Jag är nöjd med service 😊. Personalen är professionel
Mikael Petersson
Mikael Petersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
.Mikael Petersson har varit registrerad mäklare sedan 2017-12. Mikael Petersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 208 omdömen med ett betyg på 4.7. Mikael Petersson har haft 97 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Väljer du mig får du en mäklare som är tillgänglig sju dagar i veckan. Jag tar reda på kundens behov, gör en marknadsplan och väljer ut vilken marknadsföringsmetod som ger flest spekulanter och resulterar i en lyckad försäljning.
Hur ser din drömbostad ut?
En modern villa på en sjötomt.
Vad vet vi inte om dig?
Jag har jobbat inom försäljning i tio år samt har flera års högskolestudier inom försäljning och marknadsföring. Utöver detta har jag ett stort båtintresse och är även utbildad fartygsbefäl.
2025-07 - 2026-06
208 omdömen om Mikael Petersson
Bra bemötande och snabb kontakt.
Mikael är mycket saklig och effektiv.
Proffsig, kunnig, tar sig alltid tid, bra återkoppling, serviceminded och trevlig!
Tar mitt val av lägenhet på största allvar och när jag var framme i kön och lägenheten på Brandtornet var ledig togs kontakt med mig och jag är mycket nöjd. Han inger ett förtroende. Och Jag hoppas på att få den värdering som han gjort på min nuvarande bostadsrätt då flytten till bostadsrätten på Brandtornet blir aktuellt när det är färdigbyggt okt o nov 2028
Trevlig, saklig och effektiv. Mikael mötte våra önskemål och hjälpte oss hitta vårt drömboende.
Ambitiös och bryr sig om kunden. Mycket bra återkoppling, ringer upp fortast möjligt oavsett tidpunkt.
Bra återkoppling. Trevlig bemötande.
Tycker att mikael har varit jättebra,kunnig,proffsig,vänligt bemötande,mvh kaein svensson
Pålitligt smidig, rekommenderas!!