Det är sällan man skådar en så total brist på respekt för företagskunder som hos Telenor. Utan föregående dialog eller medgivande har Telenor ensidigt valt att byta ut vår abonnemangsform – en "uppgradering" som i praktiken innebär en prishöjning på 33% per månad utan något mervärde för vår verksamhet.
Det som gör agerandet direkt stötande är hur de systematiskt har stängt alla dörrar för kunddialog:
Vilseledande information: I portalen hänvisas man till en specifik e-postadress för företagskunder, som vid kontakt visar... sig vara avstängd av "säkerhetsskäl".
Icke-existerande funktioner: Kundtjänst instruerar oss att registrera ett supportärende via företagsportalen, men funktionen existerar helt enkelt inte i gränssnittet och har inte existerat de senaste månaderna dvs det är helt medvetet gjort.
Oacceptabel tillgänglighet: Telefonköerna är så pass långa att det i praktiken är omöjligt för en näringsidkare att komma fram under arbetstid. Om man mot förmodan lyckas komma fram till kundtjänst har de ingen som helst aning om vad man pratar om, ber en vänta så att de kan ta reda på mer. Och efter en stund läggs luren på såklart. Detta är ett systematiskt beteende och har varit så varenda gång jag varit i kontakt med dem.
Att som stor aktör gömma sig bakom tekniska fel och stängda kanaler samtidigt som man debiterar avgifter kunden inte beställt är under all kritik. Vi kommer nu att byta leverantör.
Det är väldigt tydligt att cheferna på Telenor är fullständigt inkompetenta och okunniga om vad kundvård innebär.
Lägg din tid, energi och pengar på en annan leverantör, Telenor är helt ointresserade av att ha något som helst med dig att göra bortsett från att skicka fakturor och höja priser.