Anne var uppriktig och ärlig. Jag Hade många funderingar och frågor om objektet och vad som kunde förväntas vid ett husköp , Jag uppfattade henne som erfaren och mycket kunnig .Eftersom detta var mitt första husköp så var det mycket nervöst vid budgivningen ,men Anne var där hela tiden för att vara säker på att jag visste vad som pågick så att jag inte missade några andra spekulanters bud . Jag kände aldrig någon ”pressure ”från hennes sida utan hon utgick alltid från vad som skulle vara bäst för mig.
Anne Kylemark
Anne Kylemark är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
.Anne Kylemark har varit registrerad mäklare sedan 2008-05. Anne Kylemark har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 128 omdömen med ett betyg på 4.8. Anne Kylemark har haft 21 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
128 omdömen om Anne Kylemark
Min erfarenhet av mäklaren var proffsig och bra
Härligt att ni är nöjda. Betyder så mycket för oss :)
Mycket bra och professionellt bemötande. Kände verkligen att hon jobbade för mig. Lätt att kommentera och bolla tankar och idéer med. Rekommenderar henne varmt. Catharina Olsson
Stort tack Chatarina! Trots den slingriga och långa vägen så nådde vi i mål till slut. Du har varit fantastisk under hela resan och tänk att lite socker skulle lösa allt 😂😉
Väldigt professionell, engagerad och väldigt bra bemötande.
Tack så jättemycket! Så roligt att jag kunde vara till hjälp. Lycka till i livet 😊
Trevligt bemötande ifrån start. Engagerad, driven och lyhörd mäklare som alltid var tillgänglig. Vi kände oss trygga hela vägen då Anne är väldigt rak och öppen som person.
Vad kul att höra! Varmt lycka till med nya huset och tillökningen i sensommar 🤗
Oerhört professionell och engagerad mäklare. Ingjuter en känsla av trygghet och lugn.
Men man tackar 🙏🏼 Härligt omdöme. Nu hoppas jag att allt blir bra för er framöver. 😊
Super nöjda både jag och min sambo! Har känts så bra från första samtalet med Anne tills det var färdig signerat. Så skönt att få "hålla någon i handen" som kan sin sak, som får en att känna sig trygg. Snabbfotad och serviceminded. Vi kan inget annat än att ge högsta betyg!
Men tack så jätte mycket! Så roligt att göra affärer när allt känns helt rätt och självklart för alla inblandade parter. Då mår man gott :)
Fick ett bra första intryck, en erfaren och kunnig mäklare med koll på området. Under processens gång har vi dock känt viss osäkerhet som till stor del beror på brist på kommunikation. Har förståelse för att det är en ny och svår marknad just nu men vi kände oss inte helt trygga i att Anne gjorde allt hon kunde för att locka intressenter och förbereda sig själv inför visning. Kan mycket väl vara felaktig bild men det var vår upplevelse. Nu fick vi tillslut en lyckad försäljning och i den delen av processen var Anne klanderfri.
Tack för både fina ord och konstruktiv kritik. Det är klart att när processen drar ut på tiden så kan det upplevas att informationen stundom blir bristfällig då det inte finns något att rapportera. Tar med mig detta och ska bli tydligare framgent. Fullt förberedd inför visningarna dock :) Jag hoppas att ni kommer att trivas i ert nya hus. Vi ses snart på tillträdet. Väl mött
Fint bemötande, levde upp till förväntningarna, ibland behövdes förtydliganden för att klargöra vad som gällde
Tack! Ja det är inte alltid så lätt när man gör affärer med icke svenskspråkiga köpare men det blev ju bra till slut :)
Det är min bror som har haft kontakten med Anne så jag låter min bror besvara på den frågan. Hälsning Inger
Härligt att allt blev så bra till sist :)