Mikael Petersson
Mikael Petersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
.Mikael Petersson har varit registrerad mäklare sedan 2017-12. Mikael Petersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 122 omdömen med ett betyg på 4.7. Mikael Petersson har haft 66 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 83% av sina kunder efter omdömen.
Väljer du mig får du en mäklare som är tillgänglig sju dagar i veckan. Jag tar reda på kundens behov, gör en marknadsplan och väljer ut vilken marknadsföringsmetod som ger flest spekulanter och resulterar i en lyckad försäljning.
Hur ser din drömbostad ut?
En modern villa på en sjötomt.
Vad vet vi inte om dig?
Jag har jobbat inom försäljning i tio år samt har flera års högskolestudier inom försäljning och marknadsföring. Utöver detta har jag ett stort båtintresse och är även utbildad fartygsbefäl.
2022-03 - 2023-02
122 omdömen om Mikael Petersson
Sedan starten hos Reco 2018
sålde sitt hus med hjälp av Mikael Petersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Vi har haft bra kontakt med Mikael och han har uppfyllt våra förväntningar.
Bra dialoger oss emellan. 👍 -
Mikael har varit väldigt professionell, hängiven och jag har känt mig trygg hela vägen genom processen.
sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Petersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Trevligt bemötande och ett stort engagemang. Rekommenderas varmt!
Trevlig, alltid kontaktbar, lätt att prata med, hjälpsam.
köpte sin lägenhet med hjälp av Mikael Petersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Professionell, trevlig och kunnig. Snabb respons/kommunikation. Mycket positiv upplevelse!
köpte sitt hus med hjälp av Mikael Petersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Mäklaren som gör det lilla extra, tvekade inte på att klampa ut i terrängen med finskorna för att hitta tomtgränsen.
Professionell, trevligt bemötade, snabba svar.
Rekommenderas. -
Bra bemötande, inte den bästa tiden att sälja men helt ok slutpris ändå.
Proffesionellt bemötande med smidig hantering hela vägen fram till försäljning.
Mikael är kunnig och jag kände mig trygg med honom som mäklare.
Kan verkligen rekommendera Mikael!
Carina -
Mycket bra allting. Inga problem.
Toppenbra! Hjälpsam och mycket trevlig. God hjälp för oss som köpte hus för första gången.