Adam Thunell

Adam Thunell

Adam Thunell är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik

Adam Thunell har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Adam Thunell har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-10 och har fått 112 omdömen med ett betyg på 4.7. Adam Thunell har haft 41 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

112 omdömen om Adam Thunell

Sedan starten hos Reco 2024
Michael Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Thunell en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Insjön

Allt med bostadsköpet gick bra och all personal var trevliga. Men huset jag köpte var i behov av dränering i närtid och då påstår mäklaren att jag kan ta ett lån för dräneringen och sen lägga in det på bolånet för att få lägre ränta efter värdering. Efter köpet tog jag kontakt med banken, men får då veta att den möjligheten gällde för flera år sedan. Nu för tiden så måste det gå 5 år efter köp innan man får värdera om huset, om man inte gör en omfattande ombyggnation, vilket inte inbegriper dränering.

Kennet M
Sålde sitt hus med hjälp av Adam Thunell en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Leksand

Snabbt bemötande. Kunde träffas tidigt. Fotografering gick bra å huset sålt på 6 veckor

Thomas A
Siljansnäs

Riktigt bra och påläst mäklare!

Emilia B
Rättvik

Mycket kompetent mäklare med den där extra fingertoppskänslan för service! Påläst och noggrann i sin kommunikation och inget "sugarcoating" som andra mäklare annars kan pyssla med för att trissa priset uppåt. en riktig 10 poängare helt enkelt!

Robin F
Tällberg

Fantastiskt nöjd med allt när det kommer till våran affär med Adam. Raka puckar, energisk och håller vad han lovar. Alltid ett leende och trevligt bemötande! 10 av 10

Linda B
Tällberg

Mycket trevlig mäklare som lyckades sälja vårt objekt trots en svår marknad.

Joakim R
Rättvik

Mycket bra att ha och göra med. Har koll på läget och tar sig tid 🙂

Mimmi S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Thunell en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Leksand

Adam var väldigt lyhörd och tillmötesgående till våra önskemål. Då vi bodde på annan ort hade vi svårt med visningsdatum men det löste Adam! Inte ens på tillträdesdagen kunde vi närvara men med en fullmakt så löstes allt otroligt smidigt! Vi rekommenderar varmt Adam och övrig personal på Svensk Fastighetsförmedling i Leksand/Rättvik

Malin A
Leksand

Positiv och öppen mäklare. Medlar smidigt mellan parterna.

John M
Vikarbyn

Han är jätteduktig å bra hjälpsam hade ingen broblem med honom