Vi vill tacka Oliver för ett mycket fint bemötande både när det gäller visningar och genom hela processen från visningar till att affären blev avslutad. Allt var mycket proffsigt utfört Stort tack Ray Johansson Pirkko Hyvärinen
Oliver Lööv
Oliver Lööv är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
.Oliver Lööv har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Oliver Lööv har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 51 omdömen med ett betyg på 4.8. Oliver Lööv har haft 24 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
51 omdömen om Oliver Lööv
Hej Ray och Pirkko, Stort tack för de fina orden! Det glädjer mig att höra att ni är nöjda med bemötandet och hela processen. Hoppas ni kommer att trivas i er nya lägenhet :)
Noggrann och engagerad. Följer upp och håller oss uppdaterade. Det enda vi egentligen hakat upp oss på var att vi inte fick någon kopia på förmedlingsavtalet som vi bad om. Kändes lite som att så fort affären var klar så sjönk ambitionsnivån. Kanske har han mycket att göra o glömt att skicka men det stör helhetsintrycket lite. Däremot har har erbjudit oss att få hjälp med deklarationen vilket känns jättebra, så det blir ändå 4 av 5 stjärnor.
Stort tack för omdömet och de fina orden. Ber om ursäkt för min miss gällande förmedlingsuppdraget, det var minnet som svek mig den gången :)
Snabb och bra återkoppling, informativt och härligt bemötande.
Tack så mycket för det fina omdömet Linn, hoppas ni kommer att trivas i huset! :)
Oliver, tyckte vi, verkade ambitiös och framåt, mer än de fyra andra mäklarna vi träffade. Utfallet av försäljningen blev långt över vad vi förväntade. Hela försäljningsprocessen blev mycket smidig och snabb med resultat som vi är mycket nöjda med. Kan varmt rekommendera Oliver. Marianne och Claes Fredriksson
Vad glad jag blir av att läsa ert omdöme! Jag är otroligt tacksam för ert fina omdöme och gläds verkligen åt att försäljningen överträffade era förväntningar. Tack för ert förtroende – och för ett riktigt bra samarbete! Hoppas ni kommer att trivas i nya lägenheten! :) //Oliver
Oliver Lööv är en briljant mäklare sympatisk och trevlig.
Tack så jättemycket för det fina omdömet Classe! :)
Har ett stort förtroende för Oliver! Mycket bra mäklare och trevlig! Med vänlig hälsning, Lena Malm
Tack så jättemycket för det fina omdömet Lena! :)
Väldigt hjälpsam och engagerad mäklare som vi verkligen kan rekommendera!
Tack så mycket för det fina omdömet Rikard! Vad roligt att ni känner er så nöjda. Hoppas ni kommer att trivas i nya huset! :)
Kan varmt rekommendera Oliver Lööv på Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund. Känner trygghet i mitt köp av ny bostad.
Tack så mycket för det fina omdömet Birgitta! Hoppas du kommer att trivas i din nya lägenhet! :)
Trevlig kille och kändes tryggt hela vägen.
Tack för det fina omdömet Jenny! Hoppas ni kommer att trivas i huset! :)
Lätt att få kontakt, god service.
Tack för det fina omdömet Kerstin :)