Todays Move AB

todaysmove.se
  • Badge2025
4.7
Ring 060-480 00 Dela

Vi Todays Move är rätt flyttfirma för dig som värderar kvalitet, trygghet och flexibilitet. Vi flyttar i hela Sverige och erbjuder olika tjänster som enkelt kan anpassas för behoven hos dig. Har du frågor kring våran tjänster är du varmt välkommen att höra av dig på vår hemsida. Välkommen till oss på Todays Move AB. Tjänster:...

10 omdömen om Todays Move AB

Eva P
Skrev om Todays Move AB

Smooth service. Alla är duktiga och hjälpsamma! Ägaren är jättesnällt! Jag har använt dem 2 gånger redan. Highly recommended. Jätte bra priser också.

Mattias P
Skrev om Todays Move AB

Enormt nöjda! Väldigt snabba grabbar som jobbade effektivt!! Väldigt noggrann med allt! Enormt bra pris! Rekommenderas varmt!!

Inger S
Skrev om Todays Move AB

Trevligt bemötande, inga problem att få den tid jag önskade, snabbt och bra arbetat.. Allting sköttes bra, inga skador

Katarina S
Skrev om Todays Move AB

Trevliga, effektiva killar. Fick hjälp med två dagars framförhållning. Rekommenderar verkligen.

Sladana B
Skrev om Todays Move AB

De är bra organiserad, snälla, professionella. De gjorde allt som jag ville. Jag beställde förflyttning.

Thorbjörn N
Skrev om Todays Move AB

Lites språkförbistringar men grabbarna gav ALLT !! med flyttstädet ända till Vilhelmina från Umeå mitt i natten

Gustaf E
Skrev om Todays Move AB

Superjobb av dom två från flyttfirman som hjälpte oss med flytten. Kan starkt rekommendera

Björn T
Skrev om Todays Move AB

Tog uppdraget med kort varsel. Superbra jobbat

Chatrine T
Skrev om Todays Move AB

Var väldigt lättsamt och tryggt med vår information med våran flytt hjälpsamma! Finns absolut unga problem!! Så nöjda!

Enflytt A
Skrev om Todays Move AB

Vi är jätte nöjda med Todays Move, mycket seriöst bolag!