Bra bemötande, alltid villig att prata och ta reda på frågor även om han inte hade svaret direkt.
Oliver Lööv
Oliver Lööv är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
.Oliver Lööv har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Oliver Lööv har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 61 omdömen med ett betyg på 4.8. Oliver Lööv har haft 23 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
61 omdömen om Oliver Lööv
Tack så mycket för det fina omömet Anton! Hoppas du kommer att trivas i din nya lägenhet! :)
En trygg och flexibel mäklare som alltid är tillgänglig. Smidig kommunikation och ett professionellt bemötande genom hela affären.
Tack så mycket för det fina omdömet Isac! Tack för förtroendet :)
Vi tycker att vi fått all den hjälp vi önskat och lite till!
Tack så mycket för det fina omdömet Jimmy! Hoppas ni kommer att trivas i ert nya hem :)
Oliver har varit väldigt professionell och tänkt utanför boxen och gjort mycket extra för att få till en så bra förutsättning som möjligt för vår försäljning. Snabb kontakt och han har varit väldigt lösningsorigenterad. Vi kan varmt rekommendera Oliver till andra som går i säljtankar. Vi är mycket nöjda och skulle välja att ta hjälp av Oliver igen om vi ska sälja eller köpa i framtiden!
Tack så otroligt mycket för det fina omdömet Ann! Det värmer att läsa dina fina ord! :)
Han var en enkel person att ha och göra med och mycket lugn i både tal och framförande.
Tack så jättemycket för det fina omdömet Anton! Hoppas du att trivas i din nya bostad!! :)
Oliver är trevlig och lätt att arbeta med. Återkopplar alltid och visar stor omsorg om både köpare och säljare.
Tack så jättemycket för det fina omdömet Eva! Vad glad jag blir av att läsa ditt omdöme!! :)
Samarbetsvillig och duktig i sin roll! Påläst på objekt och kringliggande område, vilket ger en seriös, grundlig och pålitligt process. Rekommenderas varmt!
Tack så jättemycket för det fina omdömet Gustav! Hoppas ni kommer att trivas i ert nya hem! :)
Vi är jättenöjda med uppdraget. Bra kontinuitet under processen med återkommande uppföljningar kring intresse osv.
Vad roligt att höra Calle, vad glad jag blir! Tack för förtroendet och ett bra samarbete! :)
Oliver var professionell, trevlig, varm och kunnig. Han var mycket serviceinriktad, snabb på att lösa problem och vi kände att vi verkligen kunde lita på honom när vi sålde vårat hus. Kan inte rekommendera honom nog!
Tack så jättemycket för det fina omdömet Ebba! Har varit så roligt att få hjälpa er med försäljningen!
Driven, professionell och engagerad.
Tack så mycket för det fina omdömet Jonas! Hoppas ni kommer att trivas i ert nya hem :)