Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik

Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik

• BadgeTenYears
Ring 0247-155 00 Dela

Svensk Fastighetsförmedling förmedlar bostadsrätter, hus/villa, fritidshus, gårdar, tomter, kommersiella fastigheter och lantbruk över hela Sverige. Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det...

615 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik

Sedan starten hos Reco 2016

Ida G
Köpte sin bostad med hjälp av Lova Ryberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Vikarbyn

Lova är engagerad, kunnig och lätt att föra dialog med. Hon känns rak och ärlig. Vi är väldigt nöjda med Lova!

Michael Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Thunell en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Insjön

Allt med bostadsköpet gick bra och all personal var trevliga. Men huset jag köpte var i behov av dränering i närtid och då påstår mäklaren att jag kan ta ett lån för dräneringen och sen lägga in det på bolånet för att få lägre ränta efter värdering. Efter köpet tog jag kontakt med banken, men får då veta att den möjligheten gällde för flera år sedan. Nu för tiden så måste det gå 5 år efter köp innan man får värdera om huset, om man inte gör en omfattande ombyggnation, vilket inte inbegriper dränering.

Niclas L
Sålde sin bostad med hjälp av Lova Ryberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Vikarbyn

bra återkoppling snabb återkoppling fungerade väldigt bra

Liselott K
Vikarbyn

Lova Rydberg är positiv glad och trevlig, engagerad. Mycket nogrann och tydlig. Glad att få haft henne som mäklare. Hon gjorde ett bra jobb med vårat hus.

Charlotte L
Sålde sitt hus med hjälp av Lova Ryberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Leksand

Vi är otroligt nöjda med den hjälp vi fick av vår mäklare Lova Ryberg vid försäljningen av vårt hus. Från första mötet kände vi ett stort förtroende för Lova – hon var professionell, varm, lyhörd och väldigt engagerad genom hela processen. Lova var tydlig och trygg i sin kommunikation, alltid snabb med återkoppling och noga med att hålla oss uppdaterade. Hon tog sig tid att förklara varje steg, svarade tålmodigt på alla frågor och gav ärliga råd som verkligen kändes grundade i både erfarenhet och omsorg om oss som säljare....

Kennet M
Sålde sitt hus med hjälp av Adam Thunell en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Leksand

Snabbt bemötande. Kunde träffas tidigt. Fotografering gick bra å huset sålt på 6 veckor

Johan W
Köpte sitt hus med hjälp av Lova Ryberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Leksand

Trevligt och proffsigt bemötande.

Thomas A
Siljansnäs

Riktigt bra och påläst mäklare!

Emilia B
Rättvik

Mycket kompetent mäklare med den där extra fingertoppskänslan för service! Påläst och noggrann i sin kommunikation och inget "sugarcoating" som andra mäklare annars kan pyssla med för att trissa priset uppåt. en riktig 10 poängare helt enkelt!

Robin F
Tällberg

Fantastiskt nöjd med allt när det kommer till våran affär med Adam. Raka puckar, energisk och håller vad han lovar. Alltid ett leende och trevligt bemötande! 10 av 10

Linda B
Tällberg

Mycket trevlig mäklare som lyckades sälja vårt objekt trots en svår marknad.

Joakim R
Rättvik

Mycket bra att ha och göra med. Har koll på läget och tar sig tid 🙂

Mimmi S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Thunell en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Leksand

Adam var väldigt lyhörd och tillmötesgående till våra önskemål. Då vi bodde på annan ort hade vi svårt med visningsdatum men det löste Adam! Inte ens på tillträdesdagen kunde vi närvara men med en fullmakt så löstes allt otroligt smidigt! Vi rekommenderar varmt Adam och övrig personal på Svensk Fastighetsförmedling i Leksand/Rättvik

Malin A
Leksand

Positiv och öppen mäklare. Medlar smidigt mellan parterna.

John M
Vikarbyn

Han är jätteduktig å bra hjälpsam hade ingen broblem med honom

Yvonne B
Rättvik

Alltid trevlig i sitt bemötande.

Tommy F
Sålde sin bostad med hjälp av Adam Thunell en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Leksand

Kreativ och erfaren. Kunnig på marknaden och prisnivåer.

Gunnar G
Sålde sitt hus med hjälp av Åsa Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Tällberg

👍👍👍👍👍 Vi är mycket nöjda med Åsa Danielsson på Svensk Fastighetsförmedling Leksand.

Mona H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Åsa Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Insjön

Optimistiskt och positivt bemötande. Vi hade köpt genom Åsa tidigare så vi kände till Åsas energi. Hon motsvarade våra förväntningar. Smidig ,inte många visningar ,effektiv.

Jan D
Insjön

Hon var kunnig och hjälpsam. Han löste alla våra frågor.

Robin P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Åsa Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Insjön

Hjälpsam och trevlig. Var mycket tillmötesgående när vi hade frågor om våran kommande bostad.

Robin P
Insjön

En mycket trevlig och professionell mäklare. Enkel att ha och göra med, mycket lyhörd och driven

Lena N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lova Ryberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Leksand

Fint bemötande och återkoppling från mäklaren. Vi förväntade oss fler spekulanter och budgivning i och med att bostaden och läget är attraktivt. Men med tanke på läget just nu på bostadsmarknaden så är vi mycket nöjda med mäklaren och försäljningen.

Christer H

Proffesionellt arbete av Lova , rekommenderas verkligen 👍

Christer R
Leksand

Proffsigt, engagemang och tydlig kommunikation genom hela försäljningen.

Anneli L
Siljansnäs

Åsa är en kunnig och engagerad mäklare. Hon var också lyhörd för hur vi som säljare Ville ha det under försäljnings processen! Hon var lätt att kommunicera med. Vi kan varmt rekommendera henne!

Anders W
Leksand

Åsa är en klippa som man kan lita på när det kommer till kommunikation och kvalitet.

Carina E
Leksand

Adam var engagerad, pålitlig och hjälpsam i samband med mitt husköp och kan varmt rekommendera honom!

Lotten K
Siljansnäs

Hon var alltid lättillgänglig. Ringde alltid upp eller skicakde sms om vi inte kunde nå varandra direkt. Alltis korrekt i vad hon lovade och följde upp mina funderingar.

Carina E
Siljansnäs

Lova är en engagerad och professionell mäklare som jag varmt kan rekommendera! Tack för en snabb och smidig husförsäljning!

Roel D
Köpte sin stuga med hjälp av Åsa Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Siljansnäs

Tydlig i kommunikationen, kunnig och starkt engagerad.

Paulina H
Insjön

Anlitade Lova för husförsäljning och hon får högsta betyg på alla plan. Hon är driven, kompetent, bra kommunikation. Mån om alla involverade parter. Tog tre veckor från första mötet till skrivet kontrakt. Rekommenderas starkt ✨

Svar från Lova Ryberg

Tusen tack för det fina omdömet Paulina ☀️🌸 Nu hoppas vi att ni ska hitta eran framtida pärla 🏠

Kaisa O
Sålde en tomt med hjälp av Adam Thunell en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Rättvik

Adam har varit engagerad, och lyssnat på våra synpunkter och önskemål. Vi upplever även att Adam arbetat effektivt med att marknadsföra vårt projekt och att attrahera spekulanter och ta väl hand om dem.

Leif J
Insjön

Har bara gott att säga om Adam. Han har varit väldigt engagerad och haft tålamod med mig eftersom jag inte har kunnat bestämma mig så det har tagit lång tid. Alltid trevligt bemötande och har svar på alla frågor.

Marie S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Thunell en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Leksand

Kompetent mäklare med sina kunder i fokus från första mötet!

Stefan E
Rättvik

Bra och fint mottagande och hjälpsam genom hela köpet.

Erika H
Köpte sitt hus med hjälp av Åsa Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Leksand

Toppen mäklare, snabb på återkoppling, engagerad och känns genuin. En stor trygghet vid ett husköp. Högsta betyg får hon av oss.

Erol C
Leksand

Jag blev mycket bra bemötta av Åsa som var professionell, tillgänglig och tydlig genom hela processen. Hon levde väl upp till våra förväntningar och skapade en trygg känsla vid köpet av bostaden. Jag är mycket nöjda med hennes arbete.

Emelie L
Leksand

Åsa har varit toppen från start till slut!

Peter K

Hon vet vad hon pratar om ! En god lyssnare som man kan fråga o nå 24/7

Lars-Håkan R
Leksand

Åsa är en lösnimgsfokuserad mäklare med kunden i centrum. Positiv och energifylld och målinriktad. Kan verkligen rekommendera Åsa som mäklare.

Sonja R

Glad, proffsig och tillmötesgående

Dan A
Djura

Under den här tiden har Lova varit en klippa att luta sig mot. Hon är väldigt lugn och har låtit mig ta ett steg i taget utan stress. Hon har ett proffesionellt bemötande, är alltid glad, trevlig och framför allt så förklarar hon på ett lättförståeligt sätt alla de steg och de frågor jag haft. Tack för all hjälp med försäljningen!

Svar från Lova Ryberg

Tusen tack för de fina orden 🌟

Lars A
Insjön

Jag är glad att vi valde Adam Thunell och hur han tog hand om försäljningen av vår bostad. Han är kunnig, engagerad och lätt att prata med, vilket gjorde försäljningen trygg och smidig. Jag kan varmt rekommendera honom.

Annika A
Insjön

Vår erfarenhet av Adam som mäklare är enbart positiv. Vi upplevde honom som kunnig, rak och ärlig, bra på att lyssna och öppen för våra åsikter och frågor. Ett stort plus är också att han är väldigt duktig på att höra av sig med information vilket gjort att man känt sig delaktig under hela processen. Han får våra varmaste rekommendationer.

Andreas L
Insjön

Adam var otroligt hjälpsam och gav ett professionellt intryck. Han var lyhörd och var duktig på att informera oss under hela processen under vårt husköp.

Stephanie H

Proffsig, trevlig och serviceinriktad

Lars S
Djura

Vi har haft förmånen att samarbeta med Lova Rydberg och upplevelsen har varit exemplarisk från start till mål. Kommunikation har varit tydlig, snabb och väldigt lätt att följa. Oavsett tidpunkt fanns alltid en känsla av att vi snabbt fick svar på våra frågor, vilket skapade trygghet under hela processen. Professionaliteten har varit på högsta nivå. Lova visade både gedigen kunskap och ett lugn som gjorde att allt kändes väl organiserat och under kontroll. Samtidigt lyckades hon ha ett genuint fokus på oss som köpare. Vi...

Svar från Lova Ryberg

Vilket fint omdöme, tusen tack för det. Jag hoppas att ni trivs bra i eran nya pärla och att ni kommer att få många fina stunder där, hela familjen 🌟🏠

Karin Gunilla A
Furudal

Pålitlig och tydlig. Ger ett förtroendeingivande intryck. Kunnig

Halvar J
Noret

Fylld av energi. Håller ständigt kontakt har många initiativ är trevlig att ha med att göra