Josefine Härngren
Josefine Härngren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
.Josefine Härngren har varit registrerad mäklare sedan 2019-08. Josefine Härngren har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 130 omdömen med ett betyg på 4.9. Josefine Härngren har haft 33 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Jag är mäklaren som alltid försöker göra det lilla extra både för säljare och köpare. Tycker om att testa nya saker som att till exempel styla en tomt med möbler vid fotografering, skriva objektsbeskrivningar som skiljer sig från andra och arbeta aktivt under mina visningar. Har alltid tät kontakt med både säljare och spekulanter vilket brukar vara väldigt uppskattat.
Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Det var när jag fick denna reco: "Vi köpte en villa och blev rakt igenom mycket väl bemötta av Josefine. Hon har betett sig precis som man önskar att en mäklare skall göra, hon var mycket tydlig med kända fel och brister vilket gjorde en skeptiker som jag mycket trygg i att vi visste vad det var vi köpte. Om alla mäklare hade betett sig som Josefine, skulle mäklarkårens bitvis dåliga rykte vara synnerligen ogrundat."
Hur ser din drömbostad ut?
I dagsläget bor jag i Timmele men drömmen vore ett stort hus på landet med några ekonomibyggnader där min man och vår son kan hålla till med deras motorintresse.
Vad vet vi inte om dig?
Jag älskar att anordna fester och större kalas - då jag får utlopp för min kreativa sida! Hamnar jag nån gång i mitt drömhus på landet ska jag göra i ordning ladan till en festlokal och arrangera bröllop.
2022-03 - 2023-02
130 omdömen om Josefine Härngren
Sedan starten hos Reco 2019
köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Härngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
En öppen och varm människa som ser sina kunder o deras behov. Josefine levde verkligen upp till de förväntningar vi hade. Kan varmt rekommendera Josefine Härngren .
Josefin har ert stort engagemang och har lätt för att sätta sig in i köparens önskemål. Hon är en väldigt flexibel och har ett ödmjukt positivt sätt.
Hon ger råd, hjälp, tips som är värdefulla för köparen.
Vi är supernöjda med vårt samarbete med henne! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Härngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
Bättre mäklare kan man inte få.
Kunnig o väldigt uppgraderad. -
sålde sin bostad med hjälp av Josefine Härngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
Vi är mycket tacksamma för hjälp och stöd i vår kontakt med henne. Kunnig och noggrann. Supernöjda.
Väl bemött av mäklare. Vi hade samma vision över hur huset skulle bli sålt.
Men tanke på marknadsläget så är vi väldigt nöjda. Lite förvånade över att vi inte hade en officiell visning då det kunde lockat andra potentiella köpare.
Men annars har vi haft god kontakt med Josefine under hela processen. -
köpte sitt hus med hjälp av Josefine Härngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
Grymt bra inga anmärkningar alls. hon säljer mina framtida hus !
sålde sitt hus med hjälp av Josefine Härngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
positiv, påläst , och engagerad. uppdaterad på marknadsläget
lennart -
Vi bytte mäklare till Josefine Härngren och det blev mycket bra
Proffsig!
Saklig och informativ. -
Väl bemött, allt gick väldigt fort och smidigt inget att klaga på.