Smidigt, förtroende, trevlig, kunnig
Lova Hansson
Lova Hansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
.Lova Hansson har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Lova Hansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-09 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 4.9. Lova Hansson har haft 15 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2025-12
14 omdömen om Lova Hansson
Lova har gjort ett mycket bra jobb hela vägen, kan varmt rekommendera henne.
Lova är en ytterst professionell och punktlig person. Hon finns alltid tillgänglig och är lätt att nå när frågor eller behov uppstår. Med stort engagemang lyssnar hon gärna och erbjuder hjälp i varje steg. Hennes tålamod och omfattande kunskap skapar en trygg och förtroendefull upplevelse. Som kund känner man sig väl omhändertagen från första kontakten till dess att hela transaktionen är avslutad.
Det jag uppskattade mest med Lova Hanson var hur lyhörd hon var för min situation och hur korrekt och förtroendeingivande hon kändes i allt hon gjorde. Hon tog sig tid att verkligen förstå mina behov och gav tydliga, välavvägda råd genom hela processen. Hennes lugna och trygga sätt gjorde stor skillnad, särskilt när saker kändes lite extra komplicerade. Tack vare Lovisa upplevde jag hela affären som både smidig och trygg.
Mycket trevlig lugn i pratet Hon kan de hon gör
Lova var saklig, kunnig och lugn. Ytterst proffsig och lätt att nå så fort man hade frågor.
Bra bemötande, sakligt, är väldigt nöjd med Lova☺️
Mycket nöjda med Lova och hennes sätt att hjälpa oss igenom processen. Trevlig, hjälpsam och väldigt snabb på att svara på frågor.
Lova gjorde försäljningen av vår gård till en positiv upplevelse, snabba uppdateringar och ett bra engagemang. Väldigt nöjda.
Väldigt trevlig och hjälpsam och förklarar som man förstår.