David Moberg
David Moberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Tranås
.David Moberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. David Moberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.9. David Moberg har haft 46 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 87% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
64 omdömen om David Moberg
Sedan starten hos Reco 2020
köpte sitt hus med hjälp av David Moberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tranås
David är toppen! Han är proffsig, väldigt flexibel och hittar lösningar.
Trevlig och väldigt bra mäklare där man märker att han vill både säljare och köparnas bästa. Jordnära och bra på att förklara saker så vi blir husägare för första gången.
sålde sin lägenhet med hjälp av David Moberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Toppen mäklare. Alltid positiv som ger 100% för att göra ett bra jobb.
Han levererade över våran förväntan.
Trodde inte att han skulle lyckas sälja så fort i dessa tider då räntan har stigit och med tanke på inflationen. Det tog David
12 dagar från Hemnet till vi skrev kontrakt. David jobbar proffsigt och kan verkligen sitt jobb och han ser ut att han trivs med det och det smittar av sig till mig som säljare. Vi har både varit köpare och säljare åt David -
sålde sitt hus med hjälp av David Moberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Glad, trevlig och lättillgänglig. Vi hade förväntningar att få ett bättre pris än vad vi fick.
Mäklaren gjorde så gott han kunde i dessa tider.
Vi upplevde honom som en kunnig mäklare med bra kontroll på marknaden. -
Bra, korrekt och lösningsorienterad.
Bra bemötande. Lyssnade till våra behov och hjälpte oss med alla frågor.
David utför sitt jobb på ett mycket professionellt sätt.
Alltid positivt och snabb med återkoppling.
ser framemot nästa förmedling. -
köpte sin lägenhet med hjälp av David Moberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Bra bemötande och bra koll på saker och ting. Bra minne också, kom ihåg detaljer från en tidigare visning för över 6 månader sedan 👍
Mycket bra bemötande. Levde upp till våra förväntningar.
Bra bemötande, snabb i handling. Saknade lite information i vad som var nästa steg då vi valt att inte gå ut med huset på hemnet. Helt plötsligt fanns vårt hus på deras sida på nätet utan att vi visste att det det var dags för det steget då han inte hade någon spekulant.
Ska få hjälp med deklarationen men ej gjord än.
Så än är inte allt klart så jag kan inte sätta betyg på helheten.