Pålitlig och tydlig. Ger ett förtroendeingivande intryck. Kunnig
Åsa Danielsson
Åsa Danielsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
.Åsa Danielsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Åsa Danielsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 274 omdömen med ett betyg på 4.9. Åsa Danielsson har haft 61 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-11
274 omdömen om Åsa Danielsson
Fylld av energi. Håller ständigt kontakt har många initiativ är trevlig att ha med att göra
Jag upplever Åsa som tydlig . Hon har återkopplat så snart hon kunnat, så att vi hela tiden varit uppdaterade. Åsa är engagerad och inger trygghet och förtroende.
Hon var tydlig och återkopplade snabbt och fortlöpande.
Åsa gav ett bra förtroende från första stund. Bra information om fortlöpande försäljning , samt en snabb försäljning. Vi är nöjda med Åsa och försäljningen av huset 👍
Smidig process. Vi her länge letat boende och Åsa matchade oss med ett fantastisk objekt som ännu inte kommit ut den öppna marknaden.
Jag har aldrig varit med om en så snabb och bra bostadsaffär. Tack Åsa, vi har känt oss väldigt trygga i dina händer.
Åsa är en mycket trygg och erfaren mäklare. Lätt att kommunicera med och som säljare kändes hon väldigt transparent och stabil.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag är väldigt nöjd med min mäklare! Hon var tydlig, trevlig, kunnig och alltid hjälpsam genom hela processen. Allt kändes tryggt och professionellt från start till mål. Jag kommer absolut att rekommendera henne vidare!
Åsa är mycket hjälpsam, vänlig och lättillgänglig för frågor. Hon har en mängd kunskap och erfarenhet, och man märker att hon tycker om att avlasta sina kunder (både köpare och säljare). Tack för det fantastiska samarbetet.