Solvej Rasmussen

Solvej Rasmussen

Solvej Rasmussen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sala

Solvej Rasmussen har varit registrerad mäklare sedan 2004-07. Solvej Rasmussen har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 198 omdömen med ett betyg på 4.7. Solvej Rasmussen har haft 40 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är energisk, noggrann och är bra på att få bäst betalt för bostäderna. Dessutom är jag väldigt empatisk, glad och tillgänglig. Jag älskar att få hjälpa mina kunder på bästa och tryggaste sätt vid livets olika vägskäl.

Vad gör du helst på fritiden?
Jag njuter oftast av korta stunder här och nu, då jag har väldigt lite fritid. Annars gillar jag att läsa och resa till varma ställen för sol och bad.

Hur ser din drömbostad ut?
En fläskig våning mitt i en storstad! Jag älskar puls, liv och rörelse!

Vad vet vi inte om dig?
Att jag ligger tio-i-topp som mäklare inom vår kedja Svensk Fastighetsförmedling 2017.

2024-05 - 2025-04

198 omdömen om Solvej Rasmussen

Sedan starten hos Reco 2016
John R
Köpte sitt hus med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Västerfärnebo

Bra och enkel att tala med och hon verkar kunna sin sak.

Tack för din rekommendation! Bästa hälsningar Solvej

Ingrid Stina Elisabet E
Sålde sitt hus med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Västerfärnebo

I nuvarande tuffa tider i branschen, har hon visat sin stora kompetens och löst vår situation alldeles utmärkt. Hittills högsta betyg på mindre än tre månader.

Svar från Solvej Rasmussen

Stort tack för gott samarbete och för den fina rekommendationen! Bästa häsningar Solvej

Solveig Elsa L
Ransta

Solvej är en trygghet i en stor affär och lätt att nå

Svar från Solvej Rasmussen

Tack Solveig för din fina rekommendation. Bästa hälsningar Solvej.

Ingemar J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Centrum

Mäklare med mycket god tillgänglighet och alltid snabb och adekvat återkoppling vid frågor eller önskemål under försäljningens gång. God kännedom om den lokala marknaden. Enkel och smidig handläggning av praktiska och administrativa delar av försäljningen. Sammanfattningsvis mycket trygg och smidig försäljningsprocess, trots att jag som säljare huvudsakligen befunnit mig på distans.

Svar från Solvej Rasmussen

Stort tack för förtroendet och tack för fina ord!. Bästa hälsningar Solvej.

Staffan R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Centrum

Bra service och en bra information om köpet, tipps om bank samt att det blev en snabb affär, så vi är mycket nöjda, nu ska sälja åt oss för andra gången! Så vi hoppas det går lika bra den här gången.

Svar från Solvej Rasmussen

Tusen tack för fina ord och rekommendation. Vi ses! Bästa hälsningar Solvej.

Mathias S
Sala

Blev väldigt väl bemött, trevlig och förtroendeingivande mäklare. Vi ville ha en snabb affär och det såg mäklaren till att det blev.

Tack för dina fina ord och rekommendation. Bästa hälsningar Solvej

Jeanette S
Sala

Bra bemötande med bra mål mot försäljning. Snabb afffär som gick snabbt i hamn

Svar från Solvej Rasmussen

Tusen tack för fina ord och fint betyg. Bästa hälsningar Solvej

Niloufar S
Surahammar

I had a really nice experience. Solvej managed the whole process efficiently and transparently and she was always supporting and responsive.

Many thanks for the kind words. Best regards Solvej

Adrian P
Surahammar

Solvej's clear communication and attention to detail ensured everything went smoothly and on time. I highly recommend her.

Many thanks for the kind words. Best regards Solvej

Per-Åke Ö
Surahammar

Fel fakta uppgifter, om den valda lägenheten.

Svar från Solvej Rasmussen

Tack igen för påpekandet. Tur att vi upptäckte felet innan ni köpte lägenheten. Allt gott! Bästa hälsningar Solvej.