Kunnig, smidig, tydlig, arbetsam, ihärdig, tillmötesgående och trevlig. Sålde huset på kort tid genom en kombination av klokt val av prisläge och hårt arbete. Som säljare uppskattade jag speciellt hans tillgänglighet och lägesrapportering under försäljningsperioden. Allt pappersarbete flöt helt smärtfritt och helt utan problem. Jag ger honom mina bästa rekommendationer.
Gustav Håkansson
Gustav Håkansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
.Gustav Håkansson har varit registrerad mäklare sedan 2025-12. Gustav Håkansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-04 och har fått 3 omdömen med ett betyg på 5.0. Gustav Håkansson har haft 3 försäljningar sen 2025-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-12 - 2026-06
3 omdömen om Gustav Håkansson
Tack Anna-Lena för förtroendet och den fina rekommendation det uppskattas!
Snyggt, snabbt och smidigt ! Något som bara skulle bli en intressekoll slutade med en försäljning, och det på bara två månader ! Hela processen, från start till mål, hade jag fullt förtroende för Gustav och jag är otroligt nöjd över det engagemang han la ner vid försäljningen av min lägenhet.
Tack Caroline för den fina rekommendationen - det betyder mycket!
Helt fantastiskt, allting gick väldigt smidigt och var tydligt så man förstod allting. En fantastiskt mäklare och en fantastiskt person!
Tack för de fina orden Sebastian och förtroendet att få hjälpa er!