygare har varit registrerad mäklare sedan 2019-02. Daniel Flygare har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 75 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Flygare har haft 22 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
75 omdömen om Daniel Flygare
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sitt hus med hjälp av Daniel Flygare en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Daniel är en engagerad mäklare både till oss säljare och köpare. Har fullt förtroende för de uppdrag som han utför för oss alla som är i en försäljning eller köp process. Kan varmt rekommendera honom.
köpte sitt hus med hjälp av Daniel Flygare en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
mycket bra visning, bra information och kommunikation. Sympatisks person, inte för på, hjälpsam
Blev fantastiskt väl bemött, Daniel tog sig tid att lära känna oss som säljare för att kunna arbeta så smidigt som möjligt med oss. Var särskilt nöjd med hans genuina och ärliga förhållningssätt samt hans snabba svar - han var alltid tillgänglig och vi kände oss väldigt trygga med att lämna över försäljningen av vår bostad till honom. Han bemötte våra önskemål av tidsram för visningar och dylikt samt att han såg till att hålla oss kontinuerligt uppdaterade och förde vår talan väl med köparna. Vi är 100% nöjda med Daniel.
Han var väldigt snällt och hjälpsam.
Mycket vänligt och trevligt bemött från första början. Vi förväntade oss en trevlig, lugn och saklig person, med rimlig tolkning av läget. Första intrycket var mycket bra och vi bestämde oss direkt Han har verkligen levt upp till det. Han fixar och ordnar allt i samband med att köpet är klart på ett fint sätt.
Mycket bra! -
Snabbt och trevligt bemötande.
Mycket nöjda med hela hans agerande från första möte till försäljning. -
Daniel är väldigt kompetent mäklare som vill både köpare och säljares bästa. Vet inte riktigt vad jag hade för förväntningar men kan inte säga att jag upplever att det finns något som Daniel inte levde upp till.
köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Flygare en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Mycket bra bemött. Han var väl förberedd och såg till att affären skedde på ett bra och smidigt sätt.
Daniel har skött allt på ett mycket professionellt och förtroendeingivande vis. Rekommenderar honom starkt!
Daniel är lompetent, lugn och driven.