Lova är engagerad, kunnig och lätt att föra dialog med. Hon känns rak och ärlig. Vi är väldigt nöjda med Lova!
Lova Ryberg
Lova Ryberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
.Lova Ryberg har varit registrerad mäklare sedan 2025-04. Lova Ryberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-10 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.8. Lova Ryberg har haft 14 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
24 omdömen om Lova Ryberg
bra återkoppling snabb återkoppling fungerade väldigt bra
Lova Rydberg är positiv glad och trevlig, engagerad. Mycket nogrann och tydlig. Glad att få haft henne som mäklare. Hon gjorde ett bra jobb med vårat hus.
Vi är otroligt nöjda med den hjälp vi fick av vår mäklare Lova Ryberg vid försäljningen av vårt hus. Från första mötet kände vi ett stort förtroende för Lova – hon var professionell, varm, lyhörd och väldigt engagerad genom hela processen. Lova var tydlig och trygg i sin kommunikation, alltid snabb med återkoppling och noga med att hålla oss uppdaterade. Hon tog sig tid att förklara varje steg, svarade tålmodigt på alla frågor och gav ärliga råd som verkligen kändes grundade i både erfarenhet och omsorg om oss som säljare....
Trevligt och proffsigt bemötande.
Hon var kunnig och hjälpsam. Han löste alla våra frågor.
En mycket trevlig och professionell mäklare. Enkel att ha och göra med, mycket lyhörd och driven
Fint bemötande och återkoppling från mäklaren. Vi förväntade oss fler spekulanter och budgivning i och med att bostaden och läget är attraktivt. Men med tanke på läget just nu på bostadsmarknaden så är vi mycket nöjda med mäklaren och försäljningen.
Proffesionellt arbete av Lova , rekommenderas verkligen 👍
Hon var alltid lättillgänglig. Ringde alltid upp eller skicakde sms om vi inte kunde nå varandra direkt. Alltis korrekt i vad hon lovade och följde upp mina funderingar.