Anne Kylemark är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
.Anne Kylemark har varit registrerad mäklare sedan 2008-05. Anne Kylemark har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 124 omdömen med ett betyg på 4.8. Anne Kylemark har haft 22 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-05 - 2023-04
124 omdömen om Anne Kylemark
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sitt hus med hjälp av Anne Kylemark en del av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Trevligt bemötande ifrån start.
Engagerad, driven och lyhörd mäklare som alltid var tillgänglig.
Vi kände oss trygga hela vägen då Anne är väldigt rak och öppen som person. -
Oerhört professionell och engagerad mäklare. Ingjuter en känsla av trygghet och lugn.
köpte sitt hus med hjälp av Anne Kylemark en del av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Super nöjda både jag och min sambo!
Har känts så bra från första samtalet med Anne tills det var färdig signerat. Så skönt att få "hålla någon i handen" som kan sin sak, som får en att känna sig trygg.
Snabbfotad och serviceminded.
Vi kan inget annat än att ge högsta betyg! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Anne Kylemark en del av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Fick ett bra första intryck, en erfaren och kunnig mäklare med koll på området. Under processens gång har vi dock känt viss osäkerhet som till stor del beror på brist på kommunikation. Har förståelse för att det är en ny och svår marknad just nu men vi kände oss inte helt trygga i att Anne gjorde allt hon kunde för att locka intressenter och förbereda sig själv inför visning. Kan mycket väl vara felaktig bild men det var vår upplevelse. Nu fick vi tillslut en lyckad försäljning och i den delen av processen var Anne klanderfri.
Tack för både fina ord och konstruktiv kritik. Det är klart att när processen drar ut på tiden så kan det upplevas att informationen stundom blir bristfällig då det inte finns något att rapportera. Tar med mig detta och ska bli tydligare framgent. Fullt förberedd inför visningarna dock :) Jag hoppas att ni kommer att trivas i ert nya hus. Vi ses snart på tillträdet.
Väl mött -
Fint bemötande, levde upp till förväntningarna, ibland behövdes förtydliganden för att klargöra vad som gällde
Det är min bror som har haft kontakten med Anne så jag låter min bror besvara på den frågan.
Hälsning Inger -
Anne är professionell, kunnig och tillgänglig.
Anne er både profesjonell og hyggelig og hun har god kontakt med markedet. Hun har også vært en dyktig rådgiver for oss.
Vi bor i Norge og gjennom hele salgsprosessen har hun bidratt med mer service og assistanse enn det som kan forventes.
Kontrakten er nå signert og salgssummen ble omtrent som Anne hadde antydet. -
Fokuserad, tydlig, tillmötesgående, tillgänglig
Dålig information på uterum 22m2 var bara 16m2!!!! Ingen information om det var vattenburen elvärme eller elektriskt i uterummets golv!!!!!!
Hej,
Anne Kylemark
Informationen om kvm på uterummet var inte utsatt utan 22 kvm var garaget som felaktigt blivit registrerat på Lantmäteriet. Då detta var ett dödsbo så var det ju dösbodelägarna som gett oss information och det är klart att det inte är helt enkelt att veta alla detaljer om man inte äger huset. Därför tyckte jag att det var extra viktigt att belysa dom punkterna när vi hade kontraktet. Jag hoppas att ni kommer att trivas i huset ändå när ni flyttar in och att alla detaljer hamnar på plats till slut 😊
Tyckte ändå att vi hade en trevlig kontraktsskrivning tillsammans.