Svensk Fastighetsförmedling Sala
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Sala!
Här i Salatrakterna hittar du förutom den välkända silvergruvan kullerstenstorg, vackra dammar och en lång rad boendemöjligheter. Vi på Svensk fastighetsförmedling hjälper dig att hitta rätt bland villor, radhus och lägenheter. Allt för att du ska få det boende du alltid drömt om.
Vi har lång erfarenhet av mäklarbranschen. God lokalkännedom om Sala och närliggande områden. Kontakta oss så finns vi vid din sida genom hela bostadsaffären - från värdering till slutförsäljning eller köp.
Utmärkelser
619 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Sala
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sin lägenhet med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Det var min första gång jag köper en bostadsrätt och det var en väldigt bra upplevelse! Camilla var väldigt hjälpsam och lätt tillgänglig om man hade frågor och funderingar. Och självfallet fick man svaren man sökte!
Supertrevlig tjej som gjorde sig förstådd. -
sålde sin bostad med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Saklig korrekt och trevligt tillmötesgående
Har bra koll och ger ett seriöst intryck. Mycket trevlig och hjälpsam. Lätt att nå via telefon angående frågor osv.
/Anders -
sålde sitt hus med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Märks att hon arbetat med detta ett tag. Snabb att få kontakt med och återkoppling. Har koll på läget, Lyckas inte hon sälja så står nog huset på månen, Frågar en vän till mig om jag vet någon bra mäklare så vet jag vem han ska ringa, Häls Peter.
Camilla har hela tiden varit tydlig och kommunikativ. Oavsett om det funnits någon information att delge eller inte så har Camilla hört av sig antingen via sms eller telefonsamtal för att "checka" av läget. Har hela tiden upplevt att vi varit i trygga händer och att Camilla hela tiden varit på tårna och varit flexibel för att nå målet, att sälja huset.
köpte sitt hus med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Allt var bra Solveigh riktigt proffsig och trevlig bara pluspoäng
sålde sin lägenhet med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Camilla är otroligt enkel att ha att göra med. Snabb och tydlig kommunikation, alltid hjälpsam och trevlig. Precis den typen av mäklare man vill ha vid köp eller försäljning av sin bostad.
sålde sitt hus med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Toppen mäklare med stor erfarenhet.
Mycket gott och proffesionellt bemötande. För oss (dödsboägare) kändes det självklart att kontakta Camilla eftersom hon på ett så bra sätt hjälpt oss med försäljningen av pappas hus för 1,5 år sedan, när det var dags för honom att byta boende.
Camilla är lätt att komma i kontakt med och vi har fått snabb respons när vi haft tankar eller frågor. -
Blev bemött väldigt trevligt och förtroendeingivande
och försäljningen genomfördes mycket smidigt, -
köpte sin lägenhet med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Lätt att nå och tydlig i förklaringar och svar på frågor!
Mina förväntningar var från början att få ut ett pris på lägenheten
som matchade det jag gav för den för två år sedan, nämligen 1 miljon men marknaden har ju förändrats , så det var inte möjligt ,
men det är ju inte något som Camilla kan gör så mycket åt.
Med det sagt så är jag mycket nöjd med hennes arbete vid försäljningen, och hon har skött sin uppgift alldeles förträffligt.
Så därför säger jag TACK för hjälpen och önskar dig många uppdrag framöver. -
Väldigt bra bemötande och lyssnande bemötande. Väldigt nöjd med mitt bemötande från start.
köpte sitt hus med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Vi blev bra bemötta av Camilla och hade bra kontakt under hela processen. Hon var lätt att få tag på och vi fick altid svar snabbt. Vi uppskattade även att fastigheten var varudeklarerad – det gör att hela upplevelsen känns trygg.
Allt har varit toppen. Blev tipsat av en granne han sa henne ska du ha. Det har varit väldigt bra lätt att prata med för mig som inte kunde något om detta.
sålde sin lägenhet med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Det fungerade bra 👍 Förväntningarna var som dom skulle, Önskade lite mera informationen under försäljningen och det fick vi ,
Camilla levde upp till alla förväntningar!!
Mycket professionellt bemötande
Rutinerad saklig och ödmjuk
Rekommenderas
Mvh
Per Lundberg -
Kunnig och bra bemötande. Bra värdering o försäljning.
Mäklaren har genomfört uppdraget på ett mycket professionellt sätt. Hon har mycket god kommunikativ förmåga, är noggrann, tydlig och jag kan ge henne de bästa rekommendationer.
Jag har fått ett mycket vänligt och trevligt bemötande-
Mitt intryck är att Camilla Andersson är en mycket noggrann och professionell mäklare , som inger trygghet. -
Jättetrevlig och proffisionell, lyssnar till önskemål, kommer med goda råd och tips.
Blev bemött på ett bra sätt affären gick smidigt
Super rar mäklare med mycket kunskap som ger vägledning, stöd och rekommendation under hela processen. Ödmjuk och trevlig i bemötandet. Snabb på att återkoppla vid frågor. Har alltid läget under kontroll.
Kan varmt rekommendera denna mäklare, ni kommer inte ångra er! -
köpte sin bostad med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Camilla är supersnabb, mycket tillmötesgående och alltid service minded. Vi är mycket glada att vi fick Camillas stöd när vi köpte gård i Sverige från fjärran land :)
Hon var duktig och kunnig och förklarade saker bra👍🏻
sålde sin bostad med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Mycket professionell
Inlyssnande
Öveträffade våra högt ställda förväntningar
Saklig och positiv.
Ser möjligheter för både säljare och köpare
Kan inte annat än varmt rekommendera Camilla +++++ -
Trevligt och ett fint bemötande.
Väldigt bra mäklare som jag varmt rekommenderar. -
Camilla var trevlig, vänlig hon snabb att svara på frågor och hjälpsam med frågor och andra saker som vi behövde hjälp med.
Camilla hade bra kontakt med oss, ägarna men även mot banken.
För oss var det riktigt skönt att få en mäklare som vi kunde lite på, dvs hon är kompetent och vet vad som behöver göras. -
Mycket duktig lugn och kompetent
Kunnig och ödmjuk. Fantastisk.
För mig som köper en bostad för första gången och inte förstår allt som behöver skrivas under och vad det betyder så uppskattade jag verkligen att vi gick igenom allt muntligt tillsammans med säljaren. Jag var otroligt nervös och ångestfylld till att göra den delen ensam utan sambon så det lugnande verkligen ner mig att få allt förklarat och att det togs i en lugn takt.
Trevligt och professionellt bemötande.Lugn och saklig. Mycket tillmötesgående.
Mycket trevligt och proffetiomellt bemötande,lugn och saklig och tillmötesgående.
Bra bemötande och kändes intresserad av oss och försäljningen redan från start. Väldigt noggrann och säljer ett helhetskoncept där man som säljare får känna sig både delaktig och viktig. Snabba återkopplingar och känns verkligen som man kan få kontakt när som helst. Positiv och glad och effektiv. Söker du det lilla extra är Camilla rätt val då fokus är på livet i och runt bostaden likväl som fastigheten i sig.
Vi har haft oturen och haft dåliga mäklare innan så vi har en del att gämföra med! Camilla är en riktigt bra mäklare. Hon lägger ned tid och massa energi i att sälja ens hem. Hon är både lyhörd och bestämd vilket är väldigt skönt. En riktig trygghet i såna stora affärer. Man känner sig viktig även om man inte sitter på ett dyrt hus. Kan starkt rekommendera Camilla!
Trevlig, lättsam, proffsig. Allt som behövs och de hade Camilla.
Jag blev bemött med största förståelse och omtanke av Camilla i och med situationen vi behövde sälja vår lägenhet. Camilla lyssnade på våra önskemål och satte dem främst samtidigt som hon guidade mig med sin erfarenhet, kunskap och expertis.
Hon skötte allt bra och proffsigt
Bra bemötande, trevlig.
Kändes tryggt vid köpet av vår första bostad. -
Blev bemött bra. Lätt att kommunicera med och lätt att få tag på.
Det var mycket trevligt att ha Solvej som mäklaren. Hon var mycket informativ och hjälpsam så vi fick vårt mål väldigt snabbt. Hela processen var bra och utan stress.
Trevligt bemötande och kunnig mäklare, man känner sig väl omhändertagen. Mycket bra kommunikation och uppföljning.
Rekommenderar starkt och tackar Solvej Rasmussen på Svensk Fastighetsförmedling. -
Camilla passar verkligen för sitt arbete. Lugn känner in/lyssnar på kunder och varm person.
Ni skall vara rädda om en sån person med dessa egenskaper. -
Vi bemötta på bästa sätt.
Vi letade efter en seriös mäklare och hon levde upp till förväntningarna och lite till.
Camilla har gjort det enkel och smidigt att sälja bostaden.
Hon har varigt flexibel och jobbar dom tiderna dom passar bäst för oss och hon har lyssnat på våra önskemål.
Vi kommer definitivt anlita Camilla till nästa jobb -
Mycket trevligt bemötande av Camilla,
Väldigt nöjd med Camilla som mäklare.
Trevlig, återkopplar snabbt och väldigt professionell. -
Mycket trevligt bemötande oxh hjälpsam. Levde upp till våra förväntningar
Solvej gav ett gott intryck, var noggrann och verkade ha bra koll på alla papper och rutiner för köp och sälj av fastighet.
Jag hade väl egentligen inga förväntningar, men jag är glad över att det gick otroligt smidigt. Mycket trevligt bemötande av mäklaren. Jag är mycket nöjd!