Camilla Andersson

Camilla Andersson

Camilla Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sala

Camilla Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Camilla Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-07 och har fått 530 omdömen med ett betyg på 4.9. Camilla Andersson har haft 33 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Helt klart att få hjälpa folk i olika skeden i livet! Jag gillar även att ingen arbetsdag är den andra lik och att det bara är en själv som sätter gränserna.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är noggrann, driven och ger mig aldrig!

Vad vet vi inte om dig?
Jag har tidigare jobbat som bostadsfotograf och mäklarassistent, också inom Svensk Fastighetsförmedling. Innan jag utbildade mig till mäklare funderade jag på att bli sjuksköterska, men insåg ganska snabbt att jag inte klarar av allt blod… Men även i mäklaryrket är det väldigt mycket omhändertagande, vilket jag gillar och är bra på!

2025-07 - 2026-06

530 omdömen om Camilla Andersson

Sedan starten hos Reco 2017
Sonja S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Anfarten

Väldigt trevlig o tillmötesgårende hörde av sig när man undrade om något. lätt att ha o göra med. Högsta betyg på alla sätt i vis . Mvh Sonja Sanderhäll

Fred M
Köpte sitt hus med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Möklinta

Väldigt professionell och enkel att ha att göra med. Ofta tillgänglig på telefon både vardagar och helger. Vi är väldigt nöjda med Camilla och kan verkligen rekommendera henne vid både köp och försäljning.

Billy K
Sätra Brunn

Helt underbar mäklare. Hjälpte oss super bra att köpa vårat hus. Är så super nöjd med henne 😁

Claes Gillis E
Sålde sitt hus med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Sätra Brunn

Rekommenderat pris var för högt i början därför tog försäljningen för lång tid ca 1,5 år sen var set trögt att sälja. Bemötandet var bra.

Marie J
Sätra Brunn

Väldigt flexibel att svara även på helger om man har frågor eller funderingar. Och svarar snabbt på mail samt samtal. Tillmötesgående och kunnig. Rekommenderar verkligen henne. En av de bästa mäklarna jag haft. 👍🏻🌸

Eva L
Heby

Trevligt bemötande och bra attityd. Lättsam och tydlig. Inga konstigheter eller krångel. En bra tjej ni ska vara rädda om.

Sara H
Mamre

Bra bemötande, svarar snabbt!

Måns J
Mamre

Bra bemötande och lätt att ha och göra med.

Johan R
Mamre

Väldigt smidigt och professionellt genom hela processen. Bra kommunikation, stort engagemang och ett tryggt bemötande. Kan varmt rekommendera!

Emma S
Sålde sin stuga med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Morgongåva

Camilla är tydlig, varm och håller vad hon lovar. Vi upplevde det värdefullt att kunna bolla upplägg och beslut kring försäljningen av vårt fritidshus och Camilla tog sig tid och vi fick alltid kloka råd som hjälpte oss att komma vidare. Hon gjorde också det lilla extra med förberedelser när vi inte kunde närvara innan visningarna. Vi kan varmt rekommendera Camilla.