Jennie Karlsson

Jennie Karlsson

Jennie Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet

Jennie Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-01. Jennie Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 133 omdömen med ett betyg på 4.9. Jennie Karlsson har haft 23 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

133 omdömen om Jennie Karlsson

Sedan starten hos Reco 2019
  • sålde sitt hus med hjälp av Jennie Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet
    2023-03-04 Verifierad kund
    Jennie är en ytterst professionell mäklare med kunskap och bemötande som fick mig att känna trygghet under hela försäljningsprocessen även om jag själv hade många frågor och tankar.
    Trots att bostadsmarknaden är som den är har Jennie ändå kämpat på och haft flertalet visningar och extra visningar av mitt hus vilket är imponerande.
    Jag har inget annat än positivt att säga om Jennie och till slut är jag mycket nöjd.
    Jag blir så tacksam för dina snälla ord Hampus! Det har varit en trevlig resa tillsammans trots att bostadsmarknaden är som den är som du skriver. Det är skönt att höra att du ändå är nöjd, det är det jag lever och jobbar för! Stort tack själv för ett bra samarbete. Jennie Karlsson
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Jennie Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet
    2023-03-04 Verifierad kund
    Jennie var väldigt tillmötesgående gällande våra behov i sökandet av en bostad. Hon var flexibel gällande tider och dagar. Hon återkopplade frågade om våra tankar och funderingar. Hon hjälpte oss att ta reda på saker samt var väldigt förstående och empatisk i våra tvivel och rädslor i vårt köp av vårt första hus. En mäklare lever på sälja, men Jennie var mycket mer än en säljare. Hon var en medmänniska och stöd igenom hela processen.
    Stort tack för dina fina ord, jag blir rörd. Jag är så glad att jag kunnat hjälpa er på vägen mot ert första husköp och jag hoppas att ni kommer att trivas fantastiskt bra. Vi ses snart igen! Jennie Karlsson
  • Johan P
    2023-03-04 Verifierad kund
    Med personlig och professionellt betötande hjälpte Jennie oss att hitta ett boende med fantastiska möjligheter. Tydlig kommunikation och ett stort tålamod ledde till vårt första hus. Tack Jennie.
    Tack för din fina rekommendation! Det är många frågor och funderingar som uppstår när man står inför en av sitt livs största affärer det är fullt förståeligt att man kan bli orolig längs med vägen! Det ska bli spännande att följa er längs med vägen i ert första hus. Jennie Karlsson
    • Göta
    2023-02-06 Verifierad kund
    Jennie är mycket proffsig och man får helt enkelt stort förtroende av henne som mäklare. Allt har fungerat utmärkt från första dagen som vi träffades till sista försäljningsdag. Vi tycker verkligen Jennie har levt upp till våra förväntningar som vi hade och hoppades när vi skrev på försäljningsuppdraget. Så från oss mig och Jessica får Jennie högsta betyg!!
    Stort tack Thomas och Jessica för er fina rekommendation och för förtroendet jag fått att hjälpa er med er husförsäljning. Kanske korsas våra vägar i framtiden igen om ni tröttnar på havsluften =) Jennie Karlsson
    2023-01-27 Verifierad kund
    Vi blev bemötta på ett bra sätt och det var över förväntan. Väldigt proffsig och trevlig
    Tack för de fina orden och för ett gott samarbete. Jag hoppas att ni kommit tillrätta i nya hemmet och att ni kommer att trivas lika bra där som i ert förra hem. Jennie Karlsson
    Gilla
  • sålde sin stuga med hjälp av Jennie Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet
    2022-12-21 Verifierad kund
    Klok, kunnig och mycket trevlig
    Tack för de värmande orden och för ett bra samarbete, de målande beskrivningarna jag fått till mig ifrån er är svårslagna. Allt gott! Jennie Karlsson
    2022-12-18 Verifierad kund
    Professionellt bemötande från början. Jennie verkar ha stor erfarenhet och hon är skicklig i sina kontakter mellan mig som säljare och spekulanterna. Bara positivt.
    Tack Tobias 🙏🏽 det har varit en ära att få hjälpa er att förmedla denna unika pärla vidare och jag hoppas och tror att köparen kommer att uppskatta lugnet här i Västerlanda lika bra som ni gjort under alla år. All lycka till i framtiden. Jennie Karlsson
    2022-11-13 Verifierad kund
    Bra bemötande, god tid fanns på kontraktsskrivning, fint uppdukat med kaffe och fika. Bra genomgång av information som man behövde som husköpare
    Tack 🙏🏽 Är helt övertygad om att ni kommer trivas i ert nya hem. Kan tänka mig att ni längtar tills sommaren med långa lata dagar vid poolkanten. Jennie Karlsson
    2022-11-12 Verifierad kund
    Jennie är en helt fantastisk mäklare. Inför vår försäljning var jag ett nervöst vrak, men tack vare Jennie kände jag mig helt trygg i försäljningen. Hon förtjänat allt gott och bättre betalt.
    Skönt att höra att ni kände er trygga i försäljningen då det är väldigt viktigt för mig, jag ska ta det där med bättre betalt till min chef ;-) . Jag önskar er all lycka till i nya huset och stort tack för förtroendet jag fick att hjälpa er med er försäljning. Jennie Karlsson
    2022-11-10 Verifierad kund
    Jennie var grym från start till mål. Höll vad som utlovats och jobbade hårt för att få till affär trots en något skakig marknad. Kan starkt rekommendera Jennie och Svensk Fastighetsförmedling.
    Ja, det är minst sagt en skakig tid vi befinner oss i men med trygghet och tydlighet kommer man långt. Stort tack för dina värmande ord 🙏🏽 Jennie Karlsson