Anne Kylemark

Anne Kylemark

Anne Kylemark är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Anne Kylemark har varit registrerad mäklare sedan 2008-05. Anne Kylemark har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 175 omdömen med ett betyg på 4.8. Anne Kylemark har haft 25 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

175 omdömen om Anne Kylemark

Sedan starten hos Reco 2016
Linn E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anne Kylemark en del av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Centralt

Proffsig, noga med att berätta vad som händer och förklara.

Svar från Anne Kylemark

Tack, Så härligt att höra att du var nöjd. Kul att allt gick så smidigt. :)

Karin A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anne Kylemark en del av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Centralt

Tillgänglig, svarade snabbt på mail, sms och ringde alltid tillbaka. Kunnig och med ett bra bemötande.

Svar från Anne Kylemark

Tack så mycket för fint omdöme 😊

Torleif H
Sålde sitt hus med hjälp av Anne Kylemark en del av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Stora Höga

Anne är enkel att få kontakt med så kommunikationen flyter på bra utan krusiduller. Hon är rak i sin kommunikation och säger vad hon tycker. Som alla mäklare är hon också lite hemlighetsfull men det är klart, hon har även köparen att ta hänsyn till. Våra förväntningar var att få så mkt pengar som möjligt för huset. Här var Anne strategisk i vilka hon bjöd in till visningen, sedan höll hon ett högt tempo och drev på intressenterna att vara aktiva i budgivningsprocessen. Slutbudet blev högre än vad vi förväntade oss, så vi...

Svar från Anne Kylemark

Vad roligt att höra att ni är nöjda! Alltid kul med nöjda kunder och när affären går åt det håll man vill. Stort tack för fint samarbete 🤗

Björn O
Stora Höga

Den här mäklaren gjorde ett fantastiskt jobb...väldigt kommunikativ...positiv och driven...jag skulle definitivt använda henne igen!!

Svar från Anne Kylemark

Tack så oerhört mycket 🙏🏼 Tredje affären på raken tillsammans med oss och andra med mig. Vi måste ha gjort något rätt 🥰 Men nu önskar jag att du ändå får lite lugn och ro i själen och bor kvar ett bra tag i ditt nya hus 😊

Jenny G
Jörlanda

Anne Kylemark var allt jag kunde önska av min mäklare och mer därtill. Hon var lyhörd för det jag ville ha insikt i och hjälpte mig till beslut när jag stod som ett frågetecken. Outtröttligt vänlig navigerade hon denna försäljning som hade mer än en oväntad svängning. Jag rekommenderar henne varmt ☀️

Svar från Anne Kylemark

Tack underbara du! Så fint skrivet och så glad att jag kunde vara till belåtenhet :)

Ann S
Köpte sitt hus med hjälp av Anne Kylemark en del av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Spekeröd

Effektiv, noggrann, pålitlig, hjälpsam, lyssnar.

Svar från Anne Kylemark

Tack för fint omdöme. Så glad att ni är nöjda :)

Kurt Åke Ingemar K
Askerön

Proffs sig i sitt bemötande. Jag har inga tidigare erfarenheter att jämföra med. Jag är nöjd med resultatet!

Svar från Anne Kylemark

Tack så mycket. Önskar er allt gott :)

Markus O
Ucklum

Allt funkade superbra under vårt köp av fritidshuset!

Svar från Anne Kylemark

Underbart att höra. Tack så jättemycket :)

Magnus E
Askerön

Trevlig och erbjuder det man kan förvänta sig av en mäklare.

Svar från Anne Kylemark

Tack för fint omdöme. Jag hoppas att allt löser sig för er fram över.

Pia O
Ucklum

Engagerad, ödmjuk och lösningsorienterad. Tydlig och tålmodig och mån om att både säljare och köpare är trygga i sin bostadsaffär.

Svar från Anne Kylemark

Tack för fina ord. Betyder så mycket för mig och mina kunder:)