Snabb och effektiv och kunnig och seriös
Fredrik Sahlin
Fredrik Sahlin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
.Fredrik Sahlin har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Fredrik Sahlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.8. Fredrik Sahlin har haft 13 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
38 omdömen om Fredrik Sahlin
Professionell mäklare. Information om hur köpet går till, i olika delar. Telefonsamtal angående olika frågeställningar. Snabb på att återkoppla efter sms från mig.
Fredrik är en lättsam och rak person som löser det mesta på ett smidigt sätt.
Mycket bra bemötande. Levde verkligen upp till förväntningarna. Kunnig. Som sagt, mycket bra!
Tacksam för de fina omdömet, tack!
Kan starkt rekommendera honom när ni ska köpa eller sälja hus. Väldigt effektiv och trevlig att ha o göra med. Han hjälpte oss och allt förlöpte smidigt i köpet av vår gård.
Härligt att ni känner så, tack ska ni ha för förtroendet!
En professionell samt en mycket tillmötesgående attityd till hela köpet. Våra förväntningar på Fredrik var väl helt vanliga, att han skulle göra jobbet. Men... Han var långt över våra förväntningar, med att vara närvarande i samtalen och lättillgänglig under hela processen.
Tydlig o korrekt beskrivning/genomförande av vårt kommande köp. Lugn o saklig information, står till förfogande om ev. frågor dyker upp. På det hela en trygg o positiv upplevelse.
på visning Det var ganska bra ,jag fick all information om huset .
Jag har inget annat än gott att säga om Fredrik i fråga om kunnighet, bemötande och tillgänglighet
Trevligt bemötande, Fredrik har på ett bra sätt förklarat hur marknaden ser ut och vad vi har kunnat förvänta oss. Han har guidat oss genom försäljningen på ett bra sätt. Göran Rickan