Linda Karas

Linda Karas

Linda Karas är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

Linda Karas har varit registrerad mäklare sedan 2017-12. Linda Karas har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.7. Linda Karas har haft 40 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

113 omdömen om Linda Karas

Sedan starten hos Reco 2019
Oskar J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Kristinehamn

Linda möte mig med ett stort leende, bra attityd och ett jävlar anamma driv för å sälja lägenheten. Jag hadde inga förväntningar att jämföra med, eftersom jag inte har haft med någon mäklare att göra sen förut. Sammanfattning av Kungsgatan 54a God kunskap av lägenheten, förstående till frågor som jag hadde. Behjälplig med funderingar kring lägenheten, lägenhetshuset och föreningen.

Klaus Oskar F
Sålde sitt hus med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Storfors

Trevligt och proffsigt bemötande.

David Å
Köpte sitt hus med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Storfors

Hög service och snabb på att svara.

Mats S
Kristinehamn

Linda skötte sig kanonbra, önskar henne lycka till med framtida affärer.

Oscar S
Kristinehamn

Bra trevlig mäklare, mycket hjälpsam👍🏻

Kristjan G
Köpte sin stuga med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Käxsundet

Väldigt trevlig och kunnig mäklare.

Linda L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Kristinehamn

Trevlig och professionell Lätta att komma i kontakt med

Lars E
Sålde sin bostad med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Kristinehamn

Passar perfekt för sitt jobb. Engagerad och håller ständig kontakt. Utför det vi kommit överens om. Topp !!

Sara T
Kristinehamn

Lätt att kontakta. Återkommer så fort hon har svar på frågor hon inte kunnat besvara på stående fot. Snabb process från budgivning till kontraktskrivande.

Niklas N
Kristinehamn

Professionellt bemötande, snabba svar på många frågor och lätt att ha att göra med.