Jag blev väl bemött och hänsyn togs till förbättringar som gjorts på fastigheten i värderingen och utgångspriset samt ett bra upplägg på försäljningen. Mycket nöjd.
Anne Kylemark
Anne Kylemark är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
.Anne Kylemark har varit registrerad mäklare sedan 2008-05. Anne Kylemark har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 190 omdömen med ett betyg på 4.8. Anne Kylemark har haft 19 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
190 omdömen om Anne Kylemark
Så roligt att ni är nöjda! Kul att försäljningen gick så bra 🌺
AK ger god vägledning och har god lyhördhet. Vi som säljare känner oss trygga i att försäljningen kommer att lyckas inom rimlig tid. AK arbetar professionellt och vi är mycket nöjda med processen som nu har lett fram till att villan är såld.
Tack för allt! Så underbart att kunna vara delaktig och påverka i en positiv riktning i så stora förändringar i livet som en flytt och uppbrott för med sig. Varmt lycka till med framtiden 💕
Med gedigen erfarenhet från många år i branschen är Anne tryggheten själv. Hon känner marknaden väl och vet precis när det är läge att gasa eller bromsa. Med hög tillgänglighet och stort engagemang har hon lotsat oss genom försäljningen på ett synnerligen proffsigt sätt. Vi är supernöjda!
Åh vad jag blir glad över att ni är så nöjda! Tack för ett superbra samarbete och hoppas att ni kommer att trivas med gårdslivet 🌺
Professionell med bra bemötande mot både säljare och köpare. Målinriktad och duktig inom sitt område. Rekommenderas varmt!
Så underbart roligt att få jobba med tillmötesgående människor med driv och målinriktning. Det blev ju riktigt bra till slut även om det var en tuff väg dit 💕 Tack för fint omdöme.
Kunnig och professionell genom hela processen!
Så tacksam för fint betyg. Håller tummarna för att ni får sålt er gård med god vinst nu 🌺
Korta och effektiva möten. Kunnig.
Tack för att du tog dig tid att svara. Ja ibland så krävs det effektivitet 😅
Bra att bolla med och kändes trygg även i en ostabil marknad.
Tack 🙏🏼 Nu hoppas jag verkligen att ni hittar ert drömhus snart så ni får landa 💕
Mycket trevligt bemötande och tydliga svar. Kände mig väl omhändertagen av denna mycket kompetenta mäklare. Det är lätt att rekommendera någon som gör ett bra jobb och får mig som köpare att känna mig trygg och hörd.
Tusen tack för fina ord. 🙏🏼 Nu hoppas jag verkligen att ni kommer att trivas på ön och med ditt unika hus 😊
Fungerat bra och snabbt, Vi är nöjda :-)
Tack. Glad att ni är nöjda och atg det gick undan 😊
Är noga när jag väljer mäklare, för noga säger nog en del. Men valet vart självklart i slutändan när jag valde Anne efter möte med olika mäklare. Jordnära,proffesionell,kan prata med mig som säljare och med kunder på ett sätt som gör att missförstånd uteblir och förstorar inte upp saker utan kommer med lösningar. Därför fick jag bud omgående efter första visningshelgen och 15 bokade sällskap. Anne kom med idéer som är bra att åtgärda inför visning/försäljning och det betalades tillbaka flera gånger om. Lite mer jobb mycket...
Så fantastiskt roligt att ha samarbetat med dig! Jätteroligt att det gick så bra också trots några hinder på vägen. Väldigt tacksam för alla fina lovord jag fått av dig längs med vägen. Önskar dig stort lycka till med stadslivet och framtiden med jobb och kärleken 💕