Solvej Rasmussen

Svensk Fastighetsförmedling Sala
4.7
Affärer senaste året

Solvej Rasmussen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sala

Solvej Rasmussen har varit registrerad mäklare sedan 2004-07. Solvej Rasmussen har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 243 omdömen med ett betyg på 4.7. Solvej Rasmussen har haft 31 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är energisk, noggrann och är bra på att få bäst betalt för bostäderna. Dessutom är jag väldigt empatisk, glad och tillgänglig. Jag älskar att få hjälpa mina kunder på bästa och tryggaste sätt vid livets olika vägskäl.

Vad gör du helst på fritiden?
Jag njuter oftast av korta stunder här och nu, då jag har väldigt lite fritid. Annars gillar jag att läsa och resa till varma ställen för sol och bad.

Hur ser din drömbostad ut?
En fläskig våning mitt i en storstad! Jag älskar puls, liv och rörelse!

Vad vet vi inte om dig?
Att jag ligger tio-i-topp som mäklare inom vår kedja Svensk Fastighetsförmedling 2017.

243 omdömen om Solvej Rasmussen

Sedan starten hos Reco 2016
Anahit V
Köpte sitt hus med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Centrum

Jag är verkligen jättenöjd med hur jag blev bemött av mäklaren under hela processen. Hon var alltid trevlig, hjälpsam och lätt att prata med. Jag kände att hon verkligen tog sig tid att svara på mina frågor och hjälpa mig när jag behövde det. När jag skulle köpa bostaden hade jag många frågor och ville känna mig trygg genom hela processen. Mina förväntningar var att få tydlig information, bra stöd och snabb återkoppling, och jag tycker verkligen att hon levde upp till det. Det har varit en väldigt positiv upplevelse att...

Karl Axel H
Sålde sitt hus med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Centrum

Mycket bra bemötande. Det blev en snabb och smidig affär. Toppen med andra ord!

Charlotte B
Vasastaden

Solvej har gedigen erfarenhet av både fastighetsaffärer samt alla dess utmaningar som finns bland oss kunder, både säljare och köpare vilket är superbra! Vi har haft en tight och intensiv kommunikation vilket uppskattas även om den stundtals är lite oberäknelig. Något annat som vi uppskattar är Solvejs raka kommunikation samt vägledningen genom hela försäljningsprocessen. Vi är nöjda med allt som Solvej har gjort för oss och kan verkligen rekommendera Solvej med stolthet! Hela Svensk Fastighetsförmedling i Sala har toppklass - det är en varm och behaglig känsla att kliva in genom dörren.

Robert Holger O
Vasastaden

Väldigt bra. Mycket professionell på alla sätt och vis. Heja Solisen 🌞👍👍

Per N
Sala

Solvej uppfattas som kompetent och strukturerad samt tillmötesgående. Hon ger ett trevligt bemötande och ärl lätt att förstå. Blombuketten som vi fick står på köksbordet och ger ifrån sig en tydlig doft.

Dan S
Möklinta

Mycket trevligt bemötande. Levde upp till mina förväntningar med råge.

Bo K
Sala

Bra och proffsigt bemötande för kundens bästa,har känts tryggt

Sven Erik B
Åshagen

Mycket trevlig och proffsig mäklare. Bra bemötande. Snabb affär. Lättillgänglig både på vardagar och helger. Rekommenderas varmt. Svenne B

Jan L
Åshagen

Bra och trevligt bemötande.känns mycket bra att köpa fastigheten när mäklaren är så duktig

Charlotte W
Åshagen

Solvej uppdaterade med löpande information om fastigheten vi var intresserade av. Snabb med återkoppling. Tillmötesgående med att ordna en tid för visning som vi kunde delta på. Under budgivningsprocessen var hon stöttande och visade stor förståelse för att det var känslomässigt och nervöst för oss. Snabbt och smidigt köp med kontraktsskrivning samma dag! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️