Josefine Härngren

Josefine Härngren

Josefine Härngren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

Josefine Härngren har varit registrerad mäklare sedan 2019-08. Josefine Härngren har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 262 omdömen med ett betyg på 4.9. Josefine Härngren har haft 63 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är mäklaren som alltid försöker göra det lilla extra både för säljare och köpare. Tycker om att testa nya saker som att till exempel styla en tomt med möbler vid fotografering, skriva objektsbeskrivningar som skiljer sig från andra och arbeta aktivt under mina visningar. Har alltid tät kontakt med både säljare och spekulanter vilket brukar vara väldigt uppskattat.

Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Det var när jag fick denna reco: "Vi köpte en villa och blev rakt igenom mycket väl bemötta av Josefine. Hon har betett sig precis som man önskar att en mäklare skall göra, hon var mycket tydlig med kända fel och brister vilket gjorde en skeptiker som jag mycket trygg i att vi visste vad det var vi köpte. Om alla mäklare hade betett sig som Josefine, skulle mäklarkårens bitvis dåliga rykte vara synnerligen ogrundat."

Hur ser din drömbostad ut?
I dagsläget bor jag i Timmele men drömmen vore ett stort hus på landet med några ekonomibyggnader där min man och vår son kan hålla till med deras motorintresse.

Vad vet vi inte om dig?
Jag älskar att anordna fester och större kalas - då jag får utlopp för min kreativa sida! Hamnar jag nån gång i mitt drömhus på landet ska jag göra i ordning ladan till en festlokal och arrangera bröllop.

2025-03 - 2026-02

262 omdömen om Josefine Härngren

Sedan starten hos Reco 2019
Håkan M
Köpte sin stuga med hjälp av Josefine Härngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
Tvärred

Josefin är vänlig och tillmötesgående. Hon har ställt upp och svarat när vi har ringt på helger samt vardagskvällar och hon är tydlig med vad som gäller. För mig så får hon toppbetyg.

Svar från Josefine Härngren

Tack snälla Håkan för dina fina ord! Hoppas ni kommer trivas i ert fina fritidshus!

Susanne N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Härngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
Ulricehamn

Hon är väldigt hjälpsam om man stöter på patrull! 😀

Stort tack Susanne! Varma hälsningar Josefine

Felix O
Köpte sitt hus med hjälp av Josefine Härngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
Ulricehamn

Hon är mycket noggrann och såg till alla har förstår allt. I speak English and a little Swedish but Josephine made sure everything was clear and understandable. I will round up by saying she’s good at what she does.

Svar från Josefine Härngren

Stort grattis till ert hus! Hoppas ni kommer trivas!

Jennifer J
Ulricehamn

Proffsig och lyhörd. Hjälpte oss att hitta ett hem jag tror vi kommer trivas i!

Svar från Josefine Härngren

Nu äntligen har ni hittat ert hus! Så glad för er skull!

Maria E
Sålde sitt hus med hjälp av Josefine Härngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
Ulricehamn

Kunnig om marknaden. Vi fick ut ett bra pris för vår bostad. Snabbt och smidigt

Svar från Josefine Härngren

Vi hade bra teamwork! Härligt att jobba med kunder som är lyhörda och lägger ner det lilla extra : ) Stor kram

Robert E
Ulricehamn

Superduktig och kommer rekomendera henne för andra som vill sälja hus.

Svar från Josefine Härngren

Tack tack tack! Ibland går det snabbt! Nu blickar vi framåt mot byggnationen : )

Pia L
Timmele

Positiv trots sega tider ! Förklarade bra vad vi skulle göra inför visning

Svar från Josefine Härngren

Stort tack för er positiva inställning och fint samarbete. Stor kram Josefine

Britta F
Ulricehamn

Josefine är alltid lika trevlig Hon har verkligen varit uthållig på en tuff bostadsmarknad. Jag har känt mig trygg hela vägen.

Svar från Josefine Härngren

Tack snälla Britta för att du inte gett mig tiden att hitta vår köpare. Njut i ditt paradis nu!

Rami T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Härngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
Gällstad

Hon var mycket professionell och trevlig, och hela processen genomfördes på ett mycket tillfredsställande sätt. Jag fick tydliga och utförliga svar på samtliga av mina frågor, och kommunikationen fungerade utan några problem. Hon visade stor noggrannhet i alla detaljer och säkerställde att samtliga delar av avtalet var tydliga och fullt begripliga för båda parter. Avtalet granskades och förklarades grundligt tillsammans med oss. Utan tvekan en förstklassig upplevelse.

Svar från Josefine Härngren

Tack för dina fina ord! De värmer verkligen ska du veta. Vi ses på tillträdet!

William L
Älmestad

Kunnig och kommunikativ. Väldigt trevlig och gav mycket och relevant information till mig som köpare.

Svar från Josefine Härngren

Välkomna till Ulricehamns kommun! Hoppas ni kommer trivas i Älmestad. Vi ses !