Anne Kylemark

Anne Kylemark

Anne Kylemark är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Anne Kylemark har varit registrerad mäklare sedan 2008-05. Anne Kylemark har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 182 omdömen med ett betyg på 4.8. Anne Kylemark har haft 21 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

182 omdömen om Anne Kylemark

Sedan starten hos Reco 2016
Svante S
Sålde sitt hus med hjälp av Anne Kylemark en del av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Stenungsund

Fungerat bra och snabbt, Vi är nöjda :-)

DANIEL M
Svenshögen

Är noga när jag väljer mäklare, för noga säger nog en del. Men valet vart självklart i slutändan när jag valde Anne efter möte med olika mäklare. Jordnära,proffesionell,kan prata med mig som säljare och med kunder på ett sätt som gör att missförstånd uteblir och förstorar inte upp saker utan kommer med lösningar. Därför fick jag bud omgående efter första visningshelgen och 15 bokade sällskap. Anne kom med idéer som är bra att åtgärda inför visning/försäljning och det betalades tillbaka flera gånger om. Lite mer jobb mycket...

Henrik M
Köpte sitt hus med hjälp av Anne Kylemark en del av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Åstol

Professionell visning samt kunde noga svara på alla frågor. Noggrann i processen samt tydlig. Snabba avslut när det behövs.

Anna G
Åstol

Inte bara kunnig och kompetent utan också hjärtevarm och väldigt stöttande i en svår situation. Flexibel med tider , alltid nåbar . Bra praktiska tips. Utmärkt människokännare , bra på att läsa av . Rekommenderas varmt

Karin G
Stenungsund

Bra på att hålla kontakten och följa upp. Snabb återkoppling.

Louise Eva Jennie J
Rönnäng

Öppen och uppmuntrande. Hon har varit tydlig och väldigt behjälplig under hela processen.

Anna J
Svenshögen

En kunnig och erfaren mäklare som beaktar både säljaren och köparens behov vid husköp/försäljning. Noggrann och tar sig tid i de olika momenten från visning till kontraktsskrivning.

Svar från Anne Kylemark

Tack så jättemycket för att du tog dig tid att svara. Betyder mycket för mig. Vad fint att ni också är så nöjda 😊

Anders Kjell Allan K
Stenungsund

Hon är tillgänglig, trevlig, engagerad, mycket kompetent och hjälpsam. Rekommenderas varmt.

Linn E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anne Kylemark en del av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Centralt

Proffsig, noga med att berätta vad som händer och förklara.

Svar från Anne Kylemark

Tack, Så härligt att höra att du var nöjd. Kul att allt gick så smidigt. :)

Karin A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anne Kylemark en del av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Centralt

Tillgänglig, svarade snabbt på mail, sms och ringde alltid tillbaka. Kunnig och med ett bra bemötande.

Svar från Anne Kylemark

Tack så mycket för fint omdöme 😊