Mika förstod mitt behov och var ett bollplank i processen. Tryggt och bra.
Mika Lappalainen
Mika Lappalainen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
.Mika Lappalainen har varit registrerad mäklare sedan 2002-09. Mika Lappalainen har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 319 omdömen med ett betyg på 4.8. Mika Lappalainen har haft 49 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
319 omdömen om Mika Lappalainen
Mika Lappalainen var kunnig, påläst och tillmötesgående.
Mika bemötte oss med värme, förståelse och tydlighet. Han fick oss att förstå hur det fungerade och vilka förväntningar vi kunde ha på denna process. Mika har ett trevligt sätt och ett bra bemötande. Han har lyckats hålla en realistisk nivå utan att ge felaktiga förhoppningar eller att vi har varit tvungna att ge kall på processen framåt. Mika har gett realistiska och bra rekommendationer som varit en hjälp framåt. Vi har inte varit tillgängliga fysiskt i Värnamo men vi har lyckats få till det men ibland kunde informationen...
En mäklare som inger ett stort fortroende och kan hjälpa till med många praktiske problem i samband med förrsäljning, som ombyggnationer, avflyttning, städ. Helt klart en mäklare man kontaktar om man vill köpa eller sälja for goda råd och en stor lokal kännedom om fastighetsmarkanden.
Väldig bra bemötande och proffesionellt på sin yrke..
Mycket bra bemötande och professionell service! Mika var tydlig, engagerad och alltid lätt att få tag på. Vi kände oss trygga genom hela processen och fick snabb återkoppling på alla frågor. Rekommenderas varmt till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare i Värnamo.
Vi är otroligt nöjda med Mika. Han var professionell, engagerad och väldigt tillgänglig genom hela processen. Allt gick smidigt och tryggt, och vi kände oss väl informerade från start till mål. Kan varmt rekommendera Mika till alla som söker en seriös och kunnig mäklare.
Bra bemött och Mika lyssnande in våra önskemål!
Processen sköttes perfekt efter att vi gått igenom hur vi ville genomföra försäljningen av vårt hus!
Mika är alltid proffsig och har ett fint bemötande. Man kan lita på Mika.