Jag är så nöjd både med utfört arbete och montören. Har använt er i många många år och återkommer gärna vid behov.
Svenska Lamella
Välkommen till Svenska Lamella! Vi har funnits i över 50 år nu och tillhandahåller skräddarsydda gardiner och markiser i Stockholm med omnejd. Hos oss finns det någonting för alla, oavsett om du det är solens strålar du vill skydda dig mot eller kanske ett par nyfikna grannar? Just nu finns det ett stort utbud av markiser på...
1054 omdömen om Svenska Lamella
Sedan starten hos Reco 2018
Bemötandet var vänligt, kunnigt och respektfullt. Mina förväntningar var att få hjälp med att orientera mej angående de produkter jag behövde köpa. Jag fick bra råd och svar och på mina frågor. Jag köpte rullgardiner/solskydd inklusive uppsättning. Jag upplevde vänligt och kunnigt bemötande och uppfattar att produkterna jag köpte var av bra kvalitet.
Fick ett gott bemötande vid alla tillfällen: Tidsbokningen Första besöket som gällde reparation av gamla persienner. De var inte tillräckligt bra att reparera Andra besöket monteringen av 3 nya persienner Tack för ett bra jobb
Allt var till belåtenhet! Smidigt och bra, leverans i tid.
Mycket trevlig man som kom på utsatt tid och satte upp persiennen som avtalat.
Vänligt och professionellt bemötande. Bra produkter.
Proffsigt och snabbt utför arbete, och trevligt bemötande av montörerna.
Lite svåra att få tag på men när de väl kom ut kunde de fixa en markis som fastnat. Utöver detta hjälpte de oss att korrigera vinkeln på en markis vilket räddare denna och kommande somrar för oss. Tack!
Enkel kommunikation snabbt svar bra jobb
Snabbt och perfekt utfört jobb av en proffsig och trevlig kille.
Kristian var punktlig, duktig och vänlig. Tack!
Bra jobb rätt pris och rätt tid
Ger alltid ett trevligt bemötande, ordentligt utförda arbeten, tryggt, kommer alltid på utsatt tid eller ringer alltid innan för tidigläggare tid och hör efter om det går bra. Lamella ligger relativt nära där jag bor.
Bra bemött, svarade på alla mina frågor. Lagade en markis och kollade den andra markisen.
Lite svåra att få tag i, men när vi väl fick kontakt så var det superbra. Flexibla, snabba & utförde sitt uppdrag till all belåtenhet
Trevlig och kunnig personal Snabbt arbete
Bra produkter, nöjd med resultatet, trevliga personal.
En snabb och serviceinriktad respons då vi stod med en fullt utfälld 5m markis som havererat sent på dagen. Räddade vår helg och markis. Ett stort tack och mycket beröm till er.
Allting fungerade bra med Lamella från uppmätning till leverans och installation. Blev snyggt och prydligt. Mycket trevlig och noggrann person som gjorde arbetet hos oss.
hej ,jättenöjd med deras arbete
Jag behövde reservdelar för vår terrasmarkis. Hämtade de snabbt och smidigt i butiken. Personalen var mycket hjälpsamma.
en bra och proffsig lagnings arbete som förlänger plicé gardinerna livslängd.
Trevlig tillmötesgående personal.
Bara positivt. De var snabba och kunniga.
Bra och proffesionellt bemötande
Superbra bemött. Höll tider och leverans perfekt. Trevliga montörer. Vi.köpte nya persienner till vardagsrummet.
Bra och trevlig behandling , duktiga "killar" som satt upp markisen !
Bra rådgivning och toppenfin montering.
Snabb o bra service vi har anlitat dem både för markis och persienn!
Supernöjd! Snabb återkoppling på förfrågan. Trevligt bemötande och ett mycket bra utfört arbete!
Svårt få kontakt då butiken har begränsade öppettider och påtelefon. Däremot gjorde dom ett bra jobb som vi är nöjda med
Bra utfört jobb till rimlig kostnad.
Snabb service och en trevlig montör
Proffsigt arbete och ett bra bemötande.
Mycket positivt. Bra kontakt, snabbt utfört. Inget krångel som det annars kan bli.
Otroligt bra kvalitet och service! Stark rekommendation
Fungerade smidigt och bra. Fick bra bemötande.
Jag är mycket nöjd med både deras bemötande och deras yrkeskunnighet. Nu kan vi sitta och njuta på vår balkong under markisen.
Bra att ni informerar direkt i mailet med fakturan som bilaga att det blir konsekvenser om man inte betalar i tid...
Proffesionellt och trevligt bemötande vid första kontakten. Proffsigt och bra utfört arbete vid monteringen av persiennerna
Hej Jag har använt lamella i över 20 år och är mycket nöjd när det gäller support / service Roland
Super proffsigt, bara positivt. Möjligen lite lång leveranstid denna gång. Men jag hade inget jättebrådskande
Duktig och trevlig hantverkare som kom uppgjord dag. Lagade våra persienner.
Har nu haft persiennerna i en vecka och de fungerar bra.
Snabb återkoppling på förfrågan och väl utförd reparation på persienn.
Supernöjd! Snabbt smidigt och proffsigt!
Mycket bra, håller vad som utlovas och tidsramarna acceptabla.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Mycket positivt. Cristian kom o mätte och jag satt upp lamellerna själv. Mycket bra kvalite
Trevlig personal som utförde jobbet med dukbyte av en markis på markplan samt utbyte av 2 markiser på radhuset andra våning ! Inga problem !! Pris ok och inga anmärkningar på arbetet! Utlovade tider hölls !