Daniel Flygare

Daniel Flygare

Daniel Flygare är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm

Daniel Flygare har varit registrerad mäklare sedan 2019-02. Daniel Flygare har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 101 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Flygare har haft 25 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

101 omdömen om Daniel Flygare

Sedan starten hos Reco 2019
Jessica N
Köpte sin bostad med hjälp av Daniel Flygare en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Ballingslöv

Daniel ger ett väldigt samlat och kompetent intryck. Trevligt bemötande och stor kunskap i de frågor vi samtalat kring. Kan varmt rekommendera Daniel.

Susann R
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Flygare en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Kristianstad

Mycket trevlig och hjälpsam mäklare.

Ingrid J
Hässleholm

Mycket trevligt bemötande. Tog stort ansvar för att se till att försäljningen skulle gå bra. Var lätt att få kontakt med. Skickade meddelande om hur det gick i budgivningen. Mycket positiv hantering av vårt ärende.

Jennie K
Sörby

Daniel har alltid haft en bra, snabb och proffsig kontakt med oss. Han har varit tydlig och kunnat hjälpa oss igenom hela försäljningen. Tryggt, snabbt, smidigt och proffsigt.

Daniel B
Ekedal

Engagerat och drivande med kundfokus.

Alexander B
Hanaskog

Daniel har varit en mycket bra och pålitlig partner i försäljningen av vår bostad.

Susanne N
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Flygare en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Sandbäck

Väldigt trevlig och lugn och hjälpsam. Bra bemötande som vi hade förväntat oss. Väldig kunnig och duktig.

Carsten N
Tyringe

Daniel är en väldigt lugnt och stabilt person, väldigt lätt att förhandla med och han löser gärna kompromisser. Känner mig mycket nöjd med Daniel, enormt hjälpsam och trevlig.

Stan H
Tormestorp

Without Daniel, buying a vacation home in Sweden would have been quite difficult. His transparency, openness and very nice personality make him a great real estate agent. He is very communicative and involved. Very thankful for all his help!

Karen B
Västra Torup

Daniel levede helt op til vores forventninger.