Ellen Mobelius

Ellen Mobelius

Ellen Mobelius är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nybro

Ellen Mobelius har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Ellen Mobelius har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 119 omdömen med ett betyg på 4.8. Ellen Mobelius har haft 22 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

119 omdömen om Ellen Mobelius

Sedan starten hos Reco 2020
Anneclaire B
Köpte sitt hus med hjälp av Ellen Mobelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nybro
Rockneby

Vi är mycket nöjda med Ellen. Vi rekommenderar henne definitivt!

Lotta C
Sålde sitt hus med hjälp av Ellen Mobelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nybro
Rockneby

Det har varit och är ett mycket gott samarbete under hela processen. Bra återkoppling och alltid tagit sig tid när jag hört av mig. Ellen är också en sympatisk person som det är lätt att ha kontakt med. Jag kan varmt rekommendera Ellen.

Håkan M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ellen Mobelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nybro
Nybro Centralt

Ellen var en fin representant för sitt Företag.

Annette R
Sålde sin bostad med hjälp av Ellen Mobelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nybro
Eriksmåla

Mycket engagerad och hjälpsam.

Tack snälla Annette! /Ellen

Jan H
Alsterbro

Hon fick mitt hus sålt iallafall! Beröm!

Tack Jan! Så bra det blev till slut. Hoppas du trivs i din nya bostad! /Ellen

Hannes S
Alsterbro

Hej, Ellen ist eine sehr positive Person. Es war uns eine Freude, mit Ihr zu Arbeiten. Sie ist sehr professionell und findet Lösungen bei Fragen und Problemen. Sie ist sehr nett und zuvorkommend.

Svar från Ellen Mobelius

Tack snälla Hannes för dina fina ord! Det var trevligt att få hjälpa er. Hoppas ni njuter av er nya bostad! /Ellen

Linn F
Madesjö

Väldigt trevlig & tillmötesgående! Bara bra upplevelse

Conny K
Nybro

Lätt att få kontakt med. Ordning och reda, återkoppling sker alltid snarast. Lätt att diskutera med. God kunskap och genomtänkt. Lugn och trevlig. Passar mycket bra som mäklare.

Anne-Maria N
Nybro

Ellen gav ett lugnt och tryggt bemötande. Hon lyssnade in oss på ett mycket bra sätt som hur vi kände inför en försäljning och vår känsla om huset.. Vi har känt oss trygga med Ellen genom hela processen . Vi tycker att Ellen visats kunnig och professionell.

Anders N
Nybro

Mycket bra på alla punkter,väldigt inlyssnande