Supertrevlig och snabb i sin kommunikation!
Camilla Andersson
Camilla Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sala
.Camilla Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Camilla Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-07 och har fått 544 omdömen med ett betyg på 4.9. Camilla Andersson har haft 41 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Helt klart att få hjälpa folk i olika skeden i livet! Jag gillar även att ingen arbetsdag är den andra lik och att det bara är en själv som sätter gränserna.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är noggrann, driven och ger mig aldrig!
Vad vet vi inte om dig?
Jag har tidigare jobbat som bostadsfotograf och mäklarassistent, också inom Svensk Fastighetsförmedling. Innan jag utbildade mig till mäklare funderade jag på att bli sjuksköterska, men insåg ganska snabbt att jag inte klarar av allt blod… Men även i mäklaryrket är det väldigt mycket omhändertagande, vilket jag gillar och är bra på!
544 omdömen om Camilla Andersson
Väldigt duktig mäklare på alla sätt, haft henne som köpare och säljare och hade nog inte kunnat önska mig bättre 10/10
Stort tack igen Camilla Andersson! Andra gången vi kör med dig nu och du visar varje gång varför du är bäst. Tack för ett suveränt jobb med lägenheten, vi är supernöjda! Hälsningar Katarina och Thomas
Efter att ha haft Camilla Andersson som mäklare tidigare fanns det inga tveksamheter när det var dags för nästa bostadsförsäljning. Hon håller en konstant hög nivå genom hela processen, från första värdering till avtalsskrivning. Tydlig kommunikation, fantastisk marknadskännedom och ett superbra resultat. Tack igen för ett strålande jobb! Thomas & Katti
En trevlig, duktig mäklare som jag känner hade ett professionellt förhållningssätt hela vägen 🙏
Camilla är BÄST!!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Professionell men ändå lättsam att ha att göra med. Jobbar hårt och gör allt för både säljare och köpare.
Camilla var proffsig och ändå personlig och hade kontinuerlig kontakt hela tiden med mig, är jättenöjd med hennes insats, tack Camilla
Korrekt och effektiv. Som man vill ha det
Man känner sig trygg med en mäklare som Camilla! Kunnig, Alltid tillgänglig, Gör sitt bästa för kunden