Mika Lappalainen
Mika Lappalainen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
.Mika Lappalainen har varit registrerad mäklare sedan 2002-09. Mika Lappalainen har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 193 omdömen med ett betyg på 4.8. Mika Lappalainen har haft 52 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
193 omdömen om Mika Lappalainen
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sin lägenhet med hjälp av Mika Lappalainen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
En bra mäklare som följer reglerna. Så affären blir bra för alla parter.
köpte sitt hus med hjälp av Mika Lappalainen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
Trevlig, noggrann och tillmötesgående med hög kompetens. Vi fick snabba svar och bra hjälp i samband med vårt husköp. Supernöjda!
Trevlig och lätt till kontakt, professionellt bemötande och återkoppling
köpte sin bostad med hjälp av Mika Lappalainen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
Mika var mycket vänlig och tålmodig.
Han förklarade allt för oss lugnt och överbryggade språkbarriären bra.
Vi kände oss kompetent omhändertagna. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Mika Lappalainen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
Han uppträder trevlig och korrekt bra information
Väldigt professionell, trevlig, och väldigt rak med att det är vi ”som säljer” som bestämmer! Superbra mäklare, rekommendera starkt!
Mika bemöter sina kunder på ett varmt välkomnande sätt samtidigt som han är väldigt professionell. Jag har haft med Mika att göra tidigare så mina förväntningar var rätt höga men det lever han alltid upp till.
En bra upplevelse och inga som helst bekymmer med varken köp eller försäljning av bostad. Tack Mika, fortsätt precis som du gör! -
Vi är jättenöjda med köpeprocessen. Mika är proffsig, tillgänglig och mån om både köpare och säljare.
Mika har skött bostadsköp och försäljning på bästa möjliga sätt. Med tålamod och vänlighet har han gett goda råd och stöttning både när vi varit säljare och köpare. Han ser till allas bästa och det gör honom mycket trovärdig i mäklarrollen. Tack för fantastiskt fint utförd mäklartjänst!
Mycket kunnig och bemöter alla inblandade, både köpare och säljare, med största respekt och vänlighet. Känns tryggt att ha Mika vid sin sida när stora avgörande beslut, som att köpa och sälja hus i osäkra tider, ska tas.
Kan varmt rekommendera Mika som mäklare!