Personligt bemötande, uppmärksamt och socialt - kändes fint, välkommande och avslappnat. Mycket kunnig i sin mäklarroll. Bara att hänga med som köpare. Tillförlitlig genomgång. Camilla skapar en positiv och balanserad stämning.
Camilla Andersson
Camilla Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sala
.Camilla Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Camilla Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-07 och har fått 469 omdömen med ett betyg på 4.9. Camilla Andersson har haft 51 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Helt klart att få hjälpa folk i olika skeden i livet! Jag gillar även att ingen arbetsdag är den andra lik och att det bara är en själv som sätter gränserna.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är noggrann, driven och ger mig aldrig!
Vad vet vi inte om dig?
Jag har tidigare jobbat som bostadsfotograf och mäklarassistent, också inom Svensk Fastighetsförmedling. Innan jag utbildade mig till mäklare funderade jag på att bli sjuksköterska, men insåg ganska snabbt att jag inte klarar av allt blod… Men även i mäklaryrket är det väldigt mycket omhändertagande, vilket jag gillar och är bra på!
2024-05 - 2025-04
469 omdömen om Camilla Andersson
Hon är toppen av toppen bäst av bästa.
Saklig och och mycket trevligt!
Camilla är trevlig, lättsam, tillgänglig & kunnig. Affären är inte klar än men hittills har jag en positiv känsla. Har ingen erfarenhet av och därför inga förväntningar på mäklare. Behöver bara få känna mig trygg och få rätt guidning vilket Camilla hjälpt till med.
Camilla är helt fantastiskt, proffsig och trevlig. Vi rekommenderar Camilla till 100%
Hon har skött allt bra, bra att sköta kommunikationen med mig som säljare om allt omkring försäljningen. Jag kan rekommendera henne till fler som vill sälja sitt hus eller lägenhet.
Tack för försäljningen! Tillgänglig och trevlig
Super trevligt bemötande, upplevdes väldigt genuin som person. Önskar alla samma positiva upplevelse med mäklare.
Trevlig, kunnig, inte för "säljig" vilket jag tycker är skönt då man är pressad som det är.
Väldig trevlig och bra bemötande! Kunnig på sin uppgift och väl påläst! Toppbetyg från oss!