Mycket trevlig och kunnig. Fick till en snabb och smidig affär. Väldigt tydlig och hjälpsam kring detaljer både vid kontraktsskrivningen och tillträdet. Jag kan varmt rekommendera henne.
Lova Ryberg
Lova Ryberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
.Lova Ryberg har varit registrerad mäklare sedan 2025-04. Lova Ryberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-10 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.8. Lova Ryberg har haft 20 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
36 omdömen om Lova Ryberg
Jag har fått ett väldigt bra bemötande. Jag har aldrig sålt ett hus förut, så jag visste inte alls vad jag hade att förvänta mig. Lova kom till huset och berättade allt om hur en husaffär går till. Det är mycket att hålla reda på, men hon har varit bra på att förklara. Hon har hållit kontakt och berättat vad som händer. Jag och hela familjen är väldigt tacksam. På mötet med köparen kändes det över förväntan. Lova är väldigt lättsam att ha att göra med
Proffsig och mån om köpare. Snabb att informera vid frågetecken eller förändringar. Rekommenderar!
Ett trevligt och proffessionellt bemötande av Lova som tålmodigt svarat på alla våra frågor och funderingar. Funnits nära till hands utan att själv vara påtryckande. Hela processen har varit trygg utifrån ett köparpespektiv.
Vi blev rekommenderade av en bekant att anlita Lova och hon är den klart bästa mäklaren jag har haft att göra med (och det är ändå några stycken). Trevlig, kunnig, ordning & reda, mycket professionell och får saker gjorda.
Super! Proffsig och trevlig, vi är mycket nöjda 🤩
Trevlig, väl insatt, hjälpsam, duktig. Svårt att beskriva men vi är väldigt nöjda.
När vi sökte mäklare tipsade en kollega oss om Lova som hon lovordade och vi kan bara instämma i berömmet. Lova är proffsig på alla plan, saklig, grundlig och har gjort ett strålande jobb i försäljningen av vårat hus. Hon är trevlig, snabb att återkoppla och inger stort förtroende. Rekommenderas varmt!
Det tog lite tid att sälja för oss av olika anledningar men Lova har alltid varit snabb och återkopplat till oss, vad som har hänt under tiden. Sedan helt plötsligt så var allt klart på 2 1/2 timme! En trevlig, glad och duktig tjej som mäklare. Vi är mycket nöjda!
Väldigt proffsig mäklare som höll en tydlig och trygg process från start till mål. Mycket trevlig i all kontakt och lätt att samarbeta med. Rekommenderas varmt.