Mika Lappalainen
Mika Lappalainen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
.Mika Lappalainen har varit registrerad mäklare sedan 2002-09. Mika Lappalainen har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 76 omdömen med ett betyg på 4.9. Mika Lappalainen har haft 59 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 76 Läs vad Mika Lappalainen
2020-12-25Verifierad kund
Tycker mäklaren bemötte mig bra när jag skulle köpa min första bostad.
Han förklarade de jag behövde veta och kände att jag visste de jag behövde.
Tycker att upplevelsen var braköpte sin lägenhet med hjälp av Mika Lappalainen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo -
2020-12-21Verifierad kund
Mika är en fantastisk mäklare som jag har stort förtroende för och som är pålitlig. Allt var över förväntningarna, det gick smidigt och man kände sig trygg under hela processen. Jag rekommenderar verkligen alla att ta hjälp av Mika om man ska anlita en mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Mika Lappalainen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo -
2020-12-21Verifierad kund
Mika var en god mäklare även för mig som köpare! Genuint intresserat av mina behov och tanker. Och ärligt samt öppen!
jag skulle vilja anlita Mika om jag skulle vilja sälja samma bostad igen!köpte sin lägenhet med hjälp av Mika Lappalainen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo -
2020-12-21Verifierad kund
Mika hjälpte oss att sälja Farsans lägenhet vilket han fixade med bravur, man blir alltid väll omhändertagen av Mika och Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2020-12-21Verifierad kund
Köpte en sommarstuga. Snabb och smidig affär. Trevligt bemötande.
köpte sitt hus med hjälp av Mika Lappalainen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo -
2020-12-07Verifierad kund
Proffesionella & himla trevliga duktiga mäklare!
2020-11-28Verifierad kund
Mika har gjort ett fantastiskt jobb och
varit ett stort stöd i en komplicerad husaffär. Han är engagerad, kunnig och pålitlig. Jag kan verkligen rekommendera honom till alla som står i begrepp att anlita en mäklare.sålde sitt hus med hjälp av Mika Lappalainen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo -
2020-11-28Verifierad kund
Sålt en villa.
Trevlig och tillmötesgående. Haft bra idéer och ställt upp på ett bra sättsålde sitt hus med hjälp av Mika Lappalainen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo -
2020-11-23Verifierad kund
Mycket proffsigt arbete kring försäljningen av vår villa med Premium.
2020-11-16Verifierad kund
Har såld en tomt, som tog lite tid, men kunnighet och tålamod hos Mika gjorde att det lyckades till slutt.
sålde en tomt med hjälp av Mika Lappalainen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo